Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3041 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גם סמסונג הודיעה את זה. מעניין אם בהכרח תהיה לזה השפעה חיובית על הכרטיסי מסך. ההרגשה כרגע היא שכל כרטיס מסך שיוצא מהמפעל של NVIDIA יש לו קונה.

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
למיטב ידיעתי, NVIDIA & AMD הודיעו שהן מתחילות לייצר GPU'S שמוכוונים לכרייה בלבד ובמחיר סביר, כדי שהכורים ירדו מהכרטיסים של הגיימרים. מקווה שזה יקרה. תכננתי להתחדש וכשראיתי את המחירים ויתרתי.

אני לא מכיר הודעה רשמית כזו. אבל בכל אופן כבר קיימים כרטיסים כאלו (ASUS P106 למשל הוא כרטיס גרפי בלי I/O ולא יכול לשמש לגיימינג). זה לא יפתור את הבעיה - יש מחסור בGPUs, ליבות העיבוד עצמן שנמצאות במרכז הכרטיס. התוצאה תהיה - הכמות המוגבלת תתחלק בין עוד סוגי כרטיסים, שאת חלקן (כרטיסי הכרייה) לא יהיה ניתן למכור אם התחום יקרוס (כי גיימרים לא יכולים להשתמש בהם) אז למה להסתכן ולייצר אותם?

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם (נערך)
כן, סרטן. הם הרסו שוק שלם, הפעילות שלהם אינה מפיקה שום תועלת (אני לא נגד להרוויח בשביל עצמך, אבל זה גורם לכל כך הרבה נזק על הדרך)

התעשיה הלא מועילה הזו אחראית כמויות אדירות של זיהום, בין אם בגלל החשמל שנצרך, או טונות הפסולת האלקטרונית שנוצרת.

כבר נבדק והוכח שלייצר למשל מיליון דולר פיזי עולה ביותר זיהום סביבתי מלכרות אותו וירטואלי.

כמו כן המסחר בכסף פיזי (אכסון, אבטחה ושינוע) מזיק יותר לסביבה מהמקביל הוירטואלי.

זה גם כמו שתגיד שהבורסה מזיקה לסביבה...

וכמו שאני יאמר שגיימרים מזיקים לסביבה.

אלו 2 תעשיות מיותרות מבחינתי כמו שמטבע וירטואלי מיותר מבחינתך.

כל נושא המטבעות הוירטואליים עדיין בחיתולים וזה בערך כמו בכל תחום, כשהוא יהיה בשימוש נרחב יותר הכל יראה אחרת

עריכה אחרונה על ידי gsi16v

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לא הבנתי מה הוכח? שלייצר ערך של מיליון דולר מזהם יותר מלייצר אפס ערך במטבע וירטואלי? מה הקשר בכלל?

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם
כבר נבדק והוכח שלייצר למשל מיליון דולר פיזי עולה ביותר זיהום סביבתי מלכרות אותו וירטואלי.

כמו כן המסחר בכסף פיזי (אכסון, אבטחה ושינוע) מזיק יותר לסביבה מהמקביל הוירטואלי.

זה גם כמו שתגיד שהבורסה מזיקה לסביבה...

וכמו שאני יאמר שגיימרים מזיקים לסביבה.

אלו 2 תעשיות מיותרות מבחינתי כמו שמטבע וירטואלי מיותר מבחינתך.

כל נושא המטבעות הוירטואליים עדיין בחיתולים וזה בערך כמו בכל תחום, כשהוא יהיה בשימוש נרחב יותר הכל יראה אחרת

יפה. כל זה רלוונטי כקליפת השום כל עוד הכסף הדמיוני שאתה כורה בקריפטו מסתמך על כסף ממשי. "אבל זה העתיד, זה מצב זמני!"

לא. שום מדינה לא תחליף את המטבע שלה בכזה שאנשים יכולים לייצר בבית, ever. חלק יכבדו אותו בנוסף אם יש לו ביקוש, ויטילו עמלות שימוש גבוהות (הונג קונג, יפן), אף מדינה לא תעבור להסתמך על זה.

הבורסה אכן מזיקה לסביבה, אבל חיונית למסחר מעבר לרווח אישי של אנשים.

גיימינג הוא גם צורת בידור ותעסוקה אישית, גם צורת אינטראקציה חברתית, וגם לפעמים שדה ניסוי לשלל דברים. בניגוד לקריפטו, תועלת כן צומחת ממנו. אפילו אם לא וזו הייתה צורת בידור אישית בלבד, לטעון שהיא פסולה כי היא מזיקה לסביבה שקול ללטעון שבני אדם צריכים לחדול מלעשות כל דבר שאינו דרוש להישרדות בסיסית.

הפואנטה גם הייתה פגיעה בסובבים- הכורים הרסו לגיימרים ועורכים גרפיים (בעיקר וידאו) את השוק לחלוטין, השחתה טוטאלית. המצב הזה מעולם לא התקיים בעבר. לא זכור לי שאחת הקבוצות האחרות הצליחה להרוס לחלוטין שוק כלשהו בצורה דומה.

פורסם

לא יודע אם סרטן מתאים לכריית מטבעות דיגיטלים אבל התנהגות טפילית בהחלט,

טפיל מנצל את המשאבים של המארח עד שהוא הורג או מכלה את המשאבים שלו לחלוטין.

הרבה כורים מנצלים איזורים בעולם שהחשמל מסובסד, ובגללם עוד יבטלו את הסיבסוד ויגרמו לאכלוסיה המקומית נזקים.

