Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

האם הוספת 5 ליטר שמן בפרק זמן של חצי שנה זה סביר? ראיתי שיש נזילה קטנה ובמוסך מתעצלים לבדוק. הם טוענים שצריך לפרק חצי מנוע ושעדיף להשאיר את זה ככה.

יש עשן לבן מהאגזוז אך ורק שהמנוע קר- אח"כ לא יוצא שום עשן גם בעת לחיצה חזקה על הגז. על המדיד שמן אין קצף או משהו כזה אבל השמן שחור ויש לפעמים גושים שחורים על מדיד השמן.

חוץ מזה, עוד 3 חודשים אני מכניס את האוטו לטיפול גדול במוסך, אשמח אם מישהו יתן הצעת מחיר על התיקונים הנ"ל:

1. טיפול 10000

2. החלפת רצועת טימיינג

3. החלפת רדיאטור

4. שיפוץ קרבורטור והחלפת דיזה חשמלית

5. הוספת גז למזגן+ תיקון הדליפה

נ"ב

אני יודע לשאחרונה יש לי הרבה שאלות אבל זה בגלל שהאוטו לא מפסיק להתקלקל...

תודה מראש.

פורסם

אם יש נזילה, אז הכמות שמן שאתה מוסיף תלויה רק בחוזק שלה...

נראה כי אובדן השמן נובע בעיקרו מהנזילה, אם אין סימנים לעשן כחלחל מהאגזוז.

אני הייתי משקיע עוד כמה שקלים ומתקן את הנזילה שנובעת ככל הנראה ממחזיר שמן עיף או אטם פרוץ...

תעשה טובה גם לכולנו לתפסיק למלא את הכבישים המעולים שלנו בעוד שמן מסוכן.

1f u c4n r34d th1s u r34lly n33d t0 g37 l41d

פורסם
שלום רב

האם הוספת 5 ליטר שמן בפרק זמן של חצי שנה זה סביר? .

אם עשית 50 אלף קילומטר בזמן הזה אז כן.

מה שחשוב זה לא הזמן אלא הק"מ

אם יש נזילה - תתקן אותה

אם המוסך לא רוצה - תחליף אותו

פורסם

הנזילה אצלך כנראה מהמחזיר שמן , ויש לתקנה לפני שהמצב יחמיר והנזילה תגדל .

ליטר שמן בחודש וכמה ימים זה הרבה יחסית במידה ואתה לא נוסע על טורים גבוהיים הרבה

JDM :twisted:

פורסם
אם עשית 50 אלף קילומטר בזמן הזה אז כן.

מה שחשוב זה לא הזמן אלא הק"מ

אם יש נזילה - תתקן אותה

אם המוסך לא רוצה - תחליף אותו

50,000 ק"מ?! בשנה אני נוסע גג 4,500 ק"מ..

פורסם
שלום רב

האם הוספת 5 ליטר שמן בפרק זמן של חצי שנה זה סביר? ראיתי שיש נזילה קטנה ובמוסך מתעצלים לבדוק. הם טוענים שצריך לפרק חצי מנוע ושעדיף להשאיר את זה ככה.

יש עשן לבן מהאגזוז אך ורק שהמנוע קר- אח"כ לא יוצא שום עשן גם בעת לחיצה חזקה על הגז. על המדיד שמן אין קצף או משהו כזה אבל השמן שחור ויש לפעמים גושים שחורים על מדיד השמן.

חוץ מזה, עוד 3 חודשים אני מכניס את האוטו לטיפול גדול במוסך, אשמח אם מישהו יתן הצעת מחיר על התיקונים הנ"ל:

1. טיפול 10000

2. החלפת רצועת טימיינג

3. החלפת רדיאטור

4. שיפוץ קרבורטור והחלפת דיזה חשמלית

5. הוספת גז למזגן+ תיקון הדליפה

נ"ב

אני יודע לשאחרונה יש לי הרבה שאלות אבל זה בגלל שהאוטו לא מפסיק להתקלקל...

תודה מראש.

שאלה רצינית לכן תקבל תשובה רצינית .

ראשית אני ממליץ לך לבדוק את איכות השמן שהמוסך שלך ממלא ברכב, וחוץ מזה שיכול מעוד להיות שזה מחזיר שמן שלא בדיוק מבצע את העבודה ולכן יש לך נזילה ,עכשיו אם אתה רוצה לדעת במדויק מהיכן נוזל לך השמן תעשה שטיפת מנוע עדינה ועדיף רק בחלקו התחתון ,כך תוכל להבכין במדויק מהיכן נוזל ,יכול להיות אטם מכסה שסתומים או אטם קרטר או מחזיר שמן בין המנוע לגיר לכן תבצע בדיקה ראשונית רק ע"י שטיפה ומעקב .

בנוגע להצעת המחיר אני נותן לך מחירים שהם נחשבים לסבירים בשוק יש יותר זול ויש יותר יקר .

1.טיפול 1000 -ללא בלמים 350 ש"ח

2.החלפת רצועת טימינג -כ 250 ש"ח

3.החלפת רדיאטור כ- 500 ש"ח

4.שיפוץ קרבורטור +דיזה חשמלית כ-600 ש"ח

5.הוספת גז למזגן כ- 80 ש"ח אך אם יש צורך במילוי מחדש כולל שמן כ-200 ש"ח לגביי הדליפה תלוי איפו?

6.לא רשמתה אבל הוספתי -בלמים :קידמי-170 ש"ח אחורי -250 ש"ח

לגביי הטימינג זה במצב שהמותחנים תקינים ואין צורך להחליף כלום חוץ מרצועה .

פורסם
לשי - זה מחירי חלקים או כולל עבודה? כי אם זה כולל עבודה אז המחירים האלו (מאוד) זולים...
המחירים הם חלקים פלוס עבודה ואני רוצה להגיד לך שאפשר גם יותר זול .

