Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פן לשיער שהפסיק לעבוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב,

הבן שלי הפעיל את הפן של אישתי ואת הקצה הצמיד למזרן... תוך כמה שניות עד שהגבנו, הפן הפסיק לעבוד. תכלס המזרן לא ממש התחמם ולא קרה כלום. אני חושב שיש לפן מפסק הגנה, אבל אחרי חצי יום זה עדיין לא עובד. רעיונות?

פורסם

חוט הלהט נשרף או אחת מדיודות היישור נשרפה.

אם הייתה הגנה הפן היה חוזר לעבוד אחרי ניתוק מהחשמל וחיבורו מחדש.

איזה כייף לי :)

פורסם
חוט הלהט נשרף או אחת מדיודות היישור נשרפה.

אם הייתה הגנה הפן היה חוזר לעבוד אחרי ניתוק מהחשמל וחיבורו מחדש.

אני מניח שזה לא חוט הלהט , כי גם המאוורר לא עובד. יש מה לעשות לגבי הדיודה?
פורסם (נערך)

צריך לפרק את המכשיר ולבדוק. בהחלט ניתן להחליף רק דיודה. קיימים פנים שיש להם פיוז הגנה טרמי חד פעמי שגם אותו ניתן להחליף או פיוז שניתן לאתחל אותו שנית.

שים לב שזו עבודה לחשמלאי/אלקטרונאי.

עריכה אחרונה על ידי מרק10

פורסם

אני אלקטרונאי בדימוס [emoji3], הנדסאי שלא נגע בזה הרבה שנים...אבל מלחים פה ושם.

אני אפתח להציץ ואחזור להתייעץ

פורסם

לא מצליח למצוא ביט לפתוח אותו. הוא בצורה של משולש ועמוק בפנים. מה לבקש בחנות כלי בניין?

פורסם

מברג או בית עם ראש משולש. לדעתי כדאי לך לקחת איתך את הפן ולהתאים לו מברג מתאים. לא בכול חנות תוכל למצוא את המברג הזה.

נסה אצל היקרן או בחנויות הסמוכות אליו.

http://www.schwarcztools.com/Category.aspx?cid=320

• תוכן חדש...