Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שאלות? השקת לקסוס LS החדשה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3078 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחר בבוקר תשיק לקסוס ישראל את הדור החדש (והחמישי) של ספינת הדגל שלה, הלא היא ה-LS.

ל-LS הזו יש כמה פיצ'רים מאוד מעניינים, בהם מערכות נהיגה אוטונומית מתקדמות במיוחד ותצוגה עילית בגודל של - תחזיקו חזק - 24(!!) אינץ'.

כרגיל - אילו שאלות תרצו שנשאל את אנשי היבואן, מה תרצו שנספר לכם על הרכב, ומי מכם רוצה להמר על המחיר הצפוי?

נתראה מחר!

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם

סוף סוף נפטרו מהפנסים המזוויעים האלה.

מוביילאיי או מערכות בטיחות מקוריות?

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

כשאודי A8 מפוצצת בטכנולוגיה, מרצדס S קלאס מציגה סטנדרטים של יוקרה ואיכות, ב.מ.וו סדרה 7 מצטיינת בהתנהגות ואת כולן ניתן להשיג בגרסאות עם 600+ כ"ס או לחילופין בגרסאות היברידיות, מה יש ללקסוס להציע?

פורסם
כשאודי A8 מפוצצת בטכנולוגיה, מרצדס S קלאס מציגה סטנדרטים של יוקרה ואיכות, ב.מ.וו סדרה 7 מצטיינת בהתנהגות ואת כולן ניתן להשיג בגרסאות עם 600+ כ"ס או לחילופין בגרסאות היברידיות, מה יש ללקסוס להציע?
הוצאת לי מילים מהפה. לקסוס מחרטטים עם עיצוב ה"רוגע" שלהם. מצד שני יש אנשים מכורים ללקסוס אז כנראה במכירות לא תהיה להם בעיה. למרות שאבסולוטית הרכב לא מתקרב לשלישייה הגרמנית שמצדם העמידו רף סופר גבוה לרכבי פאר.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

gladen pro25+rs audio 100m -mosconi pro 4/30

eton ug 20sub-ground zero gzpa 2sq

gladen pro10-mosconi pro 1/10

fiio 11m plus coax-mosconi aerospace 6to8 dsp

פורסם
סוף סוף נפטרו מהפנסים המזוויעים האלה.

מוביילאיי או מערכות בטיחות מקוריות?

ב-IS יש מערכות מקוריות ואפילו בקורולה.

כמעט טריוויאלי שיהיה גם ב-LS.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

בתור אחד שבקרוב רוכש את הלקסוס השלישית שלו אני יכול לציין כמה יתרונות בלקסוס.

0 תקלות, כמעט 3 שנים אני עם הNX ואפילו לא היתה לי תקלה הכי קטנה.

טיפולים זולים: 500 טיפול קטן, 1800 טיפול גדול עם ברקסים (המחירים באילת)

שירות מעולה ואחלה אנשים שם.

הרכב לאחר 3 שנים נראה כאילו הוציאו אותו אתמול מהסוכנות, הכוונה היא בפנים שום דבר לא מקרקש או מרשרש וכל הבפנים נראה חדש ולא כמו חבר עם Q5 שכל הפלסטיקים דהו.

שמירת ערך, כמובן יחסית למותגי יוקרה אחרים.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
טויוטה לעשירים....

לא.

לקסוס היא טויוטה הרבה פחות מאשר אודי היא סקודה או סיאט.

ללקסוס שלדות ומכלולי הנעה שלא תמצא בטויוטה להבדיל מאודי למשל.

ללקסוס יש איכויות שרק מי שהחזיק רכב כזה יכול להבין, איכות בניה, אמינות, איכות חומרים ועוד ועוד.

אז כן, הקו החדש של היצרן הזה ממש לא לטעמי והוא יצא מרשימת 'מועמדי הקניה שלי', אבל גם אי אפשר להמעיט בערכו.

פורסם

מעבר למה שכבר אמרו, לקסוס מציעים מחירים אטרקטיביים יותר מהמתחרים הישירים שלהם.

