Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מזגן של מזדה 6 2006

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2997 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקופה האחרונה המזגן היה מרעיש בכל פעם שהפעלתי אותו .

המוסכניק אמר שזה כנראה המדחס . המזגן עבד מצויין עד שהיום כנראה שבק חיים ...אינו מרעיש יותר...

כנראה שהמדחס נתקע.

האם ניתן לנסות ולשחררו ? , ע"י מכה ? , אין לי מושג איך נראה החלק..

אשמח אם למישהוא יש תמונה .

דבר נוסף . כמה עולה החלפת מדחס שכזה ? .

אני מניח שהחלפתו מצריכה מילוי גז מחדש. או שניתן להחליפו מבלי למלא גז ?

תודה

אשמח להמלצות על בעלי מקצוע בנתניה .

פורסם

מחלה ידועה במאזדות האלה. החלפת מדחס עם מילוי גז והכל מגיע לסביבות ה 1500 שח במוסך. אני אישית ממליץ פשוט לפרק את המדחס ולשלוח אותו לשיפוץ או פשוט אם יש לך זמן להזמין קיט שיםוץ כזה ברשת עולה כמה מאות בודדות של שקלים. בשני המיקרים תצא זול יותר.

פורסם

שיפוץ מדחסי מזגן היא בחירה נחותה כמעט ברוב הפעמים, כיוון שהשיפוץ שייעשה לא יהיה שווה ערך למדחס חדש.

בשיפוצים של מדחסי מזגן לרוב עלולות להתעורר בעיות כאלו ואחרות ובדרך כלל, כדאי לרכוש מדחס חדש.

אבל, אם הבן אדם מתכנן למכור את הרכב בקרוב, אין טעם במדחס חדש אבל אם הוא מתכנן לשמור את הרכב בשנים הקרובות, כן יש כדאיות.

פורסם

לא מדובר פה בשיפוץ שמצריך פתיחה של המדחס אלא רק החלפת המיסב הפנימי של הפולי עם הקלאצ של המדחס...ישנם קיטים כאלה שנימכרים ברשת כמו גרעינים. ניתן גם לביצוע באופן עצמאי. רק לקחת בחשבון שמצריך מילוי גז שוב.

פורסם

אתה יכול להעלות איזשהו קובץ הממחיש את הרעש? האם זה רעש שנשמע בעמידה ובנסיעה בהמריות אטית מאד ונעלם בעת לחיצה על הגז?

מנסיון עם רכב דומה לשלך, סבלתי מבעיה דומה בשבוע האחרון.

פניתי אל בעל מקצוע בשם עמוס קצב (מומלץ בחום), לאחר שהסתכל ובדק, לא מיהר לשלול את המדחס וביצע וואקום, הוספת גז + שמן והבעיה נעלמה. המחיר היה הוגן מאד!

• תוכן חדש...