הנזק העיקרי של מערכת כריית המטבעות היא עידוד הפשע, זאת מערכת פשוטה שיודעת להמיר אנרגיה למטבע וירטואלי.

מערכת כזאת מעודדת גניבת חשמל בכמויות מטורפות, יש מספיק סיפורים על בתי מלון, קמפוסים איזורים ציבוריים שפתאום גילו

מכרה ביטקויין שמי שמפעיל אותו לא משלם על החשמל.

ולסיום, רוב העולם לא באמת מבין איך המערכת הזאת עובדת , משתמשים בביטויים מהעולם הישן שיוצרים אשליות כאילו יש משהו ממשי מאחורי המערכת הוירטואלית הזאת.

כרייה - כריית המטבעות לא עולה כלום, מה שעולה הרבה כסף/חשמל זאת תחזוקת המערכת והפעלה שלה, כל 10 דקות המערכת

מנפיקה 12.5 מטבעות חדשים ונותנת אותם בצורה אקראית לאחד הכורים.

הסיכוי לזכות ב 12.5 מטבעות הינו בהתאם לכח החישוב של הכורה היחס לכח החישוב של כל הכורים ביחד.

לכאורה אין שום הבדל בין ביטקוין לביטקוין קאש, בכל זאת יש הבדל מהותי במחיר שלהם..

פורסם (נערך)

korola - כל כורה מקבל עמלות על אישור הטרנסאקציה, וכורה אחד מקבל את ה reward block, אבל אני אישית לא נתקלתי במישהו שכורה מטבעות בלי POOL.

אם נתעלם מה"ידע" שמופץ פה ונחזור חזרה לנושא,

4 כרטיסי מסך לא ייתנו לך משהו ממשי, בטח שלא בביטקוין, כרייה זה עולם בפני עצמו,

אתה צריך לבחור מטבע שעדיין אפשר לכרות אותו עם GPU וזה ישתלם לך, קח בחשבון שהכרטיס מסך עובד בקיבולת מלאה על כל המשתמע מכך. בנוסף רוב מי שכורה - כורה ב pool, שם מאחדים את כל החישוב ומתחלקים בבלוקים שמוצאים

עריכה אחרונה על ידי maxcher
9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם

קררה, שוק הגיימינג בארץ די פורח בשנים האחרונות, אנשים קונים יותר כרטיסי מסך מ LEVEL של ספינות דגל AKA 1070 ומעלה .

היתרון הוא שקונים את הכרטיס כהשקעה לכמה שנים קדימה קרי ל 4-5 שנים.

כגיימר קרוב ל 30 שנה אישית כבר הפסקתי לרדוף אחרי ה FPS לי אישית מספיק 60FPS על FHD עם חלק מהפילטרים מכובים/דולקים.

נקרא לזה תעדוף כשהייתי צעיר ויפה (היום רק יפה) החלפתי כל שנתיים לכרטיס החזק שיש ביותר בשוק מה שהסתבר כבזבוז כסף לשווא.

מי שעוקב אחר שוק יד שניה ישים לב שבשבועות האחרונים נפלטים המון ריגים שלמים של כרטיסי מסך שנועדו לכרייה של את'ריום לרוב ,

החברה מביטקוין עברו לחוות , מה גם שכרטיסים עם פחות מ-4GB ראם כבר לא מספיקים לכרייה לפחות במקרה של את'ריום שהוא גם המטבע הנפוץ ביותר לכרייה דרך GPUים עקב העלאת כוח החישוב שכבר עלה פי שניים מסוף שנה שעברה, כלומר אלפי יחידות הולכות להיפלט לשוק יד השנייה כי הכרטיס כבר לא רלוונטי לכרייה .

בנוסף ,אם כבר כרטיסי מסך דנן ,אינטל הולכים להוציא ככל הנראה כרטיס דיסקרטי משלהם העדות החזקה ביותר לסיבה זו היא העריקה של ראש חטיבת ראדיון מר: raja koduri לא מדבר על מנועי צמיחה מחדש לאינטל שדי דורכים במקום.

פורסם

אני אישית לא הייתי קונה כרטיס יד2 ששימש לכריה.

I see now that the circumstances of one's birth are irrelevant; it is what you do with the gift of life that determines who you are

Mewtwo -

פורסם

למה?

ואל תגיד לי שחיקה מוגברת, אולי רק למאוורר כי הוא החלק המכני היחיד שיש בכרטיס.

במחיר הנכון שווה קניה.

פורסם

אורך חיים של רכיבי VRM מוגדר בX שעות בטמפ' Y. ככל שY גדול יותר X קטן בהתאם.

כרטיס שעובד ב100% 24/7, בVoltage offset לא ידוע, לרוב ללא אוורור מספק וללא בקרה על טמפ' הרכיבים לא ישרוד לאורך זמן.

Mewtwo -

פורסם

רגע, אז זו הסיבה שהמחירים של הכרטיסי מסך לא יורדים ? למשל, קניתי את הGTX 1050 2G לפני שנה כדי לשחק קצת בGTA 5 לפעמים והיום אני רואה שלא רק שהמחיר שלו לא ירד אלא הוא עלה ב150 ש"ח.

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם

אם נחזור למטרת השרשור - קיבלתי את הGTX1080 שהזמנתי, המחשב הורכב ואני נהנה ממנו למטרה שלשמה הוא נועד.

thfFnkFbuqLskFbuqLs.jpgthfFn

Mewtwo -

• תוכן חדש...