Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חווית שירות טובה - T&I (לדרמן)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2887 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן כולם

לפני כחודשיים נשבר לי הלדרמן (WAVE+) במקום לא צפוי: השפיץ פלייר פשוט נשבר ונותרתי עם חצי שפיץ ביד.

העברתי את הלדרמן לתיקון דרך החנות ממנה קניתי (היה אצלי כולו חודשיים) והם הודיעו מראש שמדובר בחודשיים +-.

הלדרמן חזר - אבל הפתעה! החליפו את הלדרמן (שינמכו את הדגם, מWAVE פלוס לWAVE רגיל, טוב יותר לטעמי) לגמרי!

על הלדרמן היה כתוב מחודש (מה זה אומר לגביי אני לא יודע) אבל הכלי חדש לגמרי. לא כמו חדש, אלא חדש חדש.

כיף שיש שירות כזה (גם שלוקח המון זמן, אבל מודיעים לך מראש).

שאפו T&I.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשהדגם שלך ישן מדי מחליפים אותו. נשברה לי הסכין בלדרמן kick ישן שכנראה כבר לא מייצרים אז פשוט החליפו לי אותו לדגם wingman, כמובן ללא עלות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אצלי היה הפוך - מדגם חדש יותר לישן יותר.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...