Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש רכב עד 35K לסטודנט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3100 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ידני או אוטומט?

אתה תיסע בעיקר לבד?

Sent from my iPhone using Tapatalk

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תגדיר בבקשה "איכותי". תתפלא כמה המילה הזו אומרת דברים שונים לאנשים שונים.

For I am a bear of very little brain, and long words bother me

לפני 25 דקות, m3x7r3m3 כתב:

אני מסכים איתך

פורסם

ממליץ על שברולט סוניק, ניתן בתקציב למצוא אקסמפלר שמור משנת 2013-2014

אפשר גם מאזדה 2, יונדאי I20 אבל כנראה שתצטרך לרדת בשנתון.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

פורד פיאסטה לפני מתיחת פנים עם מנוע 1.4, 7 כריות אוויר אמנם לא זריזה או חיסכוניות אבל הסלון עם חומרים די טובים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממתי שברולט ופורד נחשבים אמינים? אני קורא לא מעט שהגיר בשברולט יכול לשבוק חיים גם אחרי 8000 ק"מ וגם בפורד הגיר מקרטע/מתחמם והרכב נכבה בגלל זה.

לא נשאל בציניות, אשמח לדעת שאני טועה כי אני גם מחפש רכב עדכני בתקציב הזה.

פורסם

אתה כניראה מדבר על הגיר הרובוטי, הגיר הזה הגיע בפורד ב2013, באותה השנה הרכב עבר מתיחת פנים וקיבל מנוע חדש עם הגיר הזה.

לפני כן היה מנוע 1.4 עם גיר פלנטרי פשוט 4 הילוכים.

קראת הרבה על בעיה בגיר שובק חיים בשברולט אחרי 8 אלף? אשמח לקישור לזה.

פורסם
ממתי שברולט ופורד נחשבים אמינים? אני קורא לא מעט שהגיר בשברולט יכול לשבוק חיים גם אחרי 8000 ק"מ וגם בפורד הגיר מקרטע/מתחמם והרכב נכבה בגלל זה.

לא נשאל בציניות, אשמח לדעת שאני טועה כי אני גם מחפש רכב עדכני בתקציב הזה.

אולי אתה מתכוון לגיר בקרוז? בכל אופן הגיר בשברולט סוניק אמין ולא מוכרות תקלות.

Daihatsu YRV 01' 86 HP << Sold

KIA Cerato 08' LX 122 HP << Sold

Chevrolet Cruz 13' LT Wagon 141 HP 1.8L

80 Mitsubishi Attrage 15' INSTYLE HP 1.2L

פורסם

הוא מתכוון לגיר של הקרוז ושל הסוניק בין השנים 2010 ל2013 שידוע כגיר בעייתי.

שברולט העולמית דרך UMI לקחה אחריות על התיבות הסוררות האלו ונתנה החזר כספי ואחריות ל150 אלף ק"מ \ 5 שנים לכל מי שהיה לו בעיות איתו. אם זה מעניין אותך, תוכל לקרוא על זה כתבה בדה מרקר או מקרים שדווחו בפורום

לבי ה8,000 קילומטר אני חושב שהתבלבלת עם מישהו שהתלונן על ה DSG בסופרב שלו. תברר עם המקורות שלך.

הייתי ממליץ ללכת על בטוח, לוותר על ה"איכותי", ולחפש מאזדה 2 \ סוזוקי סוויפט, כשתסיים את הלימודים תתפנק עם "איכותי" עד אז, בתור סטודנט, אין באמת סיבה לזרוק כסף על הגהה עור וחימום לתחת.

פורסם

מצטרף להמלצה על הסוניק (למען הגילוי הנאות אני גם מוכר אחת).

כסטודנט הרכב הזה הוא אידיאלי, צריכת דלק של 1-13.5 היא אפשרית אם אתה נוהג כמו בן אדם, מהניסיון שלי עם הרכב רק טיפולים ודלק!

נכון הוא אמנם לא מלוטש כמו מאזדה 2 או טויוטה יאריס, הגיר פחות נעים מרכבים יפנים ( זה לטעמי, יש אנשים שאומרים שזה הכל בראש שלי).

מבחינת שיכוח מהמורות בכביש, הוא עדיף על כל מאזדה או טויוטה שתקנה בתקציב הזה.

והכי חשוב אתה תקנה שנתון מתקדם בהרבה רק בגלל שרשום לך על ההגה שברולט.

פורסם

היונדאי עם מנוע 1.6 אופצה טובה אם כי המבחר שלה מצומצם הרבה יותר לעומת ה1.4.

למרות שיש כמה רכבים מעניינים ביד 2.

פורסם

רואה שהמליצו לך על השברולט סוניק אבל שווה לך גם לבדוק על הפיקנטו הקוריאני, רכב אמין מאוד ויש לו ביצועים לא רעים בכלל. בטווח תקציב הזה תוכל לדעתי להביא שנתון 12 אפילו תלוי כמה קמז' עשה..

• תוכן חדש...