Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ממש לא נראה לי, כי Android Auto בנוי למגבלות החוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם החוק אומר תצוגה הנראית לעין הנהג, ייתכן וישנם שוטרים שלא יתחילו להתעניין בדיוק מה זה אם יראו מערכת מנגנת מוזיקה מספוטיפיי כאשר הגרפיקה של האלבום ברקע.

פורסם

אם לא פרצתם את המערכת של הרכב או משהו כזה, לפחות בסיאט שלי, בANDROID AUTO יש לך 3 דברים.

נגן מוזיקה, וויז/google maps/טלפון נייד (כאילו, החיוגים אחרונים, אנשי קשר ולא זוכר אם עוד משהו)

לא מתן תכלס לראות YOUTUBE ולגלוש ודברים כאלה...

עכשיו אני נוסע תמיד עם המסך על הוויז, לא מסתכלס באמת, אני שומע, אני יכול לקבל דו"ח?? די מבלבל אותי כל החוקים החדשים האלה :(

פורסם
החוק אומר שאפשר לשלוח אותך לבית המשפט עם הזמנה לדין ואם תורשע משרד הרישוי ייתן לך גם 4 נקודות

החוק מחריג תצוגת מערכת ניווט.

לשון החוק " נהגת ברכב הנ"ל בזמן שהופעלה בו תצוגה הנראית ממושב הנהג."

תיקון חבר: זה לא החוק. זה נוסח אישום מחוברת נוסחי אישום של המשטרה (חנ"א). החוק הוא תקנה 28א לתקנות התעבורה.

אין שום חוק חדש כבר שנים רבות בנושא. שני דברים השתנו:

1. תוספת שישית שמגדירה ניקוד לשימוש בנייד מ- 4 נקוגות ל-8 נקודות (תוקף מתאריך 05.01.2018)

2. הנחיות המשטרה לגבי אכיפהScreenshot_20180603-001244.jpeg

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

פורסם
מה זה בכלל משנה מה יש לך ב Android Auto שלך? הרי השוטר במילא יכול לבוא ולטעון שהיה לך יוטיוב פתוח בפלאפון או שקר כלשהו, ואז זה מילה שלך נגדו.
וזאת אחת הבעיות תכלס.

מאמינים לשוטרים בלי הוחכות (ככה כותבים?)

אני למשל באמת לא נוגע הנייד בזמן שטני נטהג, אבל אין לי מתקן, אז הוא מתחת לחיבורים של המצלמות דרך שלי, והרכב שלי ידני, התחלתי לחוש בימים אחרונים ששוטר יכול פשוט להגיד "לא מעניין אותי, אתה משקר לי אתה נגעת בנייד שלך"...

לך תדע מה יקרה בבית משפט...

צריכים לתקן את החוק פשוט.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

פורסם

שמעו אנשים פה פשוט חיים בבועה שכל השוטרים שקרנים וכל היום מנסים לדפוק אזרחים למופת. צאו מזה, חבל על הכוחות שלכם ועל הדמיון שכבר ניתן היה לכתוב איתו ספר מדע בדיוני.

משהו היה פסול במובן הפלילי בהתנהלות של השוטר, יש מח''ש, יש ביד''מ (דין משמעתי לאחר פניה לקצין תלונות הציבור) ויש עוד דברים.

יש בית משפט שגם בוחר כל מקרה לגופו, אה בעצם אולי גם הוא מחפש רק לדפוק אתכם כמו המשטרה.

עצוב לי לקרוא את הבועה שאנשים חיים בה, וכמובן שכולם הכי צדיקים בעולם וכמובן שהשוטר תמיד מחפש לדפוק אתכם ובנוסף להמציא דברים סתם ככה כי בא לו או כי הוא יכול. באמת שאין לי מושג מאיפה כל השטויות האלה! יש 25000 שוטרים, גם אם כמה סרחו או כמה עשו טעויות מזה לחיות בבועה שכולם כל היום מחפשים אתכם? הייתי הולך להבדק אצל פסיכיאטר במקרה כזה לאבחון פראנויה!

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
וזאת אחת הבעיות תכלס.

מאמינים לשוטרים בלי הוחכות (ככה כותבים?)

אני למשל באמת לא נוגע הנייד בזמן שטני נטהג, אבל אין לי מתקן, אז הוא מתחת לחיבורים של המצלמות דרך שלי, והרכב שלי ידני, התחלתי לחוש בימים אחרונים ששוטר יכול פשוט להגיד "לא מעניין אותי, אתה משקר לי אתה נגעת בנייד שלך"...

לך תדע מה יקרה בבית משפט...

צריכים לתקן את החוק פשוט.

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

מצלמה שפונה לפנים הרכב יפתור את הבעיה

פורסם
שלום

אתמול נסעתי בכביש עירוני על כ60 קמש ועצר אותי שוטר לבדיקה כללית.

הוא טען שנסעתי מהר ולא היה לו הוכחות לכך, לאחר מכן הוא שם לב שהטלפון שלי נמצא על המתקן ופתוח על יוטיוב ולכן נתן לי דוח של 500 שקל ו 6 נקודות,למרות שהמתקן נמצא בצד השני של הנוסע ולא בצד הנהג.

ושלא הסתכלתי עליו(כנראה חיפש לדחוף לי משהוׂׂׂׂ)

מצורפות תמונות של המתקן והטלפון:

[ATTACH=CONFIG]505126[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]505127[/ATTACH]

יש אפשרות לערער או לשלם ולשתוק?

רואים בבירור שהמסך של הטלפון מופנה אליך ולא אל הנוסע...צר לי אבל השוטר צודק

פורסם

יש בתקנות החרגה למכשיר ניווט ולוח בקרה של הרכב:

28א. (א) ברכב מנועי המצוי בנסיעה לא תופעל תצוגה הנראית ממושב הנהג, יותקן ברכב מנגנון לניתוקה בהיות הרכב בנסיעה ולא ינהג בו אדם אלא אם נותקה התצוגה כאמור.

(ב) האמור בתקנת משנה (א) לא יחול על תצוגה המיועדת לבקרה או ניווט של הרכב או על מערכות תצוגה בכלי רכב המשמשים את משטרת ישראל או את הרשות הארצית לכבאות והצלה או את שירות הביטחון הכללי לצורך מילוי תפקידם או את צבא הגנה לישראל למטרה ביטחונית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

במקרים שהייתי שם פלייליסט מיוטיוב הייתי מסובב את המכשיר או לכיוון שהמסך צמוד לחלק של הרכב.

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

• תוכן חדש...