מה שכן, קצת מצחיק לחשוב על זה עכשיו, אבל לקסוס - שחרטה על דגלה את מערכות ההנעה ההיברידיות, נותרה מאחור בכל הנודע למכוניות פלאג-אין הייבריד.

תצלמו הרבה תמונות.

עובדים על זה.

24 אינץ' ? אפשר לחבר לשם מחשב ? פלייסטיישן?

זורק מחיר, 780 אלף לבסיסית.

כמעט... עוד רגע.

אז כמו שהבנתם, אנחנו כבר באולם התצוגה התלאביבי של לקסוס, ה-Gallery.

אנחנו פוגשים ברגעים אלו ממש את ה-LS החדשה, וברגע הראשונה אני קצת מתבאס כי הרכב שעומד בתצוגה לא כולל את התצוגה העילית.

ממה שאני לא מתבאס בכלל, זה מכל דבר אחר ברכב. איכות החומרים מטמטמת, עור, עץ, אלומיניום, אפילו הכפתורים על ההגה (ואולי אני טועה וזה סתם "כאילו") נראים ומרגישים כמו עץ.

המושבים נוחים להפליא - אבל לא חושב שהרבה יותר, אם בכלל, נוחים מאלו של הסדרה 7 או ה-S (את ה-A8 החדשה טרם פגשנו).

בינתיים קחו שתי תמונות, אחת של הרכב, ואחת אפילו יותר מעניינת.

IMG_20180104_092910.jpgIMG_20180104_094729.jpg

הצטרפו לקהילת הרכב של ישראל בפייסבוק ובאינסטגרם

אוהבים את מה שאנחנו עושים? רוצים לתמוך בנו ולקבל הטבות בו זמנית? עשו מנוי לאתר.

פורסם
עוד NX?

עוד לא סגור כלום אבל נשאר לי להחליט בין הRX ללבנטה.

Sent from my iPhone using Tapatalk

עוד לא סגור כלום אבל נשאר לי להחליט בין הRX ללבנטה.

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם
בתור אחד שבקרוב רוכש את הלקסוס השלישית שלו אני יכול לציין כמה יתרונות בלקסוס.

0 תקלות, כמעט 3 שנים אני עם הNX ואפילו לא היתה לי תקלה הכי קטנה.

טיפולים זולים: 500 טיפול קטן, 1800 טיפול גדול עם ברקסים (המחירים באילת)

שירות מעולה ואחלה אנשים שם.

הרכב לאחר 3 שנים נראה כאילו הוציאו אותו אתמול מהסוכנות, הכוונה היא בפנים שום דבר לא מקרקש או מרשרש וכל הבפנים נראה חדש ולא כמו חבר עם Q5 שכל הפלסטיקים דהו.

שמירת ערך, כמובן יחסית למותגי יוקרה אחרים.

עם כמה שזה נשמע מנוגד , כמה שהרכב יותר ומתקדם טכנולוגית כך יותר חשובה האמינות שלו (שבה לקסוס מצטיינים) , כי כל תיקון\טיפול יקר יותר.

רק עשירים מופלגים לא מסתכלים על הנתון של עלות אחזקה\ירידת ערך\זמן שהרכב מושבת. אבל רוב הרוכשים כן לוקחים זאת בחשבון.

גם מישהו שקנה S65AMG לא רוצה לזרוק איזה 20 אלף שקל על תקלה רנדומנלית כלשהי (זה לא משנה אם הוא יכול להרשות לעצמו , הוא יעדיף לנצל את הכסף למשהו אחר בדיוק כמו זה שלא יכול להרשות לעצמו).

אאודי למשל מעולם לא היו הציגו אמינות גבוהה , בדיוק עכשיו יש לי חבר ששקל לרכוש Q2 וירד מזה עקב ביקורות גרועות מאוד על אמינות.

פורסם

לא שזה משנה משהו למישהו בכלל ולקונה פוטנציאלי בפרט אבל ברכב שמתקרב או עולה על מיליון ש"ח גובים תוספת על צבע מיטאלי??

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...