Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין את ההפרדה הזאת בין "מדינה" ל"ארץ" ול"עם". מבחינתי זאת עסקת חבילה.

מה יש לא להבין? קח לדוגמא את ארץ הקודש, ארץ זבת חלב ודבש.

העם, עם של קאקות! :wink:

עניינית לפות"ש,

מצטער, אבל חלק ניכר מהחוויה הרעה שלך בקולנוע היא כי נתת לבבונים לדרדר את עצמך לבבוניות מצויה (בערך כמו אותה חוויה של להתווכח עם אידיוט).

אם היית מתעקש לקרוא לסדרן ולגרש אותם מהכיסאות שלך, חלק מיתר התלונות שלך היה גם נחסך.

אבל גם אם היה נחסך, עדיין, לדעתי, מכלול החוויה של התחכחות בעם ישראל בקולנוע מותיר אותי מחוץ לאולמות הקולנוע ולחכות שיגיע ל VOD.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני פשוט מתמוגג מהשרשורים האלה

שני אנשים תפסו לי את המקום בקולנוע ---> כל הישראלים חראות --> גם מדינת ישראל חרא--> למה צריך מדינה בכלל, שכל אחד יחזור לחור ממנו הוריו עלו --> צריך לסגור את המדינה ושהאחרון יכבה את האור.

קצת פרופורציות...

פורסם

שני אנשים תפסו לי את המקום בקולנוע ---> כל הישראלים חראות --> גם מדינת ישראל חרא--> למה צריך מדינה בכלל, שכל אחד יחזור לחור ממנו הוריו עלו --> צריך לסגור את המדינה ושהאחרון יכבה את האור.

קצת פרופורציות...

מסכים איתך, בגלל זה לא רשמתי בשום מקום שהמדינה חרא, יש פה חוסר תרבות מובהק בקרב אוכלוסיות מסויימות, כל אחד יתמודד עם זה אחרת, אבל בסך כל טוב פה.

פורסם

אילו פות"ש היה יוצא מהאולם ורואה את אחד העובדים, הכל היה נפתר. אם לא, פות"ש היה מקבל איזו פיצוי.

אנחנו חיים עם אותם ברברים, ואנחנו צריכים לדעת איך להתמודד איתם.

הפתרון הוא לא כתיבת פוסטים (אלא אם כן, הכתיבה היא בדף הפייסבוק של החברה).

פורסם
אילו פות"ש היה יוצא מהאולם ורואה את אחד העובדים, הכל היה נפתר. אם לא, פות"ש היה מקבל איזו פיצוי.

אנחנו חיים עם אותם ברברים, ואנחנו צריכים לדעת איך להתמודד איתם.

הפתרון הוא לא כתיבת פוסטים (אלא אם כן, הכתיבה היא בדף הפייסבוק של החברה).

אני מודע שכתיבת הפוסט לא באה לפתור את הבעיה, סך הכל היה לי רצון עז לשתף וכל עוד יש פה אנשים שמעוניינים לקרוא, אני אשתף.

כמו שציינתי, לא מעוניין להכנס למלחמות כל פעם שאני יוצא לבלות, זה די מעיק, בטח כשהסרט כבר מתחיל ולא להפריע לאנשים היה יותר חשוב לי מכיסא.

פורסם
...לא להפריע לאנשים היה יותר חשוב לי מכיסא.

בישראלית מדוברת, למה שאתה מתאר כאן קוראים 'פראייר' - וניתן לעשות זאת בד בבד עם קריאות 'בבונים' לאחרים.

אני ואפסי עוד.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
בישראלית מדוברת, למה שאתה מתאר כאן קוראים 'פראייר' - וניתן לעשות זאת בד בבד עם קריאות 'בבונים' לאחרים.

אני ואפסי עוד.

לצערי הבנת הנקרא שלי לא מי יודע מה, הייתי שמח אם היית כותב את התגובה בניסוח מעט שונה.
פורסם

אחד הדברים הראשונים שלמדתי בנהיגה כשאבא שלי היה מלווה: להידחף (או במקרה הזה של להתחצף), אבא אמר לי "איפה אתה חושב שאתה חי? כאן זה לא אירופה".

