Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זו יונדאי. לא מכונית פאר ולא i10.

נסעת / נהגת פעם במכונית מפוארת?

רשום בויקיפדיה luxury sedan.

מבחינתי עד שמישהו עורך את זה, זאת מכונית מפוארת.

אגב, הם הפכו כבר את ג'נסיס למותג היוקרה שלהם.

כמו לקסוס ואינפיניטי.

פורסם

לקסוס / אינפיניטי / אקורה זו חטיבת יוקרה של טויוטה / ניסן / הונדה.

הג׳נסיס אינה כמוהן. הג׳נסיס היא דגם מסויים, שהמקבילה שלו היא בטויוטה / ניסן / הונדה, ולא בחטיבות היוקרה.

הדוגמא שבחרת סותרת את הטיעון שלך ותומכת בשלי.

גם בפורום, בשרשור הזה רשום שה-i10 מפוארת.

לכן שאלתי אם נסעת או נהגת במכונית פאר.

אנשים שהידע שלהם מבוסס רק על משהו שמישהו כתב, עד שאחר יערוך, קשה לי לקיים איתם דיון.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם (נערך)

סלחתי.

נהגתי במרצדס s/e/ml

נהגתי בסדרה 5/7/x5

נהגתי בs80/60/40/xc60/xc90

נסעתי בxjr

Is250

איזו אקורה שלא זוכר את שמה.

היו עוד.

לא נהגתי או ישבתי בג׳נסיס.

כן ציינתי שהג׳נסיס הפכה אחרי הדגם הזה למותג.

גם הלקסוסים/אקורות/אינפיניטי הראשונות התחילו כדגמי טויוטה והונדה וניסאן מאובזרים.

עניתי במליצות כי התגובה שלך לגבי ה-i10 המפוארת הייתה נראית לי בצחוק ולא רצינית.

עריכה אחרונה על ידי Nakamichi
פורסם
לקסוס / אינפיניטי / אקורה זו חטיבת יוקרה של טויוטה / ניסן / הונדה.

הג׳נסיס אינה כמוהן. הג׳נסיס היא דגם מסויים, שהמקבילה שלו היא בטויוטה / ניסן / הונדה, ולא בחטיבות היוקרה.

הדוגמא שבחרת סותרת את הטיעון שלך ותומכת בשלי.

גם בפורום, בשרשור הזה רשום שה-i10 מפוארת.

לכן שאלתי אם נסעת או נהגת במכונית פאר.

אנשים שהידע שלהם מבוסס רק על משהו שמישהו כתב, עד שאחר יערוך, קשה לי לקיים איתם דיון.

עם כל הכבוד שיש לי אליך, אתה טועה.

גנסיס היא לא דגם מסויים כבר 3 שנים, בניגוד לדגמי הK בקיה למשל, גנסיס זו חברת יוקרה תחת יונדאי כבר מ2015 ויש בה כרגע 3 דגמים g70 g80 g90. תציץ קצת על ביקורות כדי להבין באילו רכבים מדובר.

הi10 נמכרת בשוק הישראלי בו קוראים לרכב מיני עם 4 חלונות חשמל "דגם מפואר", אין הכוונה שיש שם ריפודי עור, בקרת שיוט אדפטיבית, מסאג בישבן ומערכת מתלים שמשככת כל מהמורה, זה בסהכ רכב בכמה עשרות אלפי שקלים כחדש.

עוד נקודה: ביונדאי אין "טסות שיושבות עם אזיקון", וחבל שאתה לא יודע את זה, הטסות מחוברות עם כל אומי הגלגל, בכל דגם, אבל בסופרים בכל אופן יש גלגלי מגנזיום.

פורסם

נראה לי שהדגם החדש יותר יעבוד יותר טוב בשבילך. עניין טמפרטורת העבודה מעניין- צריך לשים אליו לב.

לגבי מחיר והיצע אחר בשוק- הבאת בחשבון ליסינג על יד2? באלבר עושים את זה ויש גם יתרת אחריות יצרן על הרכבים החדשים יותר וגם אחריות מהם.

אמנם הייתי צריך להתגבר על החשש מליסינג שני אבל האמת היא שרוב האנשים לא קורעים את הרכב ליסינג שלהם ומקסימום יושבים לידי בפקק בעצבים. שווה לבדוק כי המחיר מצחיק- 400- 500 בחודש לרכב בן שנתיים

היי חברים,

אני והבת זוג שלי מעוניינים לקנות יונדאי i10 ,

התחלנו את החיפוש ביד 2 ואחרי מספר לא מעט של דגמים הגענו לשניים שאנחנו מתלבטים ולא יודעים מה לבחור.

מצד אחד יש i10 2014, דגם insight , מנוע 1000, עברה 17k , יד שניה (01) כולן פרטית, רכב שמור מאוד נראה ממש חדש , המוכר רוצה 40 אלף. על פי מחירון לוי יצחק כולל שקלול הוא שווה 46.

לעומת זאת יש i10 2015 , דגם supreme (המפואר), מנוע 1250, עברה 69k, יד ראשונה (00), כמובן שהמצב המכני קצת פחות נחמד מהראשון, הרגשה אישית. (אני לא יודע להגיד בוודאות אני מסיק מהקמ'), הם רוצים 45 , ועל פי המחירון זה כולל שקלול שווה 53.5 שזה באמת נשמע מפתה.

השאלה היא מה הייתם הולכים עליו, קמ' נמוך אבל שנה פחות ודגם פחות מפואר.

או רכב שעבר קצת מרחק והוא יותר מפואר (כמובן גם יותר כסף).

תודה רבה.

• תוכן חדש...