Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2988 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חברים,

אני והבת זוג שלי מעוניינים לקנות יונדאי i10 ,

התחלנו את החיפוש ביד 2 ואחרי מספר לא מעט של דגמים הגענו לשניים שאנחנו מתלבטים ולא יודעים מה לבחור.

מצד אחד יש i10 2014, דגם insight , מנוע 1000, עברה 17k , יד שניה (01) כולן פרטית, רכב שמור מאוד נראה ממש חדש , המוכר רוצה 40 אלף. על פי מחירון לוי יצחק כולל שקלול הוא שווה 46.

לעומת זאת יש i10 2015 , דגם supreme (המפואר), מנוע 1250, עברה 69k, יד ראשונה (00), כמובן שהמצב המכני קצת פחות נחמד מהראשון, הרגשה אישית. (אני לא יודע להגיד בוודאות אני מסיק מהקמ'), הם רוצים 45 , ועל פי המחירון זה כולל שקלול שווה 53.5 שזה באמת נשמע מפתה.

השאלה היא מה הייתם הולכים עליו, קמ' נמוך אבל שנה פחות ודגם פחות מפואר.

או רכב שעבר קצת מרחק והוא יותר מפואר (כמובן גם יותר כסף).

תודה רבה.

פורסם

1. אף אחד לא משלם מחירון משוקלל.

2. 17K בארבע שנים אומר שהמנוע הרבה פעמים לא הגיע לטמפרטורת עבודה - לא מתכון טוב לחיים ארוכים.

3. אתם צריכים לחשוב אם המנוע הקטן מספיק לצרכים שלכם.

4. לו אני במקומכם הייתי דווקא בוחר את ה-2015 במיוחד אם היא עדיין באחריות יצרן.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אם יש לכם לא מעט נסיעות מחוץ לעיר, תקחו את הרכב עם מנוע 1.2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

קרא פה:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?102172-%D7%9E%D7%94-%D7%99%D7%95%D7%AA%D7%A8-%D7%97%D7%A9%D7%95%D7%91-%D7%99%D7%93-%D7%90%D7%95-%D7%A7%D7%99%D7%9C%D7%95%D7%9E%D7%98%D7%A8%D7%96

לעומת זאת יש i10 2015 , דגם supreme (המפואר)

למיטב ידיעתי אין i10 מפוארת. בדוק טוב טוב שלא מרמים אותך.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הייתי קונה את ה 1.2 המאובזרת, כל עוד יש תיעוד טיפולים מלא והיא עברה את כל הטיפולים בזמן.

ה 1.0 עם גיר אוטומטי חלשה מאוד. בעיר זה סביר אבל באיזורים עם הרבה עליות מחסור בכוח מנוע מאוד מורגש וזה לא נעים. היא בנוסף מנתקת את מדחס המזגן בעומס גבוה וזה גם לא נעים.

כמו כן האיבזור הנוסף שיש ב Supreme גם שווה משהו.

עוד נקודה, מנוע 1.0 הוא תלת צילינדרי, פחות מאזן וחלק בפעולתו ממנוע 1.2 שהוא ארבע צילינדרים.

ודבר אחרון, רכב צריך לנסוע ולא לעמוד. הרבה אנשים שנוסעים מעט מאוד מדלגים על טיפולים (למה שאני אעשה טיפול שנתי, נסעתי רק 3000 ק"מ בשנה...), ומצד שני בדרך כלל מי שנוסע הרבה דואג לטפל ברכבו כמו שצריך.

פורסם
1. אף אחד לא משלם מחירון משוקלל.

2. 17K בארבע שנים אומר שהמנוע הרבה פעמים לא הגיע לטמפרטורת עבודה - לא מתכון טוב לחיים ארוכים.

3. אתם צריכים לחשוב אם המנוע הקטן מספיק לצרכים שלכם.

4. לו אני במקומכם הייתי דווקא בוחר את ה-2015 במיוחד אם היא עדיין באחריות יצרן.

קרא פה:

למיטב ידיעתי אין i10 מפוארת. בדוק טוב טוב שלא מרמים אותך.

כמובן שיש, דגם supreme.

ברור לי שאף אחד לא משלם מחירון אני מציג את כל הפרטים כדי לקבל תשובה הכי קרובה לציפיות.

הקטע עם הרכב השני, זה שאין להם תיעוד של כל הטיפולים כי הם טוענים שאת הטיפולים ביצעו אצל מוסך של חבר שלהם. יכול להיות שזה בסדר גמור, פשוט צריך לקחת את הרכב לבדיקה.

אנחנו זוג צעיר צריכים את הרכב בעיקר לנסיעות להורים (מחוץ לעיר) וסידורים.

פורסם

לא לקנות בלי תיעוד טיפולים, חפש רכב אחר.

