Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבט לפני קנייה בין

סיאט איביזה fr אוטומט 5דלתות (2014-2015)

לבין, הונדה סיוויק האצ׳בק (2014-2015).

מה אני מחפש?

1. רכב ש״כיף״ לנסוע איתו מדי יום לעבודה (כשעה), ברור לי שהם לא רכבי ספורט, אבל מחפש משהו שובב.

2. אמינות, לא כל שני וחמישי מוסך.

כרגע יש לי טויוטה קורולה ואני ממש רוצה רכב שגם יהיה לי כיף לנסוע עליו, שלוחצים יגיב.

די מאסתי במשפחתית שלא נותנת חווית נהיגה, בסה״כ לוקחת אותי ממקום א׳ לב׳.

לגביי הביאו אשמח לשמוע מה ההבדל בין דגמי 1.2 ו1.0

תודה

פורסם

הדרך לעבודה מלאה פקקים? אם כן הייתי נמנע מרכב עם גיר רובוטי כפול מצמדים סטייל האיביזה(בלאי מוגבר לגיר) - אם לא מדובר בתיבת הילוכים זריזה סך הכל.

ממליץ לשבת ברכב ולעשות נסיעה קצרה בדגש על הנוחות מושב של הסיאט - יש כאלה שהוא נוח להם יותר, לי המושב של האיביזה לא נוח בכלל לדוגמא ושעה של נסיעה בו הייתה עינוי.

גם לא הסיאט וגם לא ההונדה מעניינים במיוחד לנהיגה, נכון שהסיאט מרגישה נמרצת ביחס לקורולה בזכות הטורבו אבל אין המון "ריגוש" בנהיגה שלה.

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

• תוכן חדש...