Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב- חיפושית החדשה מודל 2000 מנוע 2.0 8V עם 125,000

לפני כשבוע נסעתי עם האוטו נסיעה בין עירונית הרגשתי ריח מוזר (של עשן שחור שפעם היה באוטו) , עצרתי בצד שמתי את הרכב על פארקינג ,החבר לחץ על דוושת הגז(לחיצה לא חלשה

!!)ואני הסתכלתי מאחורה על האגזוז.

כשנכנסתי לאוטו באתי ליסוע וראיתי שהאוטו כבה (נדלקו הנורות בסקאלה) , לא הבנתי את זה בהתחלה אז היו עוד כמה נסיונות הנעה.

לא שמעתי פיצוץ או משהו כי היה רעש חזק זה היה בכביש מהיר בשוליים.

אחרי זה פתחתי את הפלסטיק של הרצועה וראיתי שהרצועה יושבת בצד לא באמצע כמו שצריך ועדיין מתוחה אבל נחתך ממנה בערך חצי מהרצועה אבל לרוחב ולא כל הרצועה איפה שהשיניים אלא החלק העליון של הרצועה.

ניסיתי עוד קצת להניע על ידי סידור של הרצועה והרצועה עדיין הסתובבה אבל לא הניע.

בכל מקרה אחרי שבאתי הביתה הבנתי שככל הנראה יש נזק חמור למנוע..

האוטו עומד אצלי בחנייה לא יודע איפה להתחיל , לפרק ראש? לנסות לשים רצועה ולהניע? אני יכול לגרום לעוד נזק או שברגע שנקרע אז כבר הנזק נעשה?

הרצועה נקרעה לא בנסיעה,בלחיצת על דוושת הגז כשאר הרכב על פארקינג!

תודה רבה , אשמח לשמוע אם מישהו עבר סיפור כזה עם חיפושית ובכללי לכל עזרה.:|

פורסם

אני חושב שאתה מדבר על רצועת אבזרים ולא טימינג. היא אחראית על טעינה, הגה כוח, מזגן וכו'.

לא נזק גדול, הריח כנראה מגומי של הרצועה שהשתפשף ונקרע, גרור למוסך, ישימו רצועה חדשה וחזרה לשגרה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם (נערך)

מכיוון שהרצועה לא נקרעה לשניים ייתכן שהיא רק קפצה שן או שניים לכן לא בהכרח נגרם נזק למנוע.

במקרים כאלה לאחר בדיקה נהוג להרכיב רצועה חדשה ולבדוק האם הרכב מניע ואין שום רעשים חריגים.

תעלה צילום של הרצועה. ייתכן שמדובר על רצועת אביזרים.

גרור את הרכב למוסך רון בת"א לשם איבחון.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

איזה כייף לי :)

פורסם
אני חושב שאתה מדבר על רצועת אבזרים ולא טימינג. היא אחראית על טעינה, הגה כוח, מזגן וכו'.

לא נזק גדול, הריח כנראה מגומי של הרצועה שהשתפשף ונקרע, גרור למוסך, ישימו רצועה חדשה וחזרה לשגרה.

תודה על התשובה.

הלוואי , הריח אני לא יודע ממה הוא אם בכלל מהרכב שלי היה , אני פרנואיד קצת עם ריחות.

הרצועה שאני מדבר עליה היא טיימינג בוודאות.

מכיוון שהרצועה לא נקרעה לשניים ייתכן שהיא רק קפצה שן או שניים לכן לא בהכרח נגרם נזק למנוע.

במקרים כאלה לאחר בדיקה נהוג להרכיב רצועה חדשה ולבדוק האם הרכב מניע ואין שום רעשים חריגים.

תעלה צילום של הרצועה. ייתכן שמדובר על רצועת אביזרים.

גרור את הרכב למוסך רון בת"א לשם איבחון.

תודה על התשובה,

יש לציין ש2000 קילומטר לפני עשיתי טיפול רגיל של שמנים פילטרים פלאגים וחוטי הצתה במוסך ואז שבוע אחרי זה ניהיו לי רעידות בהגה ב30-60 קמש .

הרצועה שאני מדבר עליה בוודאות היא טיימינג.

הרצועה לא נקרעה לשתיים , אבל לרוחב היא נקריעה אבל לא כולה השיניים עדיין נשארו.

אני אעלה צילום בקרוב ולגבי המוסך אם יש משהו מומלץ באיזור נתניה אשמח לשמוע.

הבאת לי קצת תקווה אני כבר שבוע בטוח שהמנוע מת.

מקווה שאולי יהיה איזה נס

לגבי הרצועה מתי הוחלפה -אין לי מושג נאמר לי שלפני שנה אבל אין קבלות

פורסם

מכיוון שאתה סגור על זה שמדובר ברצועת הטיימינג אז מה שצריך לעשות תחילה הוא לבדוק שהתיזמון מכוון. אם ניתן לך שירטוט מדויק של מערכת התיזמון מאוטודאטה אתה תדע לבצע זאת?

פורסם
האם הרצועה המסומנת בחץ אדום בתמונה המצורפת נקרעה או זו המסומנת בחץ כחול (מתחת למכסה של הטיימיג) ?

בחץ כחול

פורסם
אז אכן מדובר על רצועת תיזמון.

מה ההשלכות ? לפתוח ישר ראש מנוע לראות מה הנזק?

יש הבדל בין רצועה שנקרעה לגמרי לגבי אחת שזזה ואז כנראה נחתכה באמצע אבל עדיין לא נקרעה לגמרי?

ויש הבדל בין שרצועה נקרעת במהירות בנסיעה לבין לחיצה על דוושת גז בפארקינג?

תודה!

פורסם
כתבתי לך בהודעה מספר 3.

תודה

סליחה על החפירה , אני רוצה להבין אם יש הבדל בין רצועה שנקרעת בP לבין רצועה שנקרעת לD/R

פורסם

יש הבדל בנזק שנגרם למנוע בתלות סל"ד המנוע ומהירות נסיעה ועוד...

לא מכיר מוסכים מומחים בנתניה לכן שווה לך להתקשר למוסך רון בת"א ולהתייעץ איתו מחר בבוקר ואפילו להגיע אליו בגרר.

איזה כייף לי :)

פורסם
יש הבדל בנזק שנגרם למנוע בתלות סל"ד המנוע ומהירות נסיעה ועוד...

לא מכיר מוסכים מומחים בנתניה לכן שווה לך להתקשר למוסך רון בת"א ולהתייעץ איתו מחר בבוקר ואפילו להגיע אליו בגרר.

תודה , מצאתי את האתר מחר אני אצור איתו קשר

• תוכן חדש...