Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוכרי רכבים חסרי סבלנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוכרים כאלה זה קצת הרבה בגלל אותם קונים שהם חושבים שהם מראש קונים עגלת סופר

וזה קצת מרתיח אותי !, אתה שומר ומטפל ובלי בושה בא ואומר לך יקר אין מחירון יקר וגם עוד מבקשים סיבוב .

לשמחתי לרוב אני משתדל להיות מאוד נחמד וסבלני עד כמה שניתן גם אם לא יקנה , אבל ברגע שזה מגיע למחיר במה לכם פשוט אחחחחחחח :evil: .

ושאני קונה רכב זה קורה בדיוק חצי שעה של החלטה כן כן לא לא .

HYUNDAI SONATA V6 2.5 00 -

HONDA CIVIC 1.8 ES 08-

HYUNDAI TUCSON 016 -

:) MAZDA 6 09

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
מוכרים כאלה זה קצת הרבה בגלל אותם קונים שהם חושבים שהם מראש קונים עגלת סופר

וזה קצת מרתיח אותי !, אתה שומר ומטפל ובלי בושה בא ואומר לך יקר אין מחירון יקר וגם עוד מבקשים סיבוב .

לשמחתי לרוב אני משתדל להיות מאוד נחמד וסבלני עד כמה שניתן גם אם לא יקנה , אבל ברגע שזה מגיע למחיר במה לכם פשוט אחחחחחחח :evil: .

ושאני קונה רכב זה קורה בדיוק חצי שעה של החלטה כן כן לא לא .

אלה שבאים להתמקח עוד מילא,שיטת מצליח.

מבזבזים את הזמן אבל אפשר להבין אותם.

אבל אלה ש"עושים לך טובה שיקנו ממך את הרכב" באמת מעצבנים.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

למה לקנות ממישהו שמזלזל בך או אין לו זמן בשבילך? לוחות המודעות מוצפים בעשרות ומאות אלפי כלי רכב. זה שוק של קונים, ומי שמזלזל שלקוח שלו ימצא את עצמו ממשיך לזלזל הרבה זמן...

פורסם
למה לקנות ממישהו שמזלזל בך או אין לו זמן בשבילך? לוחות המודעות מוצפים בעשרות ומאות אלפי כלי רכב. זה שוק של קונים' date=' ומי שמזלזל שלקוח שלו ימצא את עצמו ממשיך לזלזל הרבה זמן...[/quote']

הזלזול הוא הדדי - גם מצד אלה שמוכרים עקב קבלת רכב מעבודה, נסיעה לחו"ל (ותמיד בצער רב) וגם מצד הקונים, שמתחילים ומסיימים את השיחה בבלבולי מוח. תרבות טורקית יותר חזקה פה, מאשר תרבות בריטית.

פורסם

כשחיפשתי בשבוע שעבר רכב, ראיתי כמה דברים.

1. מוכרים במגרש כלשהו (לא של אחת החברות) - ינסו לכסות על פגמים של הרכב, וינסו כמה שיותר למנוע ממך ללכת לבדיקה עם הרכב, וכל שאלה שלא מתאימה להם יפטירו לאוויר תשובה כמו "זה הרכב" או משהו דומה, בתקווה שאתה טיפש ותיפול בפח. לרוב אין בדיקה ממכון בדיקה (לא שזה עוזר לי בכלל, אבל ניחא) ואם יש כנראה שהיא מזוייפת/מיופה;

2. מוכרים במגרשים של חברות גדולות (אלבר, לובינסקי, אוויס, וכל השאר) - אין להם מושג בשיט (לרוב) ברכבים, לא יודעים לקרוא את הדף שנקרא בדיקה (פגיעות מרכב בעלות משמעות גבוהה - הם מפרידים וטוענים שזה בסדר והכל טוב) ומחכים שייפול להם טמבל לידיים ותהיה להם מכירה והם ירוויחו עליה. מה גם שהם יטענו כל דבר, שאם לא תשאל ותנבור ותחפור לא תקבל עליו תשובה מדוייקת ואמינה דיה;

3. מוכרים פרטיים - יש ביניהם מי שמתגאים ברכב ומראים הכל, ומתלהבים על כל שטות. יש את אלה שלא מבינים ונותנים לך "ליהנות", לא מתערבים לך ואתה יכול לקחת לבדיקה, רק תעשה את זה מהר. יש את אלה שכאילו מבינים ועל כל תקלה שאתה מעלה יגידו שאתה מחרטט. בודדים אלה שמבינים ויבינו אותך ותוכל להתמקח.

יש כמובן את הסוחרים הסמויים שלא מגלים שהם סוחרים, אבל יש להם 8 מכשירים שונים, לרוב נוקיה כלשהי, עם מדבקה עליו כדי שלא יתבלבלו, ויענו כאחד האדם. זה מרתיח, ואני חושב שאפילו פלילי.

