Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3035 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם וחג שמח !

אני עומד בפני קנייה ומתלבט בין שני הרכבים ההצעות שלי הם כאלו

1.סוויפט 2012 124 אלף קמ (מתחייב בבדיקה) ב35 אלף שקל מחירון משוקלל :43

2.רנו קליאו החדשה 2013 80 אלף קמ ב45 אלף שקל מחירון משוקלל :54

שני המוכרים נשמעים אמינים ומתחייבים בבדיקה שלא הייתה כל תאונה או תיקון כזה או אחר.

השאלה היא מה עדיף מבחינת 2 שיקולים

1.אמינות , האם הקליאו החדשה ״שומרת״ על סטיגמת הצרפתיות ואין להתקרב אליה?

2. התקציב שלי המקורי היה 35 , האם שווה לסחוט את התקציב בשביל הקליאו והשנה הפרש?

תודה רבה מראש,

דור

פורסם

קצת יותר פרטים - האם הקליאו ידנית? אוטומטית? אם ידנית - איזה מנוע? 1.2 או 0.9T? כנ"ל לגביי הסוויפט. מה הדרישות שלך בכלל מהרכב? מה השימושים?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

אוטומט או ידני?

הבעיה היחידה שעלתה בפורום בנוגע לקליאו באופן מהותי היא מחשב הגיר בגיר האוטומטי (רובוטי כפול מצמדים).

מעבר לכך לא מכיר משהו שחזר על עצמו או מחלה כרונית בקליאו.

פורסם

כן שכחתי לכתוב לגבי הגיר

שני הרכבים אוטומטי, הקליאו 1200.

שימושים :נסיעות בתוך העיר באמצע שבוע ט

ובסופשים מחוץ לעיר

פורסם

בעיקרון הקליאו מכונית טובה יותר, מנוע חזק יותר, מאובזרת יותר, נאה יותר וככל הנראה גם חסכונית יותר.

כמו שנאמר לך היו מקרים עם הגיר, אבל מבירור עם חבר שעובד במוסך המרכזי לא מדובר במשהו מאוד נפוץ. כמובן חשוב לקחת את הנ"ל בחשבון כי אתה רוכש רכב ללא אחריות.

אני הייתי בודק אולי את הפג'ו 208 במסגרת התקציב שלך, קשה לי להאמין שתמצא 1.2 טורבו, אבל אולי ישחק לך המזל ותמצא.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

קליו 1150 אטמוספרית? שכרתי פעם כזו ידנית, היתה חלשה מאד. אפילו בהשואה לסויפט 1200 האוטומטית של אשתי. הדבר הטוב שיכולתי לומר עליה היה הבגאז' הגדול יחסית לקטגוריה. אבל מ-4 ימי שכירות לא לומדים יותר מאשר על השימוש הבסיסי.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

הקליאו שהוא דיבר עליה היא אוטומטית, ה1.2 האטמוספרי הגיע רק עם גיר ידני - אם זה אוטומט זה ה1.2 טורבו - ובתור מישהו שנוהג על אחת כבר 11 חודשים ו22,000 קילומטר הוא מנוע בריא מאוד, יותר מה1,200 של הסוויפט.

הגיר האוטומטי בקליאו דורש הסתגלות וסגנון נהיגה קצת שונה, כשלומדים איך לנהוג עליו מדובר בגיר מעולה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

הסויפט 1200 איאם אינו גיבור גדול. לא שאני סובל ממנו יותר מדי (ואני חיפאי).

איני מכיר את הקליו טורבו, אלא את האטמוספירית בלבד, אבל העובדה היא שאני זוכר את חולשתה גם לאחר קרוב ל-6 שנים. מכל מקום, לא זה הדגם הנדון כאן.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אוקי תודה.

איך הפיגו מבחינת אמינות ?

למעט תקלות קטנות שנפתרו בתחילת דרכו של הרכב (כמו ממיר קטליטי) אין משהו ידוע.

• תוכן חדש...