Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מכירות אירופה, מאי, ינואר - מאי 2018

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדהים עד כמה סדר העדיפויות של הנהג האירופאי שונה מהישראלי, יש ברשימה הזאת רכבים במקומות גבוהים שבקושי קיימים בשוק הישראלי (למרות שהם יובאו ונמכרו במשך שנים רבות). ואני לא קונה שום הסבר לזה שמערב אקלים שונה.

פורסם

מעניין מאוד.

שימו לב למיצובישי אטראז' - מכרה בסה"כ 27 רכבים בחודש מאי.

פחות מרולס רויס פאנטום :D

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לא צריך לקבל שום עניין אקלימי. "אירופה" היא אוסף של מדינות, בכל מדינה טבלת המכירות נראית אחרת לגמרי והתבוננות ברשימות השונות מראה בבירור שהגורם המכריע ברכישת מכוניות הוא נציונליזם.

סתם בשביל הקטע אתה מוזמן לבדוק את המכירות בגרמניה וצרפת, שתי המדינות הגדולות ביותר ביבשת ובכל אחת מהן היצרנים המקומיים מחזיקים נתח שוק של מעל 50%. יצרני כל שאר העולם מתחלקים בשאריות. גם באיטליה הגדולה המצב לא שונה מהותית, כשFCA, למרות מצוקת הדגמים שלה, תופסת את המקומות הראשונים בטבלאות וליצרנים המקומיים נתח שוק של כמעט 30%.

פורסם (נערך)
מעניין מאוד.

שימו לב למיצובישי אטראז' - מכרה בסה"כ 27 רכבים בחודש מאי.

פחות מרולס רויס פאנטום :D

גם הפיג'ו 301 בקושי נמכרת שם, אך מה שכן מוזר זה איך הC אליזה, שהיא בעצם אותו רכב נמכרת פי7.

מה שהפתיע אותי זה מכירות המיצובישי לנסר, רק 543 ב5 חודשים, ממש מעט.

מצחיק שיש להם רכבים פשוטים שבסוף יהיו נדירים על כביש כמו רכבי על :-D

יפה לראות שה208 עדיין נמכרת בצורה מכובדת שם, למרות גילה, רכב מוצלח.

עריכה אחרונה על ידי Wildlands
פורסם (נערך)

בתור בעל קליאו נחמד לראות אותה מדורגת ככה גבוה אבל מישהו יכול להסביר איך היא עומדת ככה בכבוד מול רכבים מדורות חדשים הרבה יותר בקטגוריה שלה?

זה נראה די נו בריינר שהצרכן הממוצע אמור להעדיף את אחד מרכבי VAG המקבילים או פורד פיאסטה על פני הקליאו, למרות שלדעתי עדיין אין לה תחרות מבחינת לוק חיצוני.

זה גם פשוט מדהים עד כמה היפניות והקוריאניות שוליות שם יחסית למה שהולך בארץ, יש לי תחושה שחברי הפורום הזה בשמחה היו חותמים על טבלה כזו לשוק הישראלי לפי הטעם של רוב האנשים פה :-D

עריכה אחרונה על ידי Doron_Z
פורסם
בתור בעל קליאו נחמד לראות אותה מדורגת ככה גבוה אבל מישהו יכול להסביר איך היא עומדת ככה בכבוד מול רכבים מדורות חדשים הרבה יותר בקטגוריה שלה?D

את הלקוח הממוצע פחות מעניין מתי הרכב יצא או עומד להיות מוחלף (במקרה של הקליאו ממש בחודשים הקרובים) כל עוד המחירים טובים, הרכב עדיין מודרני ובמקרה של הקליאו עדיין אחת מהיפות הקטגוריה (אם כי זה כמובן עניין של טעם).

אני יכול לספר לך שבפורטוגל שם אני נמצא כרגע, יש כמויות אדירות שלה על הכבישים. גם מהרגילה וגם מהסטיישן.

Sent from my iPhone using Tapatalk

פורסם
בתור בעל קליאו נחמד לראות אותה מדורגת ככה גבוה אבל מישהו יכול להסביר איך היא עומדת ככה בכבוד מול רכבים מדורות חדשים הרבה יותר בקטגוריה שלה?

זה נראה די נו בריינר שהצרכן הממוצע אמור להעדיף את אחד מרכבי VAG המקבילים או פורד פיאסטה על פני הקליאו, למרות שלדעתי עדיין אין לה תחרות מבחינת לוק חיצוני.

זה גם פשוט מדהים עד כמה היפניות והקוריאניות שוליות שם יחסית למה שהולך בארץ, יש לי תחושה שחברי הפורום הזה בשמחה היו חותמים על טבלה כזו לשוק הישראלי לפי הטעם של רוב האנשים פה :-D

רק הרכב השני הכי נמכר באירופה (בין גולף לפולו)

Renault Clio RS EDC 200

רכב ספורטיבי זה כמו קונדום. עדיף שיהיה לך ולא תרצה להשתמש בו, מאשר שתרצה להשתמש בו ולא יהיה לך.
פורסם
קורסה (ששורשיה מ2006) מוכרת יותר מC3 שצעירה ב10 שנים, מעניין...

הקורסה, שמכונה בבריטניה ווקסהול נובה, תמיד היתה רבת מכר בלי קשר לתכונותיה המוטוריות.

אותו כנ"ל הפורד פיאסטה והפורד אסקורט, שבדורה האחרון היתה מכונית איומה.

בשוק הגרמני הפולו נמכרת היטב מיומה הראשון, ומשנת 75' היא הסופר מיני הנמכרת ביותר ברציפות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

• תוכן חדש...