Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מוכרי רכבים חסרי סבלנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

תראה בשוק היד 2 של היום המחיר הוא דבר חשוב מאוד. אלה אם יש לך רכב עם שוק מופרע, נניח מאזדה מיאטה/סוזוקי ג'ימיני שאלו רכבים עם שוק מופרע כנראה שהרכב שלך לא מיוחד. אם אין לך איזה רכב בן 20 שנסע רק 4000 ק"מ בשנה כנראה שהרכב שלך גם לא מיוחד.

גם אם הוא נסע מעט/בלי תאונות/יד ראשונה יש עוד כמוהו ולא מעט, לכן אלו דברים שברור שצריכם להיות חשובים לקונה פוטנציאלי אבל בסוף אם הוא לא יקבל מחיר טוב הוא לא יקנה. אתה רוצה שהקונה יגיע התרשם מהרכב ואז יחתוך לך 20% ואתה תהיה בהלם מה"חוצפה"? אני אישית מעדיף שלשני הצדדים יהיה מושג מה הכיוון ולאן זה הולך ואז אפשר לחתוך את זה כמה שיותר מוקדם

.

שמעתי גם על כמה עסקאות שבהם המחיר נסגר בטלפון תאמינו או לא. לפעמים גם זה עובד. אין חוק אחד פרט ללכבד את הצד השני, ואין שום דבר לא מכבד בלהציע הצעה כספית גם אם "נמוכה" כל עוד עושים את זה כמו בני אדם.

אני קניתי טרנטה ולא דיברתי על מחיר עד שראיתי אותה, ושהצעתי מחיר זה היה כ-40% פחות ממה שביקשו והרכב היה באמת במצב מעולה לגילו. אז זו חוצפה? אולי, אבל בפועל המוכר קיבל את ההצעה וגם אמר לי שמי שפירסם את המודעה ביד 2 זה בכלל הנכד שלו בן ה-16 שגם החליט על המחיר כנקודת פתיחה גבוהה בלי שום מושג מה השווי, והוא, המוכר בכלל לא חשב שמישהו ירצה לקנות את הרכב.

אדם מאוד קרוב אליי קנה כמה רכבים כמעט חדשים ואת כולם סגר את המחיר בטלפון, העיז בחוצפתו לתת הצעה עם הפחתה מ"המחירון" יש שיגידו "משמעותית" בלי לראות את הרכב השם ישמור ועל סמך מה שהמוכר טוען, רכבים חדשים כמעט ומושלמים. אז זו חוצפה? זו לא דרך? הוא לא רציני? בפועל הוא קנה את הרכבים ושילם מה שהוא סגר בטלפון, ובפועל רכבים עם נתונים זהים כמעט לא נמכרו במחיר גבוה יותר אם בכלל, אז כנראה שהוא גם הציע מחיר הוגן ביחס לשוק.

זו הסיבה שאני אומר אין חוקים. בכל עסקה מה שעובד זה בסוף אם שני הצדדים מגלים אמון אחד בשני, מחוברים למציאות, מגלים גמישות וכבוד הדדי. כל השאר סיסמאות.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תגובות 134
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לאלת המזל יש גם תפקיד מכריע.

בעברי קניתי רכב יד 1 מחבר טוב שמאד מקפיד,בנוסף לקחתי לבדיקה,

אחרי כחודשיים התחילו בעיות שונות ומשונות והוצאות אדירות על תיקונים,

עד שהלך המנוע.

ביאושי הגעתי למגרש מכוניות עלום שהסכים לעשות החלפה על רכב שכור יד 4

שמחוסר ברירה לקחתי אפילו בלי בדיקה והוספתי סכום כסף,

והרכב הזה נסע 6 שנים תמימות עם 0 תקלות!!

לגבי סובלנות, פעם היתה לי דייהטסו מנוע 900 שמכרתי, הגיע אלי זוג שמנים עם

הבת שלהם שלושתם יחד שוקלים יותר מהרכב הקטן.האבא ביקש שהבת תעלה לסיבוב,

הסברתי לו שאין לי ביטוח (ביטוח נהג יחיד) אז הוא החליט לבדוק בעצמו,והתחיל ללחוץ על הגז בשיא הכח

(איזה בדיקה זו לעזאזל?) אמרתי לו די!! שיקח לבדיקה וזהו. אז הוא (בחוכמתו)הציע הצעה:

''טוב, אז נעשה ככה: ארבעתינו עולים על האוטו,אתה נוהג, עולה עליה של דודג'(עליה קשה )

עם מזגן עובד!!''