רכב מודל 2015 צריך להיות עם תיעוד טיפולים מלא במוסך מורשה.

פורסם

+1 !!! לא לקנות רכב בלי תיעוד הטיפולים.

תצמצמו חיפושים ל I10 עם מנוע 1.2 או קיה פיקנטו 1.2.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
כמובן שיש, דגם supreme.

ביונדאי העולמית לא מיותרת אף מכונית פאר, לכן מי שמציג לך i10 מפוארת הוא נוכל ואני ממליץ לך להתנער ממנו.

השם supreme הוא כינוי הומוריסטי שמודבק בארץ.

בשום שוק בעולם אין גרסא כזו.

טאסות מחוברות באזיקון ״בצבע הרכב״, שקע USB וריפוד לא מגרד לא הופכות את הsupreme למכונית פאר.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
זו יונדאי. לא מכונית פאר ולא i10.

נסעת / נהגת פעם במכונית מפוארת?

בסדר ברור שזה לא לקסוס, התכוונתי דגם מפואר הכוונה לדגם הכי יקר של הi10 שנמכר בארץ תחת השם supreme.

תודה רבה על העצות, אמשיך לחפש.

מאיפנ כדאי הכי לקנות רכב יד שניה לדעתכם? זה ממש מתסכל כבר לחפש אחד טוב במחיר שפוי.

פורסם

אם מצאת רכב טוב, יש ראשונה פרטי עם ק"מ סביר וספר טיפולים מלא, זה לא בושה לשלם עליו עוד כמה אלפי שקלים. גם אם זה מעל מחיר השוק.

זה עדיף על לקנות בזול רכב פחות שמור ולא מטופל.

פורסם

תמשיך לחפש 1200 אחרת,

קחלומטראג לא חשוב כמו מספר השנים והמצב המכני של הרכב. כמובן שלא משווים 50 אלף קמ לרכב בן 4 לבין 250 אלף על רכב בן 4, אבל בגבול הטעם הטוב, על הנייר ה1200 עדיפה, אבל אם אין היסטורית טיפולים לרכב בן 3 שחייב במורשה בגלל אחריות, לא הייתי קונה.

מנוע 1000 יהיה חלש עבורך, ואם זה דגם עם מראות ידניות (אין לי מושג מה ההבדלים באבזור שם) אז אתה קצת תסבול מעוד כמה דברים חוץ מזה.

סיפור קצר: ידידה קנתה את הסופרים 1250 מתצוגה ב58 אלף.

פורסם
הייתי קונה את ה 1.2 המאובזרת, כל עוד יש תיעוד טיפולים מלא והיא עברה את כל הטיפולים בזמן.

ה 1.0 עם גיר אוטומטי חלשה מאוד. בעיר זה סביר אבל באיזורים עם הרבה עליות מחסור בכוח מנוע מאוד מורגש וזה לא נעים. היא בנוסף מנתקת את מדחס המזגן בעומס גבוה וזה גם לא נעים.

כמו כן האיבזור הנוסף שיש ב Supreme גם שווה משהו.

עוד נקודה, מנוע 1.0 הוא תלת צילינדרי, פחות מאזן וחלק בפעולתו ממנוע 1.2 שהוא ארבע צילינדרים.

ודבר אחרון, רכב צריך לנסוע ולא לעמוד. הרבה אנשים שנוסעים מעט מאוד מדלגים על טיפולים (למה שאני אעשה טיפול שנתי, נסעתי רק 3000 ק"מ בשנה...), ומצד שני בדרך כלל מי שנוסע הרבה דואג לטפל ברכבו כמו שצריך.

תמשיך לחפש 1200 אחרת,

קחלומטראג לא חשוב כמו מספר השנים והמצב המכני של הרכב. כמובן שלא משווים 50 אלף קמ לרכב בן 4 לבין 250 אלף על רכב בן 4, אבל בגבול הטעם הטוב, על הנייר ה1200 עדיפה, אבל אם אין היסטורית טיפולים לרכב בן 3 שחייב במורשה בגלל אחריות, לא הייתי קונה.

מנוע 1000 יהיה חלש עבורך, ואם זה דגם עם מראות ידניות (אין לי מושג מה ההבדלים באבזור שם) אז אתה קצת תסבול מעוד כמה דברים חוץ מזה.

סיפור קצר: ידידה קנתה את הסופרים 1250 מתצוגה ב58 אלף.

מה אתה אומר, ידידה שלך זכתה !

האמת שחדש מהניילון עולה 73 עם כל הפינוקים למינהם (מערכת אנדרואיד חיישנים מצלמת רוורס , דגם 1250, אורות דרך וכו'), באמת שזה גם שיקול.

• תוכן חדש...