שימו לב שסוכנים של אלבר מפרסמים ביד2 כפרטיים. זהירות.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
הזלזול הוא הדדי - גם מצד אלה שמוכרים עקב קבלת רכב מעבודה, נסיעה לחו"ל (ותמיד בצער רב)

מוכרי היד שנייה מתחלקים לשניים:

50% אלה שמקבלים רכב מהעבודה.

50% יורדים מהארץ.

עקב הנסיבות הם מאוד לחוצים וחייבים להעיף את הרכב אז נסלח להם.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

"רכב שחוט חבל על הזמן, מחליף כי נמאס לי לתקן אותו בטול כארם, כבר לא מבדיל איפה מתחיל האוטו שלי ואיפה מתחילה הקורולה הגנובה של השכן, פעמיים איפסתי קילומטארג' פילטר שמן ראה אור רק בשנה מעוברת, פילטר אוויר ומזגן זרוקים בבגאג' וברוך השם, מה אגיד לך יפני נוסע כמו חדש" ?

כנראה שלא תתקשר נכון ?

אז כותבים "מחליף בצער רכב עקב מעבר לא מתוכנן לחו"ל, רכב של אישתי נסע לסופר וחזרה כל הקונה זוכה רכב שמוררררר"

פורסם

אני מוכר כרגע רכב עקב מעבר לחול, אבל באמת מעבר לחול, וחלק מההרגשה היא שבגלל שמתמשים בתירוצים האלה הייתי צריך לצרף למודעה גם מכתב קבלה לאוניברסיטה או אולי מספר ויזת סטודנט כדי שיאמינו.

מעבר לזה אני בהחלט נתקל באנשים שפשוט באים להוריד מחיר על ההודעה הראשונה בוואצאפ, זה בטוח קונים רציניים.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

קונים שמיד מנסים להוריד במחיר יכול מאוד להיות שהם לא רציניים. אם אתה נתקל רק בקונים שמנסים להוריד במחיר לאורך זמן אז כנראה שיש גם בעיה במחיר...

יכול הקונה גם לחשוב על המוכר שהוא לא רציני אם יש באמת בעיה קשה בתמחור.

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

קונה שמציע לי מחיר בטלפון מבלי ליראות זה חוסר רצינות ,למרות שאני רושם גמיש מעדיף להיות גמיש ליד הרכב

בפיסבוק אני חוסם אנשים שמפריעים ורושמים במודעה שלך שטויות .יש כאלה שבכלל לא מעונינים לרכוש ועדין שואלים כמה

פורסם
אני מוכר כרגע רכב עקב מעבר לחול, אבל באמת מעבר לחול, וחלק מההרגשה היא שבגלל שמתמשים בתירוצים האלה הייתי צריך לצרף למודעה גם מכתב קבלה לאוניברסיטה או אולי מספר ויזת סטודנט כדי שיאמינו.

מעבר לזה אני בהחלט נתקל באנשים שפשוט באים להוריד מחיר על ההודעה הראשונה בוואצאפ, זה בטוח קונים רציניים.

אתה לא חייב להסביר לקונה למה אתה מוכר. זה לא עניינו. שאלות כאלה יש רק בארץ.

לא מבין מה אנשים מצפים לשמוע. כנראה מחוסר ביטחון עצמי הם צריכים שמישהו ירגיע אותם שהכל בסדר.

אם שואלים אותך - תענה מתוך נימוסים, וזה הכל.

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

פורסם (נערך)

לא מבין למה קונה שמציע מחיר בטלפון אוטומטית מקוטלג ללא רציני.

אם אתם כל כך בטוחים שהוא לא רציני תענו פעם אחת "מסכים בוא קנה את הרכב". מה אכפת לכם? הוא הרי לא רציני.

אולי אתם לא מסכימים על המחיר, אולי אתם מתמחרים גבוה, אולי אתם לא רציניים ולא באמת רוצים למכור, אבל אם מישהו מציע מחיר בטלפון זה אומר רק שהוא הציע מחיר בטלפון ולא מעבר.

יכול מאוד להיות שהוא התגלה כלא רציני, אבל גם יכול להיות שהוא יגיע יראה את הרכב, יראה שמה שהבטחתם באמת קיים בפועל וישלם מה שאמר בטלפון. זה קונה מאוד רציני.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שמציע כסף בטלפון בלי לראות בכלל את הרכב, בד"כ מציע סכומים מגוחכים.

Sent from my ALE-L02 using Tapatalk

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)

זה עדיין לא אומר שהוא לא רציני, זה אומר שהוא רחוק מאוד ממה שאתה מבקש. זה אומר שהוא הציע מחיר מאוד נמוך ומנסה לדוג עסקה מעולה מבחינתו. אם הסכמת לזה והוא שם את הסכום שהבטיח בטלפון אז הוא רציני מאוד. אם הסכמת והוא נעלם אז כן הוא לא רציני.

אם כמוכר של הרכב הצעה נמוכה בטלפון גורמת לך להרגיש שהקונה לא רציני זו בעיה שלך לא שלו.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

• תוכן חדש...