Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש צמיגים -ייעוץ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7761 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

על הרכב יש 4 צמיגים קונטיננטל קונטיוורלד עם כיוון נסיעה, משנת 2002

מעוניין להחליף 2 או 4 צמיגים....

אילו צמיגים במידה 175\70\13 הכי טובים אפשר להשיג היום? איזו חברה הכי טובה?

מה ייתן לי הכי הרבה אחיזה?

תודה לכל העונים.

פורסם

בכל זאת ועף על פי....איזו חברה כדאי לשים,מה ייתן לי הכי הרבה תמורה במידה 175\70\13

תודה.

פורסם
בכל זאת ועף על פי....איזו חברה כדאי לשים,מה ייתן לי הכי הרבה תמורה במידה 175\70\13

תודה.

לך על מותג ידוע ולא צמיג ירוק.

למידה זו יש שפע מותגים (מישלין, קלבר, פאלקן, סטאנר, אולסטר/אליאנס וכד').

איציק

Peugeot 3008 MY18 1.6HDi 120Hp Automatic
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מה זה M?S?

האם מישלין במידות הנ"ל נחשבים הכי איכותיים?

איפה עומדים קונטיננטל מבחינת איכות?

פורסם

M+S (לפעמים כתוב גם M&S) משמעו Mud + Snow - בוץ ושלג... לא ברור לי למה במדינה כמו ישראל בכלל מוכרים צמיגי M+S מלבד אולי לתושבי איזור החרמון.

משמעות הדבר היא יכולת משיכה עדיפה בתנאים מושלגים (למרות שזה עדיין לא צמיג לשלג!) ושל שלג שנמס שיוצר בוץ... הבעייה היא שזה בא על חשבון יכולת משיכה בתנאים יבשים ששוררים בישראל ברוב הזמן מה גם שאין בישראל יותר מדי שלג, בטח שלא לתושבי המרכז / דרום / החוף / כנרת / שפלה... הבנת את הפטנט :-)...

מוטי.

פורסם

מה דעתכם על הצמיגים של רוד צ'אמפ?

אמרו לי שזה מאותה חברה של קומו קוראני, ושניהם עולים 450.

שווה לדעתכם?

מה דעתכם על הצמיג?

תודה.

כפיר

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

חברה באותו נושא אני בעל פגו 1.1 205 והמידת צמיגים שלי היא 145/80R13 בכל מקרה הגיע זמנם והצורך להחליפם ברביעיה חדשה .

ההצעה הכי טובה שקיבלתי עד עכשיו

1. 4 צמיגים של KOMAHO במידה 145/80 5 שנות אחריות במחיר של 800 שקל ב6 תשלומים [כולל הרכבה ואיזון] ובכלל במזומן התשלום יהיה 750 שח [כולל הרכבה ואיזון]

מה דעתכם ? ,איך החברה? איך המחיר? שווה ?[אני פשוט חייב להחליף צמיגים כי הם בדוק לא יעברו בטסט שאני יעשה עוד 6 יום וכמו כן גם בישביל הבטיחות הכללית שלי אני נאלץ להחליף.]

אשמח לתשובות

תודה מראש.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם
מה דעתכם על הצמיגים של רוד צ'אמפ?

אמרו לי שזה מאותה חברה של קומו קוראני, ושניהם עולים 450.

שווה לדעתכם?

מה דעתכם על הצמיג?

תודה.

כפיר

לא מכיר את הצמיג, אבל שווה זה לא. במחיר כזה אתה יכול לקנות צמיג מיצרן מוכר יותר (בהנחה שאתה מתייחס לזוג ולא לרביעיה...)

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...