Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב משפחתי/מנהלים עד 20K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להתקדם מיונדאי אלנטרה 2006 למשהו קצת יותר מתקדם ומאותו סגנון.

לא האטצ'בק, לא רכבים קלים עם פח דקיק, רכב מרווח.

עד 20K.

פורסם (נערך)

לא חושב שאלנטרה רכב מנהלים- היתה לה אחות שנקראת סונטה שהיא בדגם מסויים נקראה "מנהלים".

בגדול רכב מנהלים יכול להיות למשל הונדה אקורד/טויוטה קאמרי/מאזדה 6 בדגמים מסויימים.

שים לב,שהתחזוקה של רכבים כאלו יקרה משל רכב רגיל לא רק בצריכת הדלק,אלא גם בביטוח ובמחירי הטיפול (יותר מדוייק החלפים) במוסך.

כמו כן,אם מדובר באותו תקציב לא בטוח שאפשר למצוא רכב כזה משנתון גבוה משמעותית משלך והיות שבד"כ המטרה היא גם להתקדם בשנתון אני לא רואה איזו כדאיות יש בהחלפה שאתה מעוניין בה.

כדי למצוא רכב משנתון גבוה יותר מהקטגוריה הזו ובמצב סביר,תצטרך למתוח את התקציב באופן משמעותי ללפחות פי 2 מערך היונדאי שלך.

לגבי רכב משפחתי,כאן הדברים פחות סבוכים: מאזדה 3 /מיצובישי לנסר/הונדה סיוויק /טויטה קורולה עד 2007 -כולן אופציות מעניינות.

עריכה אחרונה על ידי colauti 9

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם (נערך)

אוקיי הבנתי שמה שאני צריך זה רכב משפחתי(לא מנהלים).

אני מבין שהמשפחתיות היפניות זו אופציה דיי אמינה,

האם גם שברולט קרוז זו גם אופציה טובה? הבנתי מהתגובות ביד2 שהרכב ממש טוב ונמכר זול יחסית 15-20K על שנתונים 2008-2010.

אני בעיקרון מחפש משנתונים 2008-2012.

עריכה אחרונה על ידי sevi
פורסם

שברולט רק מ2011 ומעלה, ובתקציב תכנס גם 2012.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תוודא רק שאתה משאיר בצד כמה שקלים ליישורי קו ולכל מקרה, בכל זאת - מדובר על רכבים יחסית ישנים.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

מאזדה 6 היא אופציה טובה וזולה, מוכרים במחירים ממש נמוכים.

יותר טובה זה פורד מודאו, לא בטוח איזה שנתון אבל גם רכב שנמכר בזול ומאד מפנק ומוצלח.

כמובן כל עוד מטופל בזמן ושמור.

רכבים משפחתיים לא חסר אבל ב20K אין מלא אופציות.

פורסם

פלואנס 2 ליטר, מנוע וגיר (רציף) של ניסאן, מרווחת, נוחה ומאובזרת. לדעתי עדיפה על הקרוז, תוכל למצוא סביב 2011.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מונדאועד 2011 מנוע 2.3 עדיפה מפלואנס עם כל הכבוד, הייתי הולך עליה. יש דגמי טיטניום סופר מפנקים עם מושבי עור\אלקנטרה, מערכת של סוני פצצה, מנוע 2.3 160 כ"ס נוסעת נחמד מאוד וגיר 6 הילוכים פלנטרי של אייסין.

קבל ביקורת על הרכב,

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

דגמי הטיטניום הוא יוכל לרכוש 2008 או 2009 מעבר לכך הם יקרים יותר, ואם הם נכנסים בתקציב בשנתון גבוה יותר - צריך לבדוק טוב למה.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

שברולט (דייהולט יותר נכון) משנת 2011 תהיה רכב מהגיהנום-תקלה סדרתית בגיר שנפתרה רק בתחילת/אמצע 2012 מספיקה לי אישית לפחות כדי לא לגעת ברכב הכזה,אלא אם אתה משאיר לעצמך 6000-8000 ש"ח לשיפוץ גיר מלא ואיכותי.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

היצרן מכיר בתקלה, ועלות התיקון עם השתתפות היבואן היא בין 0 ל-2000 שקלים , תלוי בגיל הרכב.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

במחירים כאלה אני חושב שצריך לתת חשיבות עליונה לאמינות ,הרבה לפני שבודקים מהירויות או נוחות.

נדיר שפורד מונדאו תהיה אמינה יותר מכל רכב של מזדה.

אין ספק שהמונדאו נוסעת יפה אבל תקלות לא חסרות

פורסם

סתם מתוך עניין, איזה תקלות לא חסרות במונדיאו? (להזכירך, בשנתונים האלו מנוע 2.3 אטמ' וגיר פלנטרי)

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

• תוכן חדש...