Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2893 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים במסגרת העבודת פרילנס שלי בתור משווק באינטרנט התחלתי לעבוד עם סלון יופי וכאן נתקלתי בבעיה שלמרות שלקוחות נרשמים (דרך שיחה טלפונית) ומשאירים את כול הפרטים 90% מהם מבריזים שזה בזבוז תקציב פרסום מיותר ובזבוז זמן ענק של הסלון.

מה לדעתכם אפשר לעשות בנושא? לקחת אשראי לצורך בטחון? (בעייתי בעיקר מכיוון שמדובר בלקוחות חדשים) או שיש דרכים יותר "נעימות" למנוע הברזה של לקוחות?

פורסם

רק גביה מראש (באשראי לצורך העניין) ודמי ביטול יגרמו ללקוחות לחשוב פעמיים לפני שהם יבזבזו את זמנכם

אז זה ירתיע וירחיק את חלקם?

זה בדיוק החלק שאתה רוצה להרחיק

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לגבות כסף על הרשמה? נשמע לא מזמין במיוחד. היית בא למוסך שצריך לשלם ברגע שמזמינים תור?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

כל חברות התעופה עושות over booking בתרגום לעברית מטוס עם 352 מושבים מוכרים 400 כרטיסים.

כל טיסה שאתה עולה עליה מכרו over booking

ספר זה לא רופא מומחה, לא מסתדר להם להגיע אז לא באים.

אף אחד לא ישלם מראש לספר

אייל

פורסם

אם יש מעקב אחרי הלקוחות (ולא רק ספר פגישות פיסי) - אולי כדאי לעשות נוהל - שפעם ראשונה שלא מגיעים - ״מחליקים״ פעם הבאה - לוקחים מראש ״מקדמה״

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ההבדל בין מוסך לספר הוא שבמוסך כם אם קבעת תור והברזת עדיין תהיה מספיק עבודה וליפט לא יישאר ריק שעתיים עד הלקוח הבא

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם

לא לגבות כלום מראש, זו מספרה אחרי הכל - אלא להציע איזשהו צ'ופר לאלו שנרשמו: 5% הנחה, קפה ועוגה, איזשהו giveaway - משהו שיגרום להם להרגיש ששווה להם לא להבריז ושהם "דפקו את המערכת" וקיבלו משהו שאחרים לא קיבלו בגלל שהם נרשמו בערוץ הזה.

אתה תתפלא מה אנשים יעשו בשביל צ'ופר קטן.

פורסם

מעבר למה שפייזר כתב,

מה נוהל המעקב שלך אחרי הפגישות? לקוח פשוט קובע פגישה לעוד שבוע, וביום הפגישה אתה מגיע ודוחים אותך? או איך זה עובד?

כי חייבת להיות תזכורת אחת לפחות בדרך. כך לקוחות יוכלו לתכנן או להזיז את הפגישה, במקום להבריז לך.

יום או יומיים לפני הפגישה, חשוב להרים טלפון ולוודא שהפגישה בתוקף. זה מראה מחד על מקצועיות, מאידך שאכפת לך גם מהלקוח, ותתפלא כמה פעמים אנשים יגידו לך "אוי, שכחתי ומחר יש לי משהו- בוא נזוז ליום X במקום" והפגישה כן תתקיים ביום X.

מעריך שהפעולה הפשוטה הזו תעלה את כמות הפגישות שמתקיימות ב-20% בהערכה שמרנית ביותר (לא מכיר את קהל היעד, לכן זהיר בהערכות שלי).

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
רק גביה מראש (באשראי לצורך העניין) ודמי ביטול יגרמו ללקוחות לחשוב פעמיים לפני שהם יבזבזו את זמנכם

בעייתי.

לבקש פרטי כ.א. מאנשים אנונימיים???

תנסה אולי לבדוק הנחה מהעסק לכל מי שנפגש איתך גם למי שלא רכש,

ומי שכן רכש הנחה גדולה יותר, מנוי, סוג של בונוס מסויים,

אהבתי גם את ההצעה של צ'ופר מסויים שניתנה פה.

פורסם

אז ככה.

צופ'ר / מבצע / בונוס מוצעים למיש שמגיע למכון יופי. ככה מושכים לקוחות כדי שיגיעו ויחוו את רמת השירות הגבוהה של המקום.

תזכורת קיימת שבוע לפני מתזכרים בסמס ויום לפני מתקשרים לוודא הגעה.

אני חושב לשנות את הסמס לכזה עם מענה (שהלקוח יצתרך להשיב 1 או 2) מה שיחייב את הלקוח לאשר הגעה ככה זה יצור אצלו מחויבות מסויימת להגיע ובמקרה שהוא לא עונה לסמס או עונה תשובה שלילית כבר להתקשר אליו במועד הזה של שבוע לפני ולקבוע תור אחר. מצד שני זה גם יאפשר לנו חלון זמן להכניס מישהו אחר במקומו.

• תוכן חדש...