Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סובארו אימפרזה 5 דלתות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע כל דגמי סובארו שמיובאים לארץ מיוצרים ביפן.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הטידה שלנו 2009 טיפול כל 25,000 ק"מ

סובארו שציינתי כל 15,000 ק"מ וצריכת דלק אמיתית 10.8 כמו הטידה

מדוע ?

חשבתי שיש התקדמות ברכבים גם מבחינת טיפול שנתי .

פורסם

מה ההתקדמות בלהאריך תווך הטיפולים? פעם ברנו מגאן היו מחליפים שמן מנוע כל 30 אלף קילומטרים. באותה התקופה בהונדה סיוויק, טויוטה קורולה, אימפרזה, מאזדה 3 החליפו שמן מנוע כל 10-15 אלף קילומרים.

זה אומר שרנו מגאן היה רכב יותר מתקדם?

אילו הייתי בעלים של טידה 2009, הייתי מזמן מקצר טיפולים ל 15 אלף קילומטרים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
מה ההתקדמות בלהאריך תווך הטיפולים? פעם ברנו מגאן היו מחליפים שמן מנוע כל 30 אלף קילומטרים. באותה התקופה בהונדה סיוויק, טויוטה קורולה, אימפרזה, מאזדה 3 החליפו שמן מנוע כל 10-15 אלף קילומרים.

זה אומר שרנו מגאן היה רכב יותר מתקדם?

אילו הייתי בעלים של טידה 2009, הייתי מזמן מקצר טיפולים ל 15 אלף קילומטרים.

גם כך שילמנו בטיפול האחרון 5,000 ₪ בקרסו.

כל שנה שילמנו בין 4,000ש"ח -5,000 ₪ קרסו מוסך מורשה.

עכשיו נפרדים מהרכב

פורסם

לא חייבים לטפל בקרסו בניסאן טידה מודל 2009. יש מספיק מוסכים פרטיים אחרים שמכירים את הרכב ולא גובים מחירים כאלה ( לא בדיוק פירטת מה כלל הטיפול ב 5000₪ - בלמים? תיקון / החלפה של כל מיני חלקים בלואים?). בקרסו רק על טיפול קטן ( שמן, מסנן מנוע, עבודה ) גובים כ 800₪.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אמפריזה 5 דלתות נמכרת עם מנוע 2.0 והנעה כפולה, קח בחשבון שברכב הזה מחליפים רביעיית צמיגים ביחד, ושמן דפרנציאל קדמי/אחורי כל 60 א' ק"מ.

מצד שני קיימת שרשרת טיימינג שלא צריכה החלפה.

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

מרווח גדול יותר בין טיפולים לא מראה על התקדמות.

יצרן אחד מתיר בלאי מסויים, ויצרן אחר בלאי אחר. המבחן יהיה כמה וכמה שנים אחרי תום האחריות, כמה מכוניות מאותו שנתון עדיין יציגו קומפרסיות סבירות (וכו') בטידה, וכמה באימפרזה.

פורסם

אלפא פיאט ממליצים על מרווח של 30,000.

יש האומרים כי זה פוגע ומקצרים באופן יזום לכל 10-15.

בפג'ו 206+ הומלץ להחליף רצועה כל 10 שנים,היו שנקרעו אחרי 5.

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם

די! מספיק עם החפירות. סביר להניח שמרווח טיפולים קטן יותר הגם שגורם ליותר טיפולים עלות טיפול ממוצע נמוכה ולכן ההפרש לאורך זמן די זניח.

כמו כן, יש לבדוק עלויות ביטוח ומיגון כדי לקבל תמונה מלאה.

יאללה תפסיק לחפור ותחליט כבר!

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...