Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלבר (אל תהיה מטומטם)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

1. פרסומות מתוכננות, נהגות, נכתבות ומוצגות/מנוגנות בדיוק לקהל היעד הרלוונטי - במקרה הזה נהגים ישראליים מצויים ולא מפותחים מספיק כדי לא לשמוע רדיו (גם אני בינם, אז מותר).

2. הרמה לא יורדת, השפה משתנה. אם תשתמש היום בשפה ישנה (ואני בכוונה לא אומר גבוהה, כי זה שהיא ישנה לא הוא הופך אותה לגבוהה או טובה יותר) אז או שאף אחד לא יבין אותך, או שהאברג' ג'ו יחשוב שאתה נאד נפוח במקרה הטוב או ארכאי וכזה שאינו עומד עם הזמנים, מה שבטח משליך על טיב השירות שלך, במקרה הרע.

3. זה מקרה קלאסי של חוש הומור לא מפותח בשילוב כישורי משחק מפוקפקים. מישהו כנראה חשב שזה מצחיק או מגניב, וזה לא. זה דבילי במקרה הטוב.

4. אתה חושב שהפרסומת הזאת גרועה? אז מה תגיד על הפרסומת הנוכחית של קניוני עזריאלי ששרה לך "כמה קל להיות מאושר" וגורמת לי להקיא קצת בפה כל פעם שאני שומע אותה?

5. בהמשך ל-4, אין דבר כזה פרסום רע. הנה, יש שרשור על אלבר באתר הרכב הכי גדול בארץ, ואפילו אזכור של קניוני עזריאלי. אם אני עכשיו אלך לקנות אקסנט יוצאת ליסינג או שורט של בילאבונג, יש סיכוי לא שאני אגיע לאחד משני המקומות האלה. ולא רק זה, אלא שממש אחרי שאני אלחץ על הכפתור שישלח את התגובה הזו, גם עזריאלי וגם אלבר ירדפו אותי ברחבי האינטרנט ואולי, רק אולי, יצליחו להציג לי איזה מבצע מספיק אטרקטיבי שיגרום לי להגיד "פסדר נו... אז הפרסומת מפגרת, אבל זה בנ***ה של דיל" ולקנות מהם משהו.

Ford Focus estate ; Subaru XV

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא עניין של שפה נמוכה, זה יותר בקטע של כבוד מינימלי לנושא הפרסומת למאזינים.

הפרסומות הופכות להיות מטומטמות כמו הפרסומות בסרט רובוקופ למי שזוכר. העיקר לפרסם, למי אכפת בכלל מהבושה?

בתכלס, עובד להם יופי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

Spire - אתה צודק מן הסתם.

אבל אני חושב ש- SlowRider נוגע יותר לכוונתי: אני לא מתכוון לשינויים בשפה כמו שאני מתכוון לרמה הנמוכה שפושה כאן בזמן האחרון, כמעט בכל תחום אפשרי. אנחנו נהינו פחות איכפתיים לזולת, פחות אחראיים (פילוס: "זה לא אנחנו! זה היה ככה כשבאנו!") לזולת ולרכושו, יותר אלימים, יותר מציצניים (כל תוכניות הריאליטי המפגרות), יותר נותנים-לכלב-לחרבן-בחצר-שלא-שלנו-ובטח-שלא-לאסוף-אחריו.

דברים כאלה.

דברים שפעם לא היית נתקל בהם.

כיום רצים אחרי ההמוניות במובן הרע של המילה, לא המיתנשא: הקולניות, הסיפוק המיידי, הרייטינג, הכל בא על חשבון האיכות.

אני רואה את תופעת ה"אני" ופשוט מתבאס. זה כל הזמן אני ואני. אנשים כאן שכחו איך זה לגור בחברותא.

אז כן, אני חושב שהחברה שלנו מישתנה, לטוב אבל גם לרע.

חינוך. זה מה שחסר כאן. הורים שלא יכולים על ילדיהם. כאן לדעתי זה מתחיל.

פורסם

אני צופה רק בתוכן מוקלט (כולל חדשות) אחרי 15/30 דק'

ומריץ את הפרסומות ביעף.

מסכים עם כל מה שנכתב כאן כמובן,

אבל יש סדרת פרסומת של ''שוקה'' שאני לא מפסיק לעקוב אחריה,

והיא מגלגלת אותי כל פעם מחדש.

פורסם

הפרסומות הופכות להיות מטומטמות כמו הפרסומות בסרט רובוקופ למי שזוכר.

לי זה מזכיר את הפרסומות מ"אידיוקרטיה".

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אם יש מישהו שעדיין פיקפק במשמעות ה"נסתרת" של המילה מטורטר, שמעתי אתמול פרסומת שלהם שהתחילה ב "מבצע שרק מטורטר יפספס".

לא יודע לאיזה קהל יעד הם פונים, אבל אותי הפרסומת הזאת פשוט דוחה. מי שאומר לי שאני מטומטם אם אני לא משתתף במבצע שלו לא יראה ממני שקל.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...