אני לא יודע היכן אתה גר אבל באזור שלי אלו המחירים חוץ מיוצאי דופן שחושבים שהם בחו"ל וגובים מחירים מהשמים (אני נותן לך דוגמא פשוטה ,אחד מהפורום טען שהוא משלם על חיבור מחשב לאיפוס תקלה כ-150 ש"ח במוסך שלו באזור המרכז, ותן לי לחדש לכמה אנשים הוא ואולי עוד כמה יצאו פראירים בגדול כי הרבה לא גובים על זה כלל כסף ,זה חלק משרותי המוסך ללקוחותיו)

פורסם

אני ירושלמי, ואם מישהו כאן מכיר מוסך שעבודה במחיר כזה, אבל עושה את העבודה ולא מחנטרש, אני אשמח לשמוע...

אני מכיר מוסך אחד שעובד במחיר הזה, אבל אני לא יודע אם הרכב שלי אי פעם יצא משם במצב תקין... ;)

...Carpe Diem

פורסם
אני ירושלמי, ואם מישהו כאן מכיר מוסך שעבודה במחיר כזה, אבל עושה את העבודה ולא מחנטרש, אני אשמח לשמוע...

אני מכיר מוסך אחד שעובד במחיר הזה, אבל אני לא יודע אם הרכב שלי אי פעם יצא משם במצב תקין... ;)

מבלי לפגוע ברגשות של אף אחד אני מכיר הרבה מוסכים באזור שלי ואני אומר לך משפט פשוט ולעינין כשאתה נכנס למוסך שבעל הבית הוא יהודי אתה משלם הרבה ויוצא עם מעט למרות שעבד לך על הרכב ערבי מהכפר וכשאתה הולך לאיזה מוסך שבעל הבית שלו ערבי נחמד אתה תשלם מעט ותקבל יותר ..... בדוק ותאמין לי שאני לא גיזען או משהו כזה אבל זה מצער לשמוע את זה, וחוץ מזה שאני אף פעם לא ממליץ לך להשאיר את הרכב לבד במוסך ,ואם יש מוסך שמכריח אותך לשבת בחדר ההמתנה כשעובדים לך על האוטו ,פשוט מאד כך את המפתחות תניע את הרכב ותצא מהמוסך הזה.
פורסם
מבלי לפגוע ברגשות של אף אחד אני מכיר הרבה מוסכים באזור שלי ואני אומר לך משפט פשוט ולעינין כשאתה נכנס למוסך שבעל הבית הוא יהודי אתה משלם הרבה ויוצא עם מעט למרות שעבד לך על הרכב ערבי מהכפר וכשאתה הולך לאיזה מוסך שבעל הבית שלו ערבי נחמד אתה תשלם מעט ותקבל יותר ..... .

בוא ואספר לך סיפור קטן

בירושלים יש את וואדי ג'וז(ערבים).

הרבה מכירים את האיזור ואת המוסכים שם

יש אחד די מפורסם שכולם תמיד הולכים אליו ואומרים כמה שהוא זול וכמה שהוא אמין ונחמד ובלה בלה בלה.....

לפני כמה זמן דיבר איתי מישהו עם רכב כמו שלי ,שמטפל שם (בואדי) בקביעות,וחיפש מוסך אחר כי לטענתו יש לו בעיה ששם לא הצליחו לפתור-התחילו לו רעידות במנוע,ירידה חזקה בסחיבה ואכילת דלק רצינית - והמוסך המקצועי שלו הרים ידיים.

לקחתי אותו למישהו שאני סומך עליו ושם התברר...

שהחליפו לו את המנוע מ 1900 ל 1600

(כנראה בעל המוסך יש לו וולקן:-D)

מסקנה?

המין והגזע של המוסכניק לא משנה

כולם ידפקו אותך כשלא תרגיש.

פורסם
בוא ואספר לך סיפור קטן

בירושלים יש את וואדי ג'וז(ערבים).

הרבה מכירים את האיזור ואת המוסכים שם

יש אחד די מפורסם שכולם תמיד הולכים אליו ואומרים כמה שהוא זול וכמה שהוא אמין ונחמד ובלה בלה בלה.....

לפני כמה זמן דיבר איתי מישהו עם רכב כמו שלי ,שמטפל שם (בואדי) בקביעות,וחיפש מוסך אחר כי לטענתו יש לו בעיה ששם לא הצליחו לפתור-התחילו לו רעידות במנוע,ירידה חזקה בסחיבה ואכילת דלק רצינית - והמוסך המקצועי שלו הרים ידיים.

לקחתי אותו למישהו שאני סומך עליו ושם התברר...

שהחליפו לו את המנוע מ 1900 ל 1600

(כנראה בעל המוסך יש לו וולקן:-D)

מסקנה?

המין והגזע של המוסכניק לא משנה

כולם ידפקו אותך כשלא תרגיש.

נכון ולכן אני אמרתי לא להשאיר רכב לבד במוסך ולבדוק כל פרט ופרט לגבי לדפוק או לא אני ישאל אותך שאלה פשוטה ,כך מצב בו כולם רמאים וגנבים ,למי תלך ליקרן או לזול ? אני אומר לזול ולהוציא לו את הנשמע ,לא להוריד את העין ממנו לשניה רק כך תקבל שרות טוב יעיל וזול .
פורסם

שי צודק ,

מבלי להיכנס לויכוח מיותר לגבי איפה למה וכמה , אני יכול להעיד שהטיפולים שאני עושה לרכב שלי בטייבה הם מאוד זולים ,לא פחות מקצועיים ממוסכים "סטנדרטים" , והשירות טוב מאוד.

GOT סחוג?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...