Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת לקסוס LS החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3086 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא ישלם על צבע מטאלי.

יצ'פרו אותם בזה בלי תוספת מחיר, רק שלא יספרו לאף אחד

Sent from my MicroTAC 9800X using Tapatalk

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

אודי זה לא דוגמא מייצגת של אמינות הרכבים הגרמניים,מרבית הרכבים של VAG סובלים מבעיות אמינות כאלה או אחרות.

דווקא מרצדס לאחר שנים מאד בעייתיות עם בעיות אמינות,ב4-5 שנים אחרונות מוציאים דגמים עם אמינות טובה מאד.

הלקסוס מאד מרשימה.

פורסם
לא שזה משנה משהו למישהו בכלל ולקונה פוטנציאלי בפרט אבל ברכב שמתקרב או עולה על מיליון ש"ח גובים תוספת על צבע מיטאלי??
כן, כל תוספת עולה כסף ומופיעה בשורה משל עצמה בטופס הצעת מחיר/הזמנה.

בפועל כל תוספות ה"עלייה לכביש" כמו צבע, מיגון ורישוי נבלעות בהנחות שנהוגות בטווחי המחיר הנ"ל.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mini Cooper S R56 - לכיף

פורסם
הוצאת לי מילים מהפה. לקסוס מחרטטים עם עיצוב ה"רוגע" שלהם. מצד שני יש אנשים מכורים ללקסוס אז כנראה במכירות לא תהיה להם בעיה. למרות שאבסולוטית הרכב לא מתקרב לשלישייה הגרמנית שמצדם העמידו רף סופר גבוה לרכבי פאר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

"מחרטטים עם עיצוב ה"רוגע" שלהם"? מה בדיוק מעוצב ב"רוגע" ב-LS500 ולמה כל מפלצת אחרת בסגמנט הזה נראית לך פחות רגועה?

ובדגמים אחרים -

NX מעוצב ברוגע?

RX מעוצב ברוגע?

RC מעוצב ברוגע?

LC מעוצב ברוגע?

איפה בדיוק החרטוט? (אני דווקא חושב שאני יודע איפה, אבל הוא לא של לקסוס)

אשמח גם אם תאיר את עיני איך אבסולוטית (כמובן) ה-LS500 לא מתקרב לשלישייה הגרמנית, מה הם בדיוק הפרמטרים האבסולוטים האלה?

The older you get, the better you used to be

• אחראי פורום
פורסם

אין שום דבר רגוע בעיצוב של לקסוס. יפה/לא יפה, אפשר להתווכח.אבל דרמה כזו היא בפירוש מרעננת מיצרן מאוד שמרני.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

תראו איך המיסוי משנה את התמונה

המס הכללי על רכב רגיל מיפן 129% על היברידי בלי פלאג 63%

לכן ההיבריד פרימיום מ 795 אלף כולל מיסים יורד ל כ 488 אלף לפני מיסים

הבנזין פרימיום מ 970 אלף כולל מיסים יורד ל כ 424 אלף אלף לפני מיסים

ההיבריד היי פרימיום מ 910 אלף כולל מיסים יורד ל 558 אלף לפני מיסים

הבנזין היי פרימיום מ 1,110אלף כולל מיסים יורד ל 485 אלף לפני מיסים

החישוב הנ"ל לא מדוייק כי המיסוי לא חל על הרווח של היבואן והוצאות מקומיות אחרות אבל כיוון שהחישוב נעשה באותו דרך על כל הארבעה, מקבלים מושג כיצד המיסוי משנה את המחיר הסופי.

אנחנו כצרכנים נהנים מהנחה של 20% לערך על ההיברידי לעומת הבנזין כאשר מדובר על רכב כמעט זהה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

ולכן אני לא מבין למה הם בכלל טורחים להביא את גרסת הבנזין, שלכל הדעות היא נחותה יותר ויקרה יותר.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
כמה יחידות נמכרו בשנת 2017?נשגב מהבנתי מי משלם מעל מיליון שקל על רכב בסגמנט הזה טוב ככל שיהיה שהוא לא מרצדס/BMW

למה לדעתך רק על מרצדס ובמוו שווה לשלם סכום כזה? מה הפרמטרים שלדעתך הופכים את מרצדס ובמוו לכאלו טובות?

אני מכיר באופן אישי אנשים שלא יקנו רכב רק בגלל שהוא מרצדס או במוו. יש אנשים שמחפשים יוקרה מופנמת ולא רוצים רכב מוחצן ומנקר עיניים.

פורסם
ולכן אני לא מבין למה הם בכלל טורחים להביא את גרסת הבנזין, שלכל הדעות היא נחותה יותר ויקרה יותר.

להנעה היברידית חסרונות משלה, הרכב כבד יותר, דינמי פחות, במרבית המקרים גם פחות נוח. כל מי שינהג בגירסאות זהות למעט הבדלי ההנעה, ירגיש מהר מאוד בהבדלים. בסגמנט הזה לחיסכון בדלק משמעות קצת פחות קריטית. האמת היא שיתרונה המרכזי של ההנעה ההיברידית הוא אכן המחיר בשל הבדלי המיסוי.

פורסם

רוב הנהגים לא ידגדגו את מעטפת הביצועים לא של הנחותה ולא של הבכירה ממנה.

אבל ב 200 אלף הם מבינים טוב מאוד

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...