Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראש מנוע הלך לאנטיס 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

אני רוצה לשתף אותכם במה שקרה לרכב שלנו ולשאול אתכם מי נושא באחריות,קנינו את הרכב- מאזדה לאנטיס שנת 2001 לפני שנה ושמונה חדשים מהתחלה הרכב היה נצקע ולא הצלחנו לעלות על הבעיה בסוף עלו על זה שצריך להחליף חיישן בשם קאמשאפט וברוך השם הבעיה נפתרה מאז הרכב נסע חלק, לפני כחדשיים בעלי לקח את הרכב למוסך לטיפול 10000 והתברר שצריך עוד כמה תיקונים והוצאנו שם סכום גדול יום למחרת נסענו עם הרכב הוא התחמם ונתקע בעלי חזר למוסך פעמיים כל פעם עשו איזה משהו שבסופו של דבר לא פתר את הבעייה אבל מפאת קוצר זמן לא חזרנו למוסך אתמול אחרי שהרכב נתקע כמה פעמים בעלי הלך למוסך שם אמרו לו שהלך ראש מנוע רדיאטור וקראנק כמובן שברכב כזה זה אומר שהלך הרכב... מה שרציתי לשאול זה האם האחריות לנזק היא לא על המוסך? הרכב נסע מצוין עד הטיפול הגדול שהם עשו לנו ולמחרת ז'א בנסיעה הראשונה הוא נתקע והם טענו שתיקנו את הבעיה ואנחנו נסענו עם זה מוזר לי שתוך חדשיים קורה כזה נזק לרכב... מה אתם אומרים?

פורסם

רכב ישן לא מתאים לכל אחד !- אני אסביר :

אדם שרוכש רכב ישן צריך שיהיה לו ידע מינימלי בהבנה כללית של חלקי המנוע . רכב ישן זה רכב שמועד לפורענות , רכב שחלקיו התבלו עם השנים ביניהם ציונרות גומי שמגלים סדקים . אני בעליה של מאזדה 626 מאז שיש לי אותה אני מקפיד כמעט כל יומיים שלושה לפתוח את מכסה המנוע ולעשות איספקשן ( לבחון את חלקי המנוע ובעיקר את הצנורות הגומי) לפי התיאור שלכם ככל הנראה הרדיאטור איבד מים כתוצאה מנקב/קרע/סדק באחד מיצנורות הרידאטור / מיכל העיבוי/ רדיאטור מה שגרם באופן ישיר להתחממות , לא טרחתם לבדוק מים במיכל העיבוי ונסעתם עם האוטו בתמימות יתרה . מצד שני הרכב היה במוסך ותפקיד המוסך לבדוק את כל החלקים וליידע את הבעלים על כל מיני בעיות שצצות , לא פעם נתקלתי עם המאזדה שלי בתופעה דומה שגיליתי כל מיני תקלות לאחר יציאה מהמוסך ולדעתי הם פשוט לא דיווחו לי עלזה בגלל האינטרס הכלכלי שלהם שאני אחזור שוב ( לא חושב שהם חיבלו לי באוטו ) רכב ישן צריך להיות שילוב של תחזוקה לפני הזמן מוסך אמין ואדם עם תפיסה טכנית .

בקשר לאחריות לנזק יהיה לכם קשה מאוד עד בלתי אפשרי להוכיח את זה - המוסך מצידו יטען שהרכב נסע מצויין וגם עדות לכך היא שזה קרה רק למחרת ולא באוטו יום . אין לך פה קייס אולי אם המוסך הוא איכותי וברמה ייטען לכם הנחה משמעותית במחיר הטיפול - בסה"כ במקומכם הייתי מוכר את האוטו לפירוק ורוכש אחר במקום דרך אגב אני מוכר את המאזדה שלי אם מעוניינים אפשר לשלוח הודעה בפרטי

פורסם

לא ניתן בשום אופן להפיל את האשמה פה על המוסך גם כי לא ניתן להוכיח זאת וגם חסרים פרטים של מה בדיוק נעשו בטיפולים ובחזרות של הרכב למוסך. כניראה שתצטרכו לשאת בתוצאות ובהוצאות. תראו אם בכל מיקרה מבחיתנ מחירים ועלויות המוסך יכול להתחשב בכם. מה הצעת המחיר שניתנה לתיקון הרכב ומה היא כוללת בדיוק?

• תוכן חדש...