Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2967 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מתעניין לרכוש את הרכב הנ"ל (משפחה עם 4 ילדים קטנים) וקראתי עליו לא מעט בחיפוש בפורום הזה.

רציתי לשאול:

1. אם אנחנו לא נוסעים הרבה (גג 10k ק"מ בשנה) האם גרסת הבנזין עדיפה על הדיזל?

2. בהרבה כתבות אומרים שהחסרון של הרכב הזה זה ירידת ערך מטורפת לאחר 4-5 שנים (במקרה הזה זה יתרון מבחינתי כקונה) והן נמכרות הרבה מתחת למחיר מחירון. בדקתי את לוי יצחק ויד 2 ואין שום הבדל בין המחירים. מצד 1 אומרים שלוי יצחק "שוחט" את הצרפתיות במחיר ומצד 2 אומרים שיד 2 משקף את המחיר של עסקאות אמיתיות. אם המחירון הממוצע שלהם הוא 76k ש"ח, כמה הגיוני לשלם על הרכב?

3. אשמח לחו"ד כללית על הרכב למשפחה עם 4 ילדים קטנים שלא נוסעת הרבה כאשר מה שמעניין אותי בחשיבות בסדר יורד זה: מחיר, אמינות, מרווח, שמירת ערך, צריכת דלק.

תודה!

פורסם

אם אתם לא נוסעים הרבה, והנסיעות בעיקר בעיר, תתמקדו בגרסת הבנזין .

הרכב מספק את הדרישות שרשמת מבחינת מרחב הפנים ואמינות. צריכת דלק שלו 1:9 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת. אני מניח שיש את הרכב למכירה מקרסו טרייד אין ( טרייד רשמי של יבואן רנו ). אם תמצאו מפרטי רכב שמור, גם טוב ( וזול יותר אבל ללא אחריות ).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם (נערך)

לגרסת הבנזין יש מעלות יותר מגרסת הדיזל למי שנוסע מעט, גיר רציף ולא רובוטי ומחיר קנייה זול משמעותית.

לעניין אמינות הרכב די אמין ומומלץ.

כמובן כדאי לקנות במחיר נמוך כדי גם למכור בעתיד במחיר נמוך.

עריכה אחרונה על ידי אליהו שבת
פורסם

הגיר בגרנד סניק הוא רציף ( מנוע 2000 סמ"ק וגיר כמו בניסאן קשקאי).

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אם אתם לא נוסעים הרבה, והנסיעות בעיקר בעיר, תתמקדו בגרסת הבנזין .

הרכב מספק את הדרישות שרשמת מבחינת מרחב הפנים ואמינות. צריכת דלק שלו 1:9 ק"מ לליטר בנסיעה משולבת. אני מניח שיש את הרכב למכירה מקרסו טרייד אין ( טרייד רשמי של יבואן רנו ). אם תמצאו מפרטי רכב שמור, גם טוב ( וזול יותר אבל ללא אחריות ).

תודה.

האם יש הבדל בין הדגם של 2013 לבין 2014 (חוץ משנה הפרש..)?

כמה פחות ממחירון מקובל לשלם על רכב יד 1-2 פרטי עם ק"מ ממוצע?

פורסם

בעיקרון זה אותו הרכב מ 2011, עם כמה שינויים קוסמטיים.

לגבי המחיר - זה תלוי בכישורי משא ומתן של הקונה + עד כמה המוכר לחוץ.

אבל בפירוש זה לא רכב שנסחר במחירון ( לדגם דיזל עם קילומטראז ממוצע יש ביקוש יותר גבוה ).

פורסם
בעיקרון זה אותו הרכב מ 2011, עם כמה שינויים קוסמטיים.

לגבי המחיר - זה תלוי בכישורי משא ומתן של הקונה + עד כמה המוכר לחוץ.

אבל בפירוש זה לא רכב שנסחר במחירון ( לדגם דיזל עם קילומטראז ממוצע יש ביקוש יותר גבוה ).

המון תודה עזרתם לי מאוד

פורסם (נערך)

אכן. בהנחה שזו דיזל שמורה שלא טחנו אותה . קשה למצוא דיזלית שמורה.

גם ככה המחירון שלהן נמוך לעומת המתחרים המלוכסנים.

עריכה אחרונה על ידי save
  • תוכן חדש...