ועם המבטא שלו תפסתי צחוק שבוע לא הפסקתי לצחוק.

לרכב היה מזגן חשמלי שבקושי פעל בירידה חחח.

פורסם

כעת אני מבין מדוע רושמים ביד 2 "גמיש ליד הרכב"...

אם אתה מאמין שיכולים לקלקל, תאמין שיכולים לתקן.

- רבי נחמן מברסלב

פורסם

יש אנשים שמראש מפרסמים מחיר גבוה ו"גמיש", ויש אחרים שמפרסמים מחיר שהם באמת רוצים לקבל על הרכב.

ה"גמישים" יכולים להוריד מחיר בטלפון ואפילו "לסגור" ועדיין לקבל מחיר שרצו, כי הם אף פעם לא בנו על זה שיקבלו מה שכתבו.

זה עובד בשביל רוב ישראלים שאוהבים להתמקח.

כל אחד והשיטות שלו.

לקסוס IS300h, אורה 03 Pro300

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כשאתה מוכר רכב לא סטנדרטי שהמחירון לא משקף את מצבו, הגיוני לכתוב במודעה מחיר גבוה יותר ממה שאתה באמת רוצה כי זה מסנן כל מיני חרטטנים. כשמדובר ברכב נפוץ וסטנדרטי אין סיבה לעשות את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

היתרון של יד 2, הוא שלרוב תקבל שיחה ולא הודעה, אין בעיה לפרסם מחיר (לעומת פייסבוק, ברגע שאתה מפרסם מחיר כל אחד חווה את דעתו בנושא, שלילית כמובן) , הבן אדם עשה חיפוש עבור דגם ספציפי, הוא חיפש "פיג'ו" "206" הוא יותר ממוקד.

החסרון היחיד שאני מוצא הוא שאפשר רק 5 תמונות, והפירוט מוגבל.

בפייסבוק הפירוט והתמונות בלתי מוגבלות (נו, מספיקות עבור מודעה לרכב אהוב) אבל פה נגמר היתרון.

מלבד מה שציינתי שפשוט לא ניתן לכתוב מחיר בלי שזה יהפוך לדיון. (יקר מדי-אתה חי בסרט, זול מדי- מה שבור) אנשים נתקלים במודעה שלך סתם ככה על הדרך, כלומר הם לא חיפשו "פיג'ו" "206", הם מחפשים מציאה.

פורסם

עסקה טובה בישראל זה כששני הצדדים בטוחים שהם דפקו את הצד השני...

לא מתככנים להשתמש כחנוכיה - תמיד זה יכול לגמור על הראש של מישהו... :wink:

אין ספק. היופי חולף, אבל הרפס הוא נצחי.

בסוף יבוא אחמד וירסס איך שיצא לו.
פורסם

לא יודע מה כל הדיבורים הרעים על הוואטסאפ... כל רכב שקניתי ומכרתי עד היום, כל השיחות היו דרך הוואטסאפ.

הכל מתועד, אפשר לבדוק כל דבר שנאמר, כל אחד יכול לענות בזמן שנוח לו.

כשאני בעבודה, שזה רוב היום - אני לא אצא כל שנייה החוצה לשיחות טלפון. אני כן אקליד הודעות בוואטסאפ-WEB.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היתרון של יד 2, הוא שלרוב תקבל שיחה ולא הודעה, אין בעיה לפרסם מחיר (לעומת פייסבוק, ברגע שאתה מפרסם מחיר כל אחד חווה את דעתו בנושא, שלילית כמובן) , הבן אדם עשה חיפוש עבור דגם ספציפי, הוא חיפש "פיג'ו" "206" הוא יותר ממוקד.

החסרון היחיד שאני מוצא הוא שאפשר רק 5 תמונות, והפירוט מוגבל.

בפייסבוק הפירוט והתמונות בלתי מוגבלות (נו, מספיקות עבור מודעה לרכב אהוב) אבל פה נגמר היתרון.

