Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני נוסע עם מערכת אנדרואיד פתוחה על יוטיוב, מה אומר החוק עליי?

לפי התמונה ש-SYSTEM X העלה, יש לך מזל עד עכשיו...

Now: Octavia 1.5T 2020 and 308SW 1.2T 2016

Past: Focus 06, Insight 11, Ibiza 09 + 1.2T, Impreza 14, C4 09, Corolla 17

• תגובות 45
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לגבי היוטיוב...

חוברת נוסחי אישום, זמינה באינטרנט.[ATTACH]505135[/ATTACH]

Sent from my PRO 6 using Tapatalk

זה רק אני או שלפי הנוסח בפסקה השניה למעשה כל מערכת מולטימדיה/DVD/רדיו דיסק/אנדרויד שיש לו מסך כל עוד לא מופיע על גביו GPS או שהוא נכבה בזמן תנועה הוא למעשה לא חוקי?

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם (נערך)

תיקון / עריכה:

https://www.nevo.co.il/law_html/Law01/p230_011.htm#Seif688

שים לב לתיקון מס׳ 6, מיד אחרי תקנה 28 - מן הסתם המילה ״בקרה״ נתונה לפרשנות,

אבל זה כן מחריג למשל מד סל״ד... אולי! בטח אפשר להתווכח האם רדיו, שנמצא בכל רכב

בערך מאז ומעולם, שייך לבקרה. הזוי. נפלאות החוק.

״האמור בתקנת משנה (א) לא יחול על תצוגה המיועדת לבקרה או ניווט של הרכב״

היו כותבים עוד ב-2007 ״תצוגת וידאו״ או ״ראינוע״ ונמנעים מכל הבלגן הזה. ניסוח עלוב.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תצוגת מסך נראית עין (הנהג) זה לא משנה אם זה סטטי או זז - זה החוק.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אגב בזמנו לפחות זכור לי שמתקינים מורשים היו מחוייבים לשים חיישן שנותן לך לנגן סרטונים רק ברגע שהבלם יד מורם, לא יודע מה קרה עם זה היום.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

בכל מערכת מקורית יצרן שאני מכיר זה ככה (גם אצלי)

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

בתכל'ס פות"ש יצא בזול, כי הוא היה אמור לקבל הזמנה למשפט על העבירה שלו. מסך של מערכת מולטימדיה ברכב חייב להיות כבוי בזמן נהיגה כברירת מחדל (הכוונה כמובן למסך שנהג יכול לראות אותו ולא למסך במשענת ראש כסא, לדוגמה). עם טלפון סלולרי זה לא המקרה כמובן, ולכן בזמן נהיגה מותר להשתמש במסך שלו לניווט בלבד.

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם
ומה עושים הנהגים אשר משתמשים בWAZE מהנייד? מה ההבדל בעצם?

וויז זו לו אפליקצית בידור, היא מיועדת להקל על הניווט ולכן יש לה יתרונות בטיחותיים, ולפיכך היא מותרת.

כך גם לכם תצוגות בקרה של תפעול הרכב.

פורסם

לא הייתי אומר כבוי, כנראה שאף אחד לא יחשוב אפילו לתת לו קנס על מסך רדיו אבל סרטונים, קליפים, סרטים, משחקי כדורגל ועוד זה כבר עניין אחר.

בתכל'ס פות"ש יצא בזול, כי הוא היה אמור לקבל הזמנה למשפט על העבירה שלו. מסך של מערכת מולטימדיה ברכב חייב להיות כבוי בזמן נהיגה כברירת מחדל (הכוונה כמובן למסך שנהג יכול לראות אותו ולא למסך במשענת ראש כסא, לדוגמה). עם טלפון סלולרי זה לא המקרה כמובן, ולכן בזמן נהיגה מותר להשתמש במסך שלו לניווט בלבד.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם
אני נוסע עם מערכת אנדרואיד פתוחה על יוטיוב, מה אומר החוק עליי?

החוק אומר שאפשר לשלוח אותך לבית המשפט עם הזמנה לדין ואם תורשע משרד הרישוי ייתן לך גם 4 נקודות

החוק מחריג תצוגת מערכת ניווט.

לשון החוק " נהגת ברכב הנ"ל בזמן שהופעלה בו תצוגה הנראית ממושב הנהג."

פורסם
האם מדובר הקליפ שמתנגן הוא תמונה אחת שלא זזה ורק השיר מתנגן כקול\סאונד? או שזה ממש וידאו-קליפ זז?(הכוונה לסרטון ומשמעות הסרטון בחוק).

אם מדובר בתמונה שלא זזה של 2 הזמרים, וזה בעצם רק קובץ סאונד עם תמונה (יש המון כאלה ביוטיוב), אולי אפשר לגשת על זה למשפט? כי מה ההבדל בין תמונה של 2 הזמרים לסתם תמונת רקע אחרת או תצוגת שעון?

ממה שאני מבין זה לא באמת משנה אם אפ' היוטיוב רצה ברקע או רצה אפ' אחרת, זה משנה מה מקרין המסך, ואם לא מדובר בסרטון (MOVIE CLIP) אז לדעתי יש עילה לגשת למשפט.

זה היה תמונה של שיר לא סרטון, הוא רק ראה שהיטיוב פתוח וישר קפץ על ההזדמנות לדפוק לי דוח, עכשיו לך תוכיח שזה היה שיר ולא סרטון זה מילה שלי מול מילה של שוטר

פורסם

זה מה שאתה מסרב להבין. ברגע שיוטיוב פתוח זה לא משנה אם התמונה טססית או דינמית בעצם העובדה שהיוטיוטב פתוח ואתה רואה את מה שמוצג בו העבירה נעברה. לדוגמא אם ה-Autoplay מופעל אחרי שניה יכול להיות סרטון - ואין לך שליטה על זה.

כפי שכתבו לך - יצאת בזול, יש לי הרגשה שכל התעסקות בנושא רק יכולה להחמיר את מצבך.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מעניין מה יקרה עם מערכות Android Auto ו Apple Carplay שמגיעות מקוריות מיצרן הרכב.

הרי בתצוגה במסך הראשי יש התרעות גרפיות, על הודעות, מזג אוויר וכדומה. המסך המוזיקה הוא מציג את הרקע של אלבום המוזיקה המתנגן כעת.

אני מניח שיום יבוא ומישהו יאלץ להלחם כנגד דו"ח בבית המשפט.

• תוכן חדש...