Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3002 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גיליתי עכשיו שכנראה עבדו על אבא שלי כשהוא החליף צמיגים ושמו לו 2 צמיגים במידה תקינה לטווינגו שלי: 145/70R13 וצמיג רזרבי שונה 145/80R13.

גיליתי את זה אחרי שעשיתי רוטציה בין הצמיגים, לקחתי את הרזרבי החדש ושמתי אותו במקום אחורי. את האחוריים העברתי קדימה, ואחד מהקדמיים ילך לרזרבי והשני הלך לאחורי באלכסון.

השאלה היא האם ההבדל בגובה הצמיג בציר האחורי שיוצא בערך 3 ס"מ בקוטר משמעותי? לא אשים אותו בציר הקדמי. נסעתי קצת עד שגיליתי שהוא שונה ולא שמתי לב לבעיה.

או שאין ברירה ואחזיר את השונה החדש שישמש רק כרזרבי.

פורסם

כל הצמיגים אמורים להיות באותה מידה בדיוק!

לא יודע למי הלכתם ואיפה החלפתם, אבל ממש לא מומלץ לנסוע כאשר אחד מהצמיגים בחתך או בקוטר שונה מהאחרים, זה אפילו מסוכן.

ממליץ לחזור למקום ממנו נקנו הצמיגים ולהחליף במהרה את הצמיג השונה לאחד בגודל ששווה לכל האחרים.

Current: Cupra Formentor 2022 1.5T (150HP) DSG7

Previous: VW Polo V 2012 1.4L (85HP) Manual Gear ---> VW Golf VII 2013 1.4T (122HP) DSG7 ---> VW Golf VII 2015 1.4T (150HP) DSG7 ---> Seat Ateca 2019 1.4T (150HP) DSG7

פורסם

נקודה נוספת: אם העברת קידמי לאחורי "באלכסון" החלפת כיוון סיבוב.

בצמיג עם כיוון סיבוב זה אסור.

בצמיג בלי כיוון סיבוב זה לא רצוי.

106GTI - Deus ex machina

פורסם

כרגע את הצמיג השונה תשים כספייר, צמיג ספייר מותר שיהיה במידה שונה מהשאר.

כל ארבעת הצמיגים הרגילים חייבים להיות זהים.

בהזדמנות תחליף גם את הספייר למידה שרשומה ברישיון הרכב כדי שתוכל לבצע רוטציה כולל ספייר.

פורסם

דיברתי עם אבא שלי, מסתבר שהיה לפנצ'רמאכר קשה להשיג צמיגים במידה המתאימה, אז הוא החליף 2 צמיגים במידה הנכונה ועוד אחד במידה לא נכונה שם ברזרבי. השאלה היא למה הוא התעקש למכור לו עוד צמיג אם אין לו את המידה ולא השאיר את הרזרבי הישן או היה לוקח אחד מהשניים שהחליף ושם אותו ברזרבי. מה יש לי לעשות עם צמיג חדש במידה לא טובה? הוא עושה צחוק מהעבודה, אנסה להחזיר לו את הצמיג למרות שנסעתי עליו 3 פעמים ואין לי את הקבלה וזה היה לפני שנה שנתיים.

20180409_224801.jpg

• תוכן חדש...