לצערי אנחנו צריכים לפעמים להתנהג כמו אותם "בבונים". אם לעשות את זה בדרך נועם ולבקש עזרה מאחראי בקולנוע (סליחה, אבל זו העבודה שלו).

לא עשית את זה (סליחה, אבל לי נשמע תירוץ שהסרט מתחיל כשיש כמה דקות טובות של פרסומות) אז יצאת פרייאר כי לא נעים לך.

איך אמרו לי "נעים מאוד נמצא בכפר הערבי שסמוך למקום מגוריך".

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

ובדיוק בגלל שזה מה שלמדת ומה שאחרים כמוך לומדים, התופעה הזאת רחוקה מלהעלם.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אחד הדברים הראשונים שלמדתי בנהיגה כשאבא שלי היה מלווה: להידחף (או במקרה הזה של להתחצף), אבא אמר לי "איפה אתה חושב שאתה חי? כאן זה לא אירופה".

לצערי אנחנו צריכים לפעמים להתנהג כמו אותם "בבונים". אם לעשות את זה בדרך נועם ולבקש עזרה מאחראי בקולנוע (סליחה, אבל זו העבודה שלו).

לא עשית את זה (סליחה, אבל לי נשמע תירוץ שהסרט מתחיל כשיש כמה דקות טובות של פרסומות) אז יצאת פרייאר כי לא נעים לך.

איך אמרו לי "נעים מאוד נמצא בכפר הערבי שסמוך למקום מגוריך".

הסרט באמת התחיל כי באנו דקה לפני שהפרסומות נגמרו, סיבה נוספת שמנעה ממני לצאת ולחפש את הסדרן הייתה העניינים שהתחממו בין חברי לאותו בחור, לא רציתי להשאיר אותו לבד שיסתבך חלילה, לי זה היה פשוט מוזר שבן אדם עם אמא שלו שנותנת לכל זה לקרות פשוט מסרבים לקום מהמקום שלהם, מצטער אבל לי זה היה פשוט זר.
פורסם

קצת פרופורציות...

בבקשה קצת פרופורציות -

מה שקרה בקולנוע הוא רק תסמין של מחלה. אותה מחלה שבגללה לא מכבדים את הרכוש של אחר, אותה מחלה שבגללה עוקפים בתורים ובפקקים, אותה מחלה שאם אתה נרדם בשמירה - ירמו וירמסו אותך מבלי למצמץ.

אז לא, לא כל הישראלים חראות, למרות שזה מדבק וככל שהזמן עובר אני גם נהיה כזה.

ולא, חד משמעית, טוב כאן ואני לעולם לא אחזור למקום שממנו ההורים שלי עלו, אבל יבוא היום שאני אחליט להתקדם הלאה ולפחות מבחינה טכנית אני אהיה עוד אחד מהמוחות שעזבו את הארץ.

פורסם

ותתקדם לאן? לארץ האנשים הטובים והנאורים?

מספיק עם כל ההכללות האלה, הישראלים הם ככה והישראלים הם ככה. כמו בכל אומה/ מדינה / עם יש אנשים טובים ויש פחות, יש מנומסים ויש ברברים וכו'

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

פורסם

אני ואפסי עוד.

תמיד בדיונים ברשת יש את אלה שבשם הפולרליזם נחלצים להגנת רוצחים, אנסים או סתם בבונים.

תמיד תהיתי מי אלה האנשים האלה.

הנה למדתי...

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

לא למדת כלום, אני אנסה להיות ברור יותר:

אי אפשר לקורא לבריונים ששמים קצוץ על כולם 'בבונים', ובאותה נשימה לדרוש מאדם לעשות מהומה בקולנוע בשביל כיסא.

זה שבריון הורס לך את החוויה, לא אומר שאתה צריך להרוס לכל השאר - גם אם זה אומר שאתה 'יוצא פראייר'.

ללכת לסדרן? בטח

ללכת מכות בשביל כסא? זו לא בבוניה?

'יוצא להגנת בריונים'? נו באמת. בדיחה עצובה.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תוכן חדש...