Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני עד 30K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3055 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אשמח בעזרה בבחירה בין סופר מיני.

משפחה צעירה +2

הרכב משמש ל 2-1 נסיעות בשבוע שלי בלבד

אבל צריך להכיל גם 2 כסאות ילדים מאחור לנסיעות של 2-4 בחודש עם כל המשפחה.

לא חושב שיש צורך ברכב גדול

צריך להיות חסכוני, קל לתחזוקה ואמין.

פורסם

אם גיר ידני זו אפשרות, הייתי מחפש פיג'ו 208 או פורד פיאסטה.

אם לא זה קצת יותר מורכב, כנראה שיונדאי i20 או פיאסטה (עד 2012) יהיו סבירות (אבל לא מאוד חסכוניות), ומיצובישי ספייס סטאר (שקצת גבולית לתקציב) וניסאן מיקרה יהיו חסכוניות יותר, אבל קצת קטנות יותר ופחות נעימות.

בכל מקרה, חשוב לבדוק שכיסאות הילדים נכנסים לרכב כמו שצריך, ושהילדים יכולים לשבת בו בצורה נוחה ובטוחה.

אם בכל זאת כולן יהיו קטנות מדי, מיצובישי לנסר, קיה פורטה או סיד ויונדאי i30 יהיו גם הן פיתרון סביר.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם
אם גיר ידני זו אפשרות, הייתי מחפש פיג'ו 208 או פורד פיאסטה.

אם לא זה קצת יותר מורכב, כנראה שיונדאי i20 או פיאסטה (עד 2012) יהיו סבירות (אבל לא מאוד חסכוניות), ומיצובישי ספייס סטאר (שקצת גבולית לתקציב) וניסאן מיקרה יהיו חסכוניות יותר, אבל קצת קטנות יותר ופחות נעימות.

בכל מקרה, חשוב לבדוק שכיסאות הילדים נכנסים לרכב כמו שצריך, ושהילדים יכולים לשבת בו בצורה נוחה ובטוחה.

אם בכל זאת כולן יהיו קטנות מדי, מיצובישי לנסר, קיה פורטה או סיד ויונדאי i30 יהיו גם הן פיתרון סביר.

מתעלק על השרשור - למה הפיאסטה האוטומטית מומלצת עד שנת 2012? מה הבעיה מ 2013 ואילך?

פורסם

למשפחה +2 דווקה לא הייתי ממליץ על המיקרה או על הספייס סטאר.

הן קטנות מסופרמיני ובעלות מרווח קטן יותר בספסל האחורי במיוחד אם משווים אותן לסופרמיני המובילות בקטגוריה.

במקרה שאתם חייבים אוטומט היייתי ממליץ קיה ריו היא מאוד מרווחת בספסל האחורי ברמה של משפחתית לכן גם מיקום הכיסאות וגם הכנסת הילדים לשם כול פעם תהיה משימה קלה יותר משאר הרכבים.

במקרה של ידני אז הפיגו 208 תהיה בחירה מעולה גם לה יש ספסל אחורי מרווח אך הדלת קטנה יותר מה שיהיה פחות נוח ומנגד היא משמעותית יותר חסכונית משמעותית יותר נוחה ומרגישה יותר זריזה ומודרנית.

לגבי אמינות אז הריו זה דגם ישן ומוכר מנגד הפיגו 208 לא ידועה כרכב בעייתי אך בתקציבך תוכל לקנות או 208 ידנית עם 60 אלף ק"מ מהשנים 14-13 או קיה ריו עם 120 אלף ק"מ+ משנת 2012 לכן סביר להניח שהפיגו תהיה אמינה יותר בגלל שהיא פחות ישנה.

פורסם

מנסיון עם ספייס סיטאר אם מדובר על סל קל יש צורך להזיז את המושב הקדמי, כך שאם הנוסע גבוה זה יכול להיות בעייתי.

אם מושב בטיחות המצב טוב יותר אבל עדיין מעט מזיזים את המושב הקדמי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...