Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאייל - אכן המליצו לי על וואדי ג'וז, אולי תוכל להגיד לי למה אתה מתכוון שם שמומלץ (כאן או בפרטי)?

הבעיה היא שקשה לדעת אם מישהו שם מקצועי ומבין ענין או סתם עושה דברים "לפי העין"...

לשי - נשמע קצת לא פרקטי לעמוד ליד האוטו בכל הזמן שמטפלים בו... פשוט המון זמן והמון כאב ראש...

...Carpe Diem

פורסם
לאייל - אכן המליצו לי על וואדי ג'וז, אולי תוכל להגיד לי למה אתה מתכוון שם שמומלץ (כאן או בפרטי)?

הבעיה היא שקשה לדעת אם מישהו שם מקצועי ומבין ענין או סתם עושה דברים "לפי העין"...

לשי - נשמע קצת לא פרקטי לעמוד ליד האוטו בכל הזמן שמטפלים בו... פשוט המון זמן והמון כאב ראש...

תגיד לי כמה זמן אתה מבזבז על לעשות קניות בסופר כל שבוע ואתה בודק מחירים משווה ובסוף מה מצליחים לחסוך 2.5 ש"ח לכל החשבון ואתה עושה את זה כל שבוע ,באמת אתה בא להגיד לי שאין לך שעה ואולי שעתים להגדיש לרכב שלך (לפחות פעם בשנה בטיפול גדול )אחרי שהוא משמש לך לכל היום ,כל יום ,כל השנה .... אני חושב שעכשיו אתה מבזבז בפורום לפחות שעתים מזמנך וזה עוד לא חוסך לך כסף או מסיע אותך לעבודה .(כשאני רושם אתה זה לא מכוון אליך בלבד אלה לעד אנשים שחושבים כמוך ואל תיקח את זה אישי בסה"כ זו החלטה שלך אם היא טובה או לא תדע רק אחרי שתבצע אותה)
פורסם

לשי - כמובן שאין לי בעיה לשים שעה שעתיים, אבל לא תמיד במוסך ברגע שאתה מגיע מטפלים ברכב שלך (עוד עיכוב של שעה שעתיים), לא תמיד החלקים בדיוק נמצאים (עוד שעה שעתיים...) אתה מבין למה אני מתכוון בכללי, אני בשמחה הייתי נשאר לראות מה קורה, אבל מוסך לא עובד בשעה 1 לפנות בוקר ;)

בנוסף - לא כל המוסכים מסכימים שאנשים יסתובבו להם בין הרגליים...

...Carpe Diem

פורסם
20W50

וואו

לפי היינץ מומלץ לשים 15W40

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

יכול להיות שכך היה, אבל גם המוסכניק שלי המליץ לי על 20-50 מכיוון שבמנועים ישנים זה מונע יותר נזילות בגלל הסמיכות שלו - כך הבנתי ממנו וגם ממספר ת'רדים כאן בנושא שמנים...

...Carpe Diem

פורסם

נ"ב

אני יודע לשאחרונה יש לי הרבה שאלות אבל זה בגלל שהאוטו לא מפסיק להתקלקל...

תודה מראש.

אוטו כזה מוכרים. למרבה במחיר ויפה שעה אחת קודם.

אני יודע שזה כואב, קשה, שכבר נקשרת לאוטו עם כל הטיפולים והטיפוחים שהקעת בו, אבל עצה ידידותית, בדרך כלל זה לא נגמר.

תמכור, תקנה אונו חדשה אם זו הסטיה שלך.

רק תמכור את זאת ושמור על עצמך.

בהצלחה.

-ארז-

פורסם
אוטו כזה מוכרים. למרבה במחיר ויפה שעה אחת קודם.

אני יודע שזה כואב, קשה, שכבר נקשרת לאוטו עם כל הטיפולים והטיפוחים שהקעת בו, אבל עצה ידידותית, בדרך כלל זה לא נגמר.

תמכור, תקנה אונו חדשה אם זו הסטיה שלך.

רק תמכור את זאת ושמור על עצמך.

