Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת פרטים:

2 ילדים (מקום ל3 כסאות מאחורה הכרחי)

אני גבוה, מחפש רכב עם תנוחת ישיבה נוחה

הדברים החשובים לנו הם: בטיחות, נוחות ואמינות.

איזה דגמים מומלצים היום בתקציב הזה?

תודה

פורסם

על איזה כסאות ילדים מדובר? אם בגודל מלא, הבחירה די מצטמצמת למיניואנים למיניהם (המעט ששרדו), אם מדובר בבוסטרים צרים המגוון מתרחב משמעותית.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

מיצבושי ASX יכול להתאים. רמת האמינות הגבוהה מוכחת, מדובר ברכב וותיק וביחידת כוח וותיקה שידועה כאמינה.

לרכב יש מערכות בטיחות מקוריות.

תא המטען מעט קטן ולגבי הכסאות תצטרך לבדוק בפועל בסוכנות.

ניסאן קשקאי מעט צפוף, גם כאן תצטרך לבדוק אם המבנה הפנימי מתאים לך. לגיר של ניסאן יש עבר מעט בעייתי עם לא מעט ג'וקים ומיקרות שנזקקו לשיפוץ גיר בגיל צעיר יחסית, לא ידוע לי מה האם יש שינוי בגיר או משהו בסגנון מאז.

פורסם

אין קשר בין הגיוק של הקשקאי (צורה חדשה) לבין המיקרה\ג'וק. הראשון רובוטי אשר מותקן גם בדגמי רנו והשני גיר רציץ אשר היה מותקן גם בדור הראשון של הקשקאי מנוע 2.0.

פורסם

בג'וק, מיקה וקשקאי מותקן גיר רציף אשר לפחות לפי מה שאני יודע זהה וסבל מאותן בעיות.

אני שמעתי על יותר מיקרות וג'וקים שנזקקו לשיפוץ גיר אבל היו גם מקרים בקשקאי.

פורסם

מרווח יחסית, מושבים נוקשים, ביצועים מהטובים בקטגוריה, אבזור בטיחות אקטיבי חלקי, וצריך לקחת את הגיר בחשבון.

בקרוב יגיע אחיו, הסקודה קארוק שאמור להיות נוח יותר.

פורסם

נירו קצת צפופה מאחור, לא מאמין שתתאים לשלושה כיסאות.

צריך לזכור שגם אם ניתן פיזית להכניס את הבוסטרים, ישנן מכוניות שעקב תכנון בעייתי לא ניתן להגיע לאבזמי החגורות.

לכן אין לסמוך על המידות או התרשמות מישיבה ברכב וחובה לבוא לסוכנות עם כל המושבים ולנסות למקמם ברכב.

רק לא הבנתי, אם יש לך שני ילדים למה אתה צריך שלושה מושבים. (עוד אחד בדרך/בתכנון?)

אתה תופתע לגלות כמה קשה למקם שלושה מושבים ברכב, זו משימה לא פשוטה ודיי מבאסת לתפעות.

בנסועה כה גדולה אני חושב שהאופציות היחידות שלך זה דיזל או היברידי.

יש קשקאי דיזל ו-3008 דיזל שעולות קצת מעל התקציב שלך.

שתיהן טובות, הקשקאי קצת יותר צפופה מאחור אך תהיה ככל הנראה סחירה יותר בזמן שה-3008 קצת יותר מרווחת אך לא חושב שתהנה מסחירות טובה לאור ההיסטוריה.

יש קאדג׳ר דיזל גם כן שתהיה זולה במסלולי ה-0 ק״מ ליסינג, היא קצת יותר מרווחת מהקשקאי אך מעבר לכך ממש לא מושכת/אטרקטיבית בשום צורה.

האטקה צפופה מאוד מאחור במימד הרוחב, שזה מאוד יגביל אותך מבחינת כיסאות בטיחות (וזאת מעבר למוניטין האמינות הבעייתי).

ה-hrv קטן ולא מתאים.

אישית בתקציב זה הייתי הולך על ה-3008 או הקשקאי.

קח בחשבון שבעית הסחירות במקרה שלך תהיה אפילו יותר מוקצנת עקב ק״מ גבוה (אף אחד לא ממהר לרכוש רכב בן שלוש עם 120,000ק״מ, גם לרכבים נדירים יחסית).

• תוכן חדש...