Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שצועק לשמיים פה זה לאו דווקא עלות הטיפול אלא זמן התקן. שעה וחצי כפול 300 שקל לפני מעמ, לפי מפרט כאשר טיפול זהה בטויוטה מחושב לפי 0.4 שעות אם אני זוכר נכון.

דווקא חישוב העבודה להחלפת הבלמים סביר מאוד.

וכמובן, אני מניח שפקק הקרטר עשוי זהב או שהוא מיוצר בחריטה במקום, לא?

המוסך מורשה יבואן, כתוב למטה בחשבונית.

פורסם

כן, זה בדיוק הדבר שעליו נשמעת זעקה מפיו של כל נהג שנכנס למוסך מורשה. אילו היה החבר שלך קונה את החלקים לבד אני מניח שהם היו עולים לו כ 400-450 שקלים והעבודה במוסך כללי כ 200 שקלים. חיסכון של 1000 שקל.

פורסם

סביר? באמת?

אם נוריד את אלמנט תוסף הדלק ואת החלפת הבלמים (שעולה השאלה מדוע הוא קיבל את זה בהצעת מחיר לפני שבכלל בדקו את מצבם?) נקבל שטיפול בסיסי שכולל החלפת שמן, פילטר ובורג קרטר מצופה זהב 24K עולה רק 906 ש"ח אחרי 10% הנחה נדיבה. מציאה.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

בורג של הקרטר ושייבה ב77 ש''ח כולל מע''מ ... וכלל לא הבנתי למה צריך להחליף בורג ב-40K על מד האוץ?

לכל הצדקנים שלא מכירים מקרוב וממשיכים לשכנע אנשים שאין תקלות .

בסוף מאחוריי הייעוץ יש בן אדם שיפגע.

פורסם

כי אפשר.

לא כיף כשהטבעת החדשה יושבת על בורג ישן.

• תוכן חדש...