בהצלחה.

-ארז-

תאמין לי שגם אני רוצה כבר למכור אותו, אבל הבעיה שאין לי כסף.. בכל מקרה כבר התחלתי לחסוך לרכב חדש ותאמין לי שאני לא יקנה שוב פיאט בחיים!

פורסם

אני לא מסכים... איך אתם יכולים לדעת? מזכיר לי משהו שמישהו אמר לי פעם - שאם לרכב הלך ראש מנוע תמכור ומהר כי הוא רק יעשה עוד צרות...

זה די תלוש מהמציאות - תן למוסכניק שלך לבחון את הרכב, ואת המכלולים בו שלא תיקנת והוא יוכל להגיד לך מה בערך מצבם... כמובן שלא ניתן לבדוק הכל אבל זה מה יש, ברכבים ישנים לפעמים באים הצרות ולפעמים יש שקט... ולהגיד תמכור תמכור - אולי הוא יפול על אוטו יותר גרוע...? (אני לא יזכיר כאן שום שמות צרפתיים ;))

...Carpe Diem

פורסם
אני לא מסכים... איך אתם יכולים לדעת? מזכיר לי משהו שמישהו אמר לי פעם - שאם לרכב הלך ראש מנוע תמכור ומהר כי הוא רק יעשה עוד צרות...

זה די תלוש מהמציאות - תן למוסכניק שלך לבחון את הרכב, ואת המכלולים בו שלא תיקנת והוא יוכל להגיד לך מה בערך מצבם... כמובן שלא ניתן לבדוק הכל אבל זה מה יש, ברכבים ישנים לפעמים באים הצרות ולפעמים יש שקט... ולהגיד תמכור תמכור - אולי הוא יפול על אוטו יותר גרוע...? (אני לא יזכיר כאן שום שמות צרפתיים ;))

אוטו יותר גרוע זה לא יכול להיות- אני רוצה לקנות רכב חדש מהחברה. ייקח קצת זמן אבל את האונו אני יחליף, כמו שאמרתי רק עיניין של זמן.

פיאט בטוח אני לא יקנה וכנ"ל לא את הצרפתים (פיג'ו וסיטרואן) גם בגלל השירות הגרוע של דוד לובינסקי.

הרכב הבא שלי יהיה אחד מהיצרנים הבאים: יונדאי, שברולט, מאזדה, טיוטה, סובארו, סוזוקי, מיצובישי, הונדה ופורד.

את האונו לא משתלם לי להחזיק, רק בחודש שעבר הייתי 4 פעמים במוסך ועכשיו יש את הבעיה עם השעון שאם אני לא יצליח לתקן את זה לבד אני יצטרך לנסוע לחשמלאי רכב. חוץ מזה עוד 3 חודשים אני חייב לעשות לאוטו טיפול גדול שיעלה בסביבות 1500-2000 ש"ח..

פורסם
אוטו יותר גרוע זה לא יכול להיות- אני רוצה לקנות רכב חדש מהחברה. ייקח קצת זמן אבל את האונו אני יחליף, כמו שאמרתי רק עיניין של זמן.

פיאט בטוח אני לא יקנה וכנ"ל לא את הצרפתים (פיג'ו וסיטרואן) גם בגלל השירות הגרוע של דוד לובינסקי.

הרכב הבא שלי יהיה אחד מהיצרנים הבאים: יונדאי, שברולט, מאזדה, טיוטה, סובארו, סוזוקי, מיצובישי, הונדה ופורד.

את האונו לא משתלם לי להחזיק, רק בחודש שעבר הייתי 4 פעמים במוסך ועכשיו יש את הבעיה עם השעון שאם אני לא יצליח לתקן את זה לבד אני יצטרך לנסוע לחשמלאי רכב. חוץ מזה עוד 3 חודשים אני חייב לעשות לאוטו טיפול גדול שיעלה בסביבות 1500-2000 ש"ח..

טיפול גדול של 1500-2000 שח ? מה אתה מתכנן להחליף שם ??

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...