מלבד מה שציינתי שפשוט לא ניתן לכתוב מחיר בלי שזה יהפוך לדיון. (יקר מדי-אתה חי בסרט, זול מדי- מה שבור) אנשים נתקלים במודעה שלך סתם ככה על הדרך, כלומר הם לא חיפשו "פיג'ו" "206", הם מחפשים מציאה.

בפייסבוק לא צריך לענות לכל החרטטנים שכותבים תגובות על המחיר. מי שמעוניין להתקדם שולח הודעה פרטית. מצד שני, אם יש הרבה תגובות וחפירות למודעה בפייסבוק היא קופצת למעלה כל הזמן, ככה שהחפרנים האלה נותנים גם סוג של יתרון. גם בפייסבוק אפשר לחפש מודעת מכירה לפי מילים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אני עכשיו מוכר רכב זול במחיר זול.

מתקשרים אלי עם הצעות מגוחכות ומבלבלים לי את המוח כאילו מנסים לקבץ נדבות.

וגם אלה ששואלים שאלות לענין בסוף מתגלים כחסרי חיים שמבלבלים את המוח ולא מגיעים לראות לאחר שקובעים איתי.

כבר הגעתי למצב שאני מעדיף להשאיר את האוטו כמחסן ושלא יבלבלו לי את המוח.

בדיוק שוקל להוריד את המודעה מיד 2.

פורסם

מגאן 2007 יד 4 עם 230 אלף וצבע שרוף, זה לא "רכב זול במחיר זול" אלא רכב מת. אולי הוא יקר לליבך והשקעת בו הרבה, אבל לישראל ישראלי שרואה אותו ביד 2, זה כלום ושום דבר.

למזלך, הוא כבר לא שווה כלום, ולשחרר אותה ב-4 אלף זה פגיעה אמנם באגו אבל לא הפסד כספי רציני(ביחס לרכבים)

פורסם

זה רכב נוסע תקין ועם טסט, לא רכב בפירוקיה.

ענין הכסף פחות מענין אותי, חוסר הרצינות של האנשים שמבזבזים את הזמן שלי בשעות של חפירות כאילו זה יגואר מהחנות ואז כשהכל בסדר קובעים איתי מפגש ובסוף לא מגיעים בכלל, זה כן מענין.

הכי מצחיק בחור שהגיע ועשה סיבוב של שעה+, לחצנו ידיים ואמר שיגיע יום למחרת להעביר בעלות(בגלל השעה המאוחרת) ואז נעלם.

ואני לא ארשום על הרכב השני שפרסמתי למכירה בפייסבוק, שם זה עוד יותר נורא.

אה ושם כבר לא מדובר ברכב "מת".

פורסם

כנראה החליט שהרכב לא מתאים לו.

לא חסר סיבות לבטל רכישה.

מסכים,מגאן בת 10 עם רבע מליון ק''מ זה רכב מת בשוק הנוכחי.

אנשים עם 3-4 אלף לרכב יקחו כמה שיותר זול ופשוט בלי להסתכן בתקלות (גם אם אין,זה הדיבור ברחוב).

למצוא את מי שישלם על רכב כזה קשה.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

אני מסכים שזה רכב עם שוק מת ושהן נמכרות במחיר של חבילת פיתות, אבל לא בזה דן הדיון.

גם ברכבים אחרים שמכרתי (מאזדה, טויוטה, לכאורה רכבים "חיים") בלבלו לי את המוח כאילו אני בית תמחוי.

פורסם

שמע, מכרתי כמה וכמה רכבים, החל מצרפתיות עם 250 אלף ועד ליפניות עם 40 אלף, ובאף אחד לא היו בלבלני מוח בשעות של חפירות. מקסימום 5 דק', וגם זה, זה רק הליצנים שחושבים שלנהל שיחה זה איכשהו יגרום לך להוריד מחיר.

רוב הליצנים זה "3000 שקל ואני בא עכשיו" ונגמר.

כנ"ל לגבי להראות רכב, נסיעה של שעה+? על מה ולמה? 5 דק' של נסיעה מהירה ואיטית ושלום על ישראל.

תשנה קצת גישה.

• תוכן חדש...