Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עקיפה של משאיות בכביש שש

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2874 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

40 פחות עמוס, אבל ירסק את הרכב (ואת הגב) יופי, לפחות אם אתה ממכבדי החוק והתנועה ומקפיד להשאר בימני. הכביש במצב חרבנה, לפחות למצפינים מהמקטע של בית קמה.

Sent from my OnePlus 6

פורסם

אני אוהב לקרוא למופע הזה "קרב הענקים". שתי בהמות משא ממונעות מתכתשות לצפצופי העוברים ושבים (שלא מצליחים לעבור).

אבל זו הבעיה הקטנות שבצרות של המשאיות בכביש שש.

גדולה מהן (פורסם סרטון לפני כמה ימים בפייסבוק למי שראה) היא בעיית הצמיגים המתפוצצים.

בסרטון שפורסם (ואין לי להשיג לצערי) נראה צמיג שמתפוצץ וחלקו עף למרכז הכביש. אחד הנהגים שעולה עליו זוכה בימי מוסך ופחחות ונהגים אחרים בורחים מהמפגע.

לי אישית יצא לראות כבר כמה חתיכות צמיגי משאיות על הכביש בכל שעות היממה וכן לסוע פעמיים אחרי משאית שבעליה ככל הנראה עשה את המינימום הנדרש בטיפול ברכב, על מנת לעבור טסט.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

בס"ד

מקרה טרי מהיום:

אזור מושב אלקוש, אחרי חורפיש, ישנה ירידה לא קטנה, אני מגיע מלמעלה, קולט משאית טריילר ע ו ק פ ת טריילר אחר בעליה! מגיעות לכיווני.

המשאית השלימה את העקיפה, אני עצרתי בשול.

כל מילה נוספת מיותרת...

אני קם כל בוקר בשביל הילדים, בלעדיהם הייתי קם בצהריים...:lol:

• תוכן חדש...