Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2929 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

רכשנו מזדה 2 שנת 2014,

שמתי לב שיש רעידות כאשר ההילוך משולב ב D בעמידה והסל"ד יורד ל 500 בערך.

כאשר אני ב P זה לא קורה מכיוון שהסל"ד לא יורד נמוך ככה.

כאשר הלכתי למוסך נאמר לי שזה קשור לתושבת מנוע, והיא הוחלפה (עלות כ 1000 ש"ח כולל מעמ ועבודה).

אבל הבעיה של הרעידות לא נפתרה...

מישהו מכיר? נתקל בתופעה כזו?

פורסם

צריך לבדוק את כל התושבות מנוע אולי יש עוד תושבת פגומה.

בנוסף לבצע ניקוי לבית המצערת ובדיקת מצתים.

בדוק במוסך היבואן זכור לי שישנו עדכון תוכנה לבעיה הזו.

פורסם

לא מבין איך מוסך הולך ומחליף ישר תושבת מנוע שהבעיה של סלד נמוך מאוד אל מול עיניו!! לא להאמין! רטב הסיכויים שהתושבת אפילו הייתה תקינה לחלוטין היא כולה בת 4 והתושבת הזו מניסיון מחזיקה עוד הרבה יותר מזה במיוחד במאזדה 2. מקווה שלקחת את התושבת הישנה איתך כדי להראות לנו מה מצבה לפחות. בכל מיקרה התשובה לבעיה שלך היא ניקוי מצערת ובדיקה צינורות האויר/וואקום. את ניקוי המצערת לעשות באופן יסודי עם פירוק שלה.

פורסם

במאזדה 2 תושבת מנוע ימין הולכת הרבה ולא כמו שתיארת.

ברכב הזה סל"ד הסרק הוא נמוך מטבעו כפי שתואר, כאשר עוזבים את הרגל מהבלם הסלד עולה מעט, והיה לכך עדכון תוכנה.

פורסם

ניקוי בית מצערת, אינפוזיה חזקה במידה וזה לא עוזר, היה לי בספיריט 2008, נראה שזה מחלה של מזדות בכללי.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם
במאזדה 2 תושבת מנוע ימין הולכת הרבה ולא כמו שתיארת.

ברכב הזה סל"ד הסרק הוא נמוך מטבעו כפי שתואר, כאשר עוזבים את הרגל מהבלם הסלד עולה מעט, והיה לכך עדכון תוכנה.

עדיין 500 סלד זה מאוד נמוך...במידה וזה ניבדק עם סורק דיגיטלי. במאזדות 2 יוצא לי לגעת הרבה ו 4 שנים בלבד לתושבת מקורית עליונה ימנית זה מעט זמן. והנה עובדה החליפו תושבת והבעיה קיימת בעינה..מה שאומר שרוב הסיכויים שלא הייתה אמורה להיות מוחלפת. מה גם שהמצערות שלהם נוטות להתלכלך לא מעט בפיח ונקיון רק מייטיב עימם.

פורסם

ערב טוב,

הייתה לי את אותה בעיה בדיוק במאזדה 3 דור 2.

כמעט והלכתי לקנות תושבת מקורית, בשניה האחרונה עשיתי פרסה.

עם הזמן הייתי עסוק השארתי את זה בצד והבעיה החמירה. בעמידה על D עם מזגן ברמזורים, הסל"ד היה יורד ל500 והרכב היה רועד ממש, פעמיים נדלקה לי נורת תקלה שנכבתה מעצמה ושוב נדלקה ונכבתה עד שבסוף לא נדלקה אבל הבעיה המשיכה.

לאחר חיבור סורק תקלות אובחן קוד תקלה P0506 שלאחר שיטוט מדובר בניקוי מצערת או במנוע צעדים.

ביצעתי במוסך ניקוי מצערת יסודי - פירוק, ניקוי עם סקוץ' וספריי קרבורטור וניקוי הפרפרית.

הבעיה כרגע נפתרה והרכב נוסע הרבה יותר טוב.

בעמידה על D עם מזגן הכי נמוך שהסלד מגיע זה 750, בקיצור 99.9% שזה יפתור לך את הבעיה!

• אהבתי 1
  • תוכן חדש...