Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3039 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש תחנת דלק שתהפוך לתחנת הבית ומוכרת 98 במחיר שפוי.

היו הרבה דיבורים על סונול שערי חולון, עברתי לפני כשעה לתדלק שם - והתחנה כבר לא סונול אלא דלק, המשכתי לדרכי [בדיעבד היה מטופש לא לבדוק מה המצב שם]

אשמח להמלצות לתחנות שקרובות לציר יבנה - הרצליה פיתוח

אם מבוא שומרון שערי חולון עדיין שם זו אופציה מציונת

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם
טוב לאחר בירור - מבוא שומרון חולון עדיין שם, נכון לבוקר זה 6.44₪ ל 98

אכן כולם עברו למבוא שומרון (שבמרחק דקות נסיעה)

דלק איכותי ולא מהול

חבל שהבעלים בשערי חולון התחלפו והמחיר עלה שם.

קובי

:-)

פורסם

בתור הרצלייני עם שני רכבי "98" עד לפני חצי שנה אני חייב לומר שלא מצאתי משהו נורמלי מבחינת מחיר. הכי זול שאני זוכר זו תחנה ביציאה ממחלץ הסירה לכיוון דרום עוד לפני שמתחברים לכביש החוף. אני לא יודע מה המחירים היום אבל אז זה עלה בה כ 7-7.5 ש"ח לליטר.

בגלל שהורי גרים באיזור צומת בית ליד, הייתי כבר עושה סיבוב קטן אחת לשבוע ומתדלק בסונול כפר יונה שתקופה מסויימת אף עלה שם 5.88 לליטר. בשיא נדמה לי 6.30.

לקראת הסוף של האוטו האחרון, גיליתי תחנה ממש קרובה לבייתי (פארק רעננה. נדמה לי של דלק) שגם שם ליטר עלה פחות מ 7 ש"ח לליטר.

פורסם

לאלו שמתדלקים 98 , האם אתם מרגישים בהבדל בין הדלק הרגיל 95 ,

מבחינת ביצועים או חיסכון או עוד דברים ,

או מה הסיבה שאתם מתדלקים 98 ??

פורסם

אני מתדלק 98 כי המפה שלי ברכב היא ל 98,

בגדול לרכבים גודשים מנועי 1.8 2.0 טורבו ומעלה זה יותר מומלץ... לאטמוספרים אין ערך מוסף מזה כך ש 95 גם טוב.

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

פורסם

יש את יעד בכניסה לשכונת מאליבו בנס ציונה (אם באים מיבנה על 41, ימינה בצומת בית עובד ושמאלה ברמזור ה3), יש שם מחיר סביר ל98 (לא זוכר בדיוק).

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...