Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זוגתי קיבלה הבוקר שיחה חסויה, כשענתה החל אדם לדבר במונולוג ברור, עם השהיות מתוזמנות בקצב הדיבור בהתאם לתוכן.

הבנתי שזו הקלטה מתוכננת היטב, ניתקתי את השיחה לאחר פחות מדקה, מנסה להבין מה מטרתה.

התמלול היה בערך כך:

שלום, אני מתקשר אליך (בלשון נקבה!) לגבי הפתק שהשארת לי על מגב הרכב, תודה שעשית זאת, לא הרבה משאירים פרטים אחרי פגיעה...

את מתכחשת שפגעת בי? יחד עם מספר לוחית הרישוי שהשארת בפתק, אאלץ לערב את הביטוח...

בשלב הזה כאמור ניתקתי, אם השיחה נועדה למשוך זמן, או לצפות שאקיש משהו לזיהוי /אישור וכו', העדפתי להימנע.

עוד מישהו נתקל בזה?

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

|fiat punto 16v Speedgear 2006|

פורסם

זה לא נסיון הונאה. זו אפליקציה של מתיחות.

יש תבניות מוכנות של שיחות, בוחרים למי לשלוח וזהו. השולח אגב מקבל חזרה הקלטה של השיחה לצחוק עליה.

הקטע עם הפתק במגב הוא אחד התבניות.

תהיו רגועים.

פורסם

קיבלתי לפני כמה שבועות משהו דומה.

מה שמעניין אותי זה האם אפשר איך שהוא לאתר את האידיוט ששולח את הדבר הזה (ובאותה הזדמנות מוסר את המספר שלי למי-יודע-איזה-ספאמר).

לטיפשות כזו יש רק תגובה הולמת אחת - ניתוק יחסים מיידי.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

מה שמעניין אותי זה האם אפשר איך שהוא לאתר את האידיוט ששולח את הדבר הזה (ובאותה הזדמנות מוסר את המספר שלי למי-יודע-איזה-ספאמר).

קצת הומור בריא לא יהרוג אף אחד. זה מה שיגרום לך לנתק יחסים עם קרוב משפחה/חבר קרוב? אתה רציני? איזו הגזמה פראית..

“Mastering others is strength. Mastering oneself makes you fearless.”

Lao tzu

פורסם

מצטער. לא רואה איך לצחוק על חשבונו של מישהו, ועוד לפרסם זאת ברשתות חברתיות, אחרי שמסרת את מספר הנייד שלי לגורם מפוקפק, זה "הומור בריא".

אבל מצד שני, עוד בשנות ה80, בעיצומו של טרנד סרטי המתיחות של יהודה ברקן חשבתי שזה וולגרי ופתטי, (וגם מחפיץ נשים, אבל זה כבר לדיון אחר).

כנראה שחוש ההומור שלי פשוט אינו מתאים ל"חברמניות" הישראלית.

פורסם
קצת הומור בריא לא יהרוג אף אחד. זה מה שיגרום לך לנתק יחסים עם קרוב משפחה/חבר קרוב? אתה רציני? איזו הגזמה פראית..

לא ברמה של לנתק יחסים, אבל בהחלט אינני מצליח להבין מה מצחיק כאן. איפה ההומור בדיוק?

לכל היותר בדיחת קרש עלובה.

אני אוהב הומור בריא, שנון, משובח. לא את הדחקות האלה.

אבל על זה נאמר על טעם וריח אין להתווכח.

ציטוט

יבגניפ כתב:

אוף. למה אני מגיב פה? 

פורסם
זוגתי קיבלה הבוקר שיחה חסויה, כשענתה החל אדם לדבר במונולוג ברור, עם השהיות מתוזמנות בקצב הדיבור בהתאם לתוכן.

הבנתי שזו הקלטה מתוכננת היטב, ניתקתי את השיחה לאחר פחות מדקה, מנסה להבין מה מטרתה.

התמלול היה בערך כך:

שלום, אני מתקשר אליך (בלשון נקבה!) לגבי הפתק שהשארת לי על מגב הרכב, תודה שעשית זאת, לא הרבה משאירים פרטים אחרי פגיעה...

את מתכחשת שפגעת בי? יחד עם מספר לוחית הרישוי שהשארת בפתק, אאלץ לערב את הביטוח...

בשלב הזה כאמור ניתקתי, אם השיחה נועדה למשוך זמן, או לצפות שאקיש משהו לזיהוי /אישור וכו', העדפתי להימנע.

עוד מישהו נתקל בזה?

Sent from my ONEPLUS 3T using Tapatalk

נסה לאתר את השולח אם זה מפריע לך, אני בטוח שיש דרכים

Lao tzu

פורסם

יש אפילקציות ייעודיות לאיתור המספר, חפש בגוגל

Lao tzu

פורסם

זה נשלח ממספר חסוי.

וממילא בעלי המספר הם בעלי האפליקציה המטומטמת הזו.

פורסם
זה נשלח ממספר חסוי.

וממילא בעלי המספר הם בעלי האפליקציה המטומטמת הזו.

אין דרך לאתר מי מתקשר מחסוי? כל מקרה, האפליקציה הזו מקליטה את השיחה עם הנמען ללא ידיעתו, אני לא בטוח שזה חוקי. אולי אפשר לדבר עם המשטרה .

Lao tzu

פורסם
לאחד הצדדים בשיחה מותר להקליט אותה.

לא חושב שזה חוקי ללא ידיעת הצד השני. לא סתם תמיד שאתה מתקשר לקופת חולים,חברת כרטיסי אשראי ושאר נציגי שרות, תשמע מיד בתחילת השיחה "לידיעתכם, השיחה מוקלטת לצורך בקרה ושיפור השרות". למה הם מיידעים אותנו לפני תחילת ההקלטה אם לא בכדי לכסות את עצמם מבחינת החוק?

Lao tzu

• תוכן חדש...