Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לצערי נאלצתי לעלות על מדרכה בחוזקה כדי להתחמק מרכב שעצר בפתאומיות.

הדבר גרר התפוצצות צמיג, והמכה בתחתית הרכב פגעה ב"גשר"

מבדיקה זריזה נדרש להחליף את הגשר הזה ואולי לתקן את המתלה/דברים אחרים בפרונט שאולי נפגעו.

הוחלט להפעיל את הביטוח.

הרכב שנת 2016

האם לבחור מוסך הסדר של חברת הביטוח או שעדיף לפנות למוסך היבואן במקרה הזה צ'מפיון?

מה ההשלכות , יתרונות וחסרונות לכאן או לכאן?

תודה

פורסם

במקרה כזה הייתי נמנע ממוסכי הסדר, אלא אם כן אתה מכיר את אחד ממוסכי ההסדר ויש לך המלצות עליו.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

ואם קיים מוסך הסדר שהוא גם מוסך מורשה יבואן, כדאי לבחור אותו וזהו? (להנות מהטבות מוסך הסדר ומצד שני להנות מטיפול במוסך מורשה יבואן)

פורסם (נערך)

מניסיון , ברכב חדש, תתרחק מההסדר. בשל חוסר הכרות עם הרכב, ניסו לפרק זרוע מגב קידמי . לא הצליחו אז הביאו מברג , הפעילו כח ונפצו את השמשה הקדמית , עקמו גם את הזרוע. לקח עוד שלושה להביא שמשה מקורית בהם האוטו מושבת.

השערה שלי : כדי לנפח את מחיר התיקון בקשו להחליף בולם קידמי.. הפתיחה של הבורג שלו מחייבת פירוק הטרפז העליון. כלומר גם פירוק המגב. כמובן שלא החזירו את מנוע המגב לתושבת שלו וגם הרכיבו הפוך. כלומר המגב ניגב את מכסה המנוע.

השמאי מטעמם דרש מחיר מופקע ,פי שניים מהמקובל (₪1500) . עשה לעצמך טובה , שלם את ה₪2000 ותתרחק מההסדר.

בנוסף הגרר של ההסדר הביא את הרכב למוסך, בירידה שכח לנתק איזה כבל ואז בגלל שהפעיל לחץ התפרק הבולם האחורי לכביש. יש אנשים שזה מצחיק אותם ,לא יודע אם אתה רוצה לנסות.

עריכה אחרונה על ידי save
פורסם

מנסיון אני יכול להעיד שכשהיתה לי תאונה בסקודה ייטי תיקנתי במוסך "איציק ודיצר" שהוא גם מורשה סקודה, וגם מוס הסדר, ויצאתי מרוצה מאד.

הכי טוב למצוא מורשה יבואן שהוא גם מוסך הסדר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

שמאי שלך מוסך שלך.

וכמו שנכתב מעלי אם אפשר למצוא גם מוסך יבואן שהוא מוסך הסדר אולי הפתרון הטוב ביותר

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הוחלט להפעיל את הביטוח.

הרכב שנת 2016

תודה

לפי דעתי מוסך מורשה,כי רכב באחראיות ואם יש משהו שלא יהיה תקין בעתיד בגלל המכה הזאת אז יהיה לך כיסוי.

פורסם

תודה לכולם על התגובות.

מצאתי שמוסך פליקס נמצא בהסדר עם חברת הביטוח שלי.

שהוא גם מורשה יבואן וגם יש עליו ביקורות טובות בפורום.

נראה שאבחר אותו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...