Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התייעצות לגבי ביטוח לקרוז 2015

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2914 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

רכשתי קרוז 2015 מאוטו סנטר ב40 אלף. אני מתלבט איזה ביטוח לעשות לה, ההבדל בין מקיף לצד ג' הוא כ 2000 ש"ח.12 שנים שיש לי רישיון ואף פעם לא עשיתי תאונה,נוהג זהיר ולא טס בכבישים. במידה ויקרה שאני אפגע במישהו אפשר לעשות צד ג'. אם מישהו יפגע בי אז אני מתנהל מול הביטוח שלו. אני לא גר באיזור שגונבים ממנו והרכב לא כ"כ קורץ לגנבים. האם יש טעם לעשות ביטוח מקיף? שנתיים אחרונות הייתי עם פיקנטו 2012 וביטוח צד ג'. 4 שנים לפני כן עם אותה פיקנטו (הבאתי חדשה מהחנות) הייתי עם מקיף וחוץ מכסף שנזל מהכיס לא היה שום הבדל.

מה דעתכם? מה השיקולים בעד לעשות מקיף? אני כרגע נוטה רק לצד ג'

פורסם

בדוק הצעה דרך הביטוח של UMI (היבואן), אני מבוטח דרכם עם הסוניק וההצעה שלהם הייתה זולה ביותר מאלף שקל מכל הצעה אחרת שקיבלתי בשוק על מקיף כולל שמשות גרירה וכו'.

http://www.umibit.co.il

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

תדמיין סיטואציה כזאת -

נכנסו בך, השביתו לך את הרכב אך מסרבים לקחת אחריות או שלפוגע אין בכלל ביטוח, החלטת לתבוע בבית משפט את הנזק שלך. משפט שכזה יכול לקחת מעל שנה שבזמן הזה אתה תצטרך להתנייד ולהסתדר עצמאית ובמשפט אין לדעת מה יהיו התוצאות.

דוגמא אישית ממני - נהג משאית פגע בי מאחורה, טען שאני אשם...תבעתי את חברת הביטוח שלו על הנזק לאחר שתיקנתי על חשבון המקיף שלי. את המשפט הוא דחה באופן עקבי ולמשפט הגענו לאחר שנתיים מזמן התאונה שגם שם נקבעו לי 20% אשם תורם.

במקרה שלי התאונה לא השביתה את הרכב אבל בכל זאת תיקנתי כי הוא מעך לי את כל החלק האחורי של האוטו והנזק שם הצטבר לכ 16,000ש"ח.

אם אתה מעדיף לחסוך 2000 ש"ח בשנה ויש לך את היכולת הכלכלית להתמודד עם מציאות כזאת לך על זה.

עריכה:

עוד מצב שיכול להיות הוא פגע וברח...

עריכה אחרונה על ידי ROEi1
פורסם

לא ידעתי על הביטוח של UMI אני אבדוק.

כמו כן לא חשבתי על המקרים הנוספים של ROEi1

תודה על הייעוץ!

• תוכן חדש...