Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2976 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום..

מעוניין לקבל עזרה אולי מאנשים כאן שיודעים או נתקלה או מבעלי מקצוע שיכולים לסייע לי באיתור התקלה ברכב.

הרכב הוא AUDI S3 שנת 2014. מצוייד בגיר DSG 6 רטוב כמובן..

הרכב משופר , הקלאצים ברכב יחסית חדשים (נסעו 10K ק"מ בלבד) של APR.

הרכב עבד הכל טוב ויפה , עד שצרבתי תוכנת ניהול גיר. לא אפרט את שמה כאן..

מאז שיצאתי מהדיינו ועם התוכנת גיר הזאת לאחר כמה ימים התחילו תקלות.

בהתחלה זה היה קורה אחת לשבוע שהגיר היה נכנס בין בין 2 ל- 3 למצב SAFE MODE.

כלומר הגיר נוסע רק על הילוך 1 וכדי לאפס זאת צריך לכבות ולהדליק את הרכב מחדש.

לאחר שזה קרה שוב , (לאחר כשבוע) הבנתי שמשהו לא בסדר והחלטתי לעבור תוכנת ניהול גיר אחרת.

בין פה לשם עברו עוד יום יומיים ונסעתי בכביש ולפתע שמתי לב שהרכב מגיע עד הילוך 3 ולא מחליף ל-4.

נתקע ב-3 ומושך את הסלד למעלה , לאחר הורדת הרגל מהגז וירידת הסלד הרכב עבר להילוך 4.. ואז 5 ו6 ללא בעיה.

שוב הבנתי שמשהו לא תקין קורה וזה מחריף , יום למחרת ניסנו לעשות "כיוון בסייס" לגיר בתוכנה וזה הצליח והגיר נסע בסדר.. לאחר כשבוע שוב בין 2 ל-3 הרכב נכנס למצב SAFE MODE בפיתאומיות.

שוב התלוננתי והפעם החלטתי סופית לעבור לתוכנת ניהול גיר אחרת.

עברתי לתוכנת ניהול גיר של APR STAGE 2.

באותו יום הרכב נסע פיקס וחלק ללא שום תקלה או בעיה.

באותו יום עשינו גם לוגים בכביש כדי לראות שאין תיקוני הצתה או תקלות בתוכנת ניהול מנוע (החדשה)

צרבנו קובץ חדש , ויצאנו ללוגים , לאחר לחיצה 1 שעבדה דיי בסדר והרכב החליף הילוכים במצב S.

יצאנו בפרסה לעשות סיבוב נוסף נתתי לחיצה ושמתי לב שהרכב "נתקע" על הילוך 4 ולא מחליף ל-5.

לאחר שהורדתי את הרגל מהגז הרכב נכנס למצב SAFE MODE. שוב כיבנו והדלקנו שוב כיוון בסיסי לגיר , הסתדר , הרכב נסע רגיל בלי ללחוץ הילוך 1 עד 6 חלק במצב D רגיל

לאחר מכן לחצתי שוב במצב S והפעם שוב הרכב הגיע עד הילוך 4 ולא העביר ל-5 ואז מיד נכנס למצב SAFE MODE.

מפה לשם ניסנו לעשות שוב כיוון בסיסי לגיר אך לא הצלחנו , נותן ERORR או משהו בתוכנה שלא נותת לבצע כיוון בסיסי ב-VCDS.

לכאן או לכאן הגעתי למצב שאני לא יכול ליסוע עם הרכב בכביש מהיר והרכב היה ישר נכנס ל4 ונכנס ל-SAFE MODE.

סחבתי עם הילוך 3 למוסך בלילה (יום חמישי בלילה) לא נגעו ברכב יומיים שישי שבת.

בראשון המוסכניק יצא לנסיעת מבחן לאתר את התקלה.

ואצלו הרכב לא היה נכנס למצב SAFE MODE בכלל. הוא היה נוסע 1 - 2 - 3 - 4 חלק (בכל המצבי נסיעה)

ובין 4 ל-5 הוא היה עובר רק אם אתה נמצא בסל"ד נמוך.

לדוגמא אם עכשיו אני ילחץ עם הרכב 1 2 3 4 יעברו חלק ורק לאחר שהאעזוב את הגז אני ירגיש את 5 נכנס ומיד 6 אחריו ללא בעיה.

במצב ידני אותו סיפור , 1- 2- 3 - 4 חלק , מעביר ל-5 ידני בלוח שעונים מראה 5 אבל בפועל לא מרגישים תהילוך נכנס , רק לאחר שאני מוריד את הסלד ועוזב את הרגל מהגז מרגיש את ההילוך 5 נכנס.

להוריד מ-5 ל-4 ידני אין בעיה.

אם אני נוסע ממש רגוע 1 -2 - 3 -4 ואז 5 יכנס ואז 6 .. אבל זה רק אם אסע ממש רגוע ולא יעבור את ה-2000-2300 סל"ד.

אני ידגיש ואומר שבמחשב שסורקים תקלות גם במחשב מקורי וגם ב-VCDS אין תקלות בגיר!!

המחשב לא מראה שום תקלה בגיר! ככה שאין לנו ממש כיוון לאן לרוץ עם זה לפני.

אשמח אם מישהו נתקל או יודע על התופעה הזאת וממה היא נובעת והאם זה מכטרוניק או תקלה פיזית בגיר עצמו.

אדגיש שהחזרנו גם לתוכנה מקורית של הרכב ועדיין אותה תקלה אין שום הבדל.

תודה!

פורסם (נערך)

דיברת עם דודי מ pitstop ? ברגע שאתה נכנסת ל stage 1 אתה צריך מקצוענים. זה תמיד משחק שיש בו סיכון אבל זה חלק מהכיף.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מה עם HARD RESET לגיר? (מצבר מנותק ל חצי שעה), האם אפשרי? בגדול לחזור להגדרת המקור של הגיר. האם בוצע?

Xpeng P7 LR - For me

Xpeng G6 LR For the wife ;)

• חודש מאוחר יותר...
  • תוכן חדש...