Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3163 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכל אומה/ מדינה / עם יש אנשים טובים ויש פחות, יש מנומסים ויש ברברים וכו'

אתה צודק לגמרי.

זה פחות עניין של למצוא "ארץ של אנשים טובים".

זה יותר עניין של למצוא מקום שנותן תמורה טובה יותר בעבור השקעה זהה.

אם יש מדינה בעולם, שמוכנה לקבל אותי ,שבה אני אוכל לעשות בדיוק את מה שאני עושה בארץ (לעבוד במקצוע שלי), בשפה אחרת כמובן, ולקבל תמורה יותר טובה, משכורת גבוהה יותר, תרבות עשירה יותר, תחבורה ציבורית יעילה וביוליים בנוסף לכל הרוע וברבריות ורמאויות שיש שם ויש, אז אני אבחר במדינה הזו.

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
בישראלית מדוברת, למה שאתה מתאר כאן קוראים 'פראייר' - וניתן לעשות זאת בד בבד עם קריאות 'בבונים' לאחרים.

אני ואפסי עוד.

אוריו, אני חושב שיש כאן אי הבנה, אתה לא קורא את ההודעה של הבחור נכון. נראה לי שהוא בפירוש מתכוון שהוא העדיף למחול על כבודו מאשר להפריע לחווית הצפיה של צופים אחרים. גטוסו, לא כך?

חזיר דיזל

פורסם

כולכם לא הבנתם אותי נכון, כנראה ניסוח קלוקל שלי -

כמובן שאני מסכים איתו...

קרא את ההודעה הקודמת שלי. מתנצל על הניסוח המבלבל, כנראה ציטוט ע"ג ציטוט מובילים להוצאה מההקשר.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
אוריו, אני חושב שיש כאן אי הבנה, אתה לא קורא את ההודעה של הבחור נכון. נראה לי שהוא בפירוש מתכוון שהוא העדיף למחול על כבודו מאשר להפריע לחווית הצפיה של צופים אחרים. גטוסו, לא כך?
אמת, חבר שלי אחר כך התבאס שילד מושתן ילך ויתלהב שהוא אמר לשני "ג׳אברים" לעשות מה שהוא רצה, אמרתי לו שצריך לבחור את המלחמות שלך ושישכח מזה, למרות שבלב הרגשתי כמוהו.
פורסם
ותתקדם לאן? לארץ האנשים הטובים והנאורים?

מספיק עם כל ההכללות האלה, הישראלים הם ככה והישראלים הם ככה. כמו בכל אומה/ מדינה / עם יש אנשים טובים ויש פחות, יש מנומסים ויש ברברים וכו'

Sent from my LG-H850 using Tapatalk

ממתי "הכללה" הפכה למילה גסה ומשהו שאסור לעשות? יש לך דעות פוליטיות? טעם במוזיקה או סרטים? אז גם אתה מכליל. כמו כולם.

העובדות שיש הכללות שהן לא נכונות או לא מבוססות, ושאת כולנו לימדו בכיתה ח' בערך שסטראוטיפים זה רע, לא אומרות שהכללות תמיד לא נכונות.

בכל אומה יש אנשים כאלו ויש אנשים כאלו. כן. השאלה מה הרוב, והשאלה מה אנשים רוצים להיות ואיך רואים את עצמם ואת החברה שלהם; מה המודלים לחיקוי שלהם. ובכלל, הכללה זה לאו דווקא להצביע על דברים שליליים. מנגד, אם אתה חושב שאין כלל - אז מה לדעתך מחבר בין האנשים כאן או בכל מדינה אחרת?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
בשורה התחתונה:

כדאי להגיע בזמן לסרט ולתפוז את הכסא שהזמנת. ולא לאחר כי יש פרסומות.

קצת מגוחך שרק בגלל שהחטא שלי היה לא לראות פרסומות, אני צריך "להיענש".

רשום שורה ורשום כיסא, זה אמור להיות ברזל, וגם אם ניסית את מזלך ותפסת כיסא לא שלך המינימום זה לקום כש"בעל" הכיסא מגיע.

כבוד לאחר, כבוד לסביבה שלך, כולנו רוצים לחיות בביטחון אבל מחנכים שיש מלחמה בחוץ, אני מסכים שהיה אפשר למצוא את הסדרן שהיה מסדר את העניינים (או שלא? מי יודע), אבל אני לא חושב שאני צריך להגיע שעתיים מראש רק כי יש ילדי חרא.

פורסם
מה יש לא להבין? קח לדוגמא את ארץ הקודש, ארץ זבת חלב ודבש.

העם, עם של קאקות! :wink:

עניינית לפות"ש,

מצטער, אבל חלק ניכר מהחוויה הרעה שלך בקולנוע היא כי נתת לבבונים לדרדר את עצמך לבבוניות מצויה (בערך כמו אותה חוויה של להתווכח עם אידיוט).

אם היית מתעקש לקרוא לסדרן ולגרש אותם מהכיסאות שלך, חלק מיתר התלונות שלך היה גם נחסך.

אבל גם אם היה נחסך, עדיין, לדעתי, מכלול החוויה של התחכחות בעם ישראל בקולנוע מותיר אותי מחוץ לאולמות הקולנוע ולחכות שיגיע ל VOD.

לא למדת כלום, אני אנסה להיות ברור יותר:

אי אפשר לקורא לבריונים ששמים קצוץ על כולם 'בבונים', ובאותה נשימה לדרוש מאדם לעשות מהומה בקולנוע בשביל כיסא.

איפה כתבתי את זה?

זה שבריון הורס לך את החוויה, לא אומר שאתה צריך להרוס לכל השאר - גם אם זה אומר שאתה 'יוצא פראייר'.

להרוס לשאר איך?

ללכת לסדרן? בטח

ללכת מכות בשביל כסא? זו לא בבוניה?

ללכת מכות? איפה ראית שמץ של המלצה בכיוון?

'יוצא להגנת בריונים'? נו באמת. בדיחה עצובה.

נראה לי שיש כאן איזה אי הבנה כי כל מה שכתבת...אני לא אמרתי.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש פה אי הבנה ענקית, כי שום דבר מהנ"ל לא כוון אליך - בעוד שמה שאתה אמרת לאחר שציטטת אותי בהחלט כוון אלי (למרות שהקשר ביני לבין אלו שיוצאים להגנה על בריונים... איך לומר בעדינות, רופף).

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
קצת מגוחך שרק בגלל שהחטא שלי היה לא לראות פרסומות, אני צריך "להיענש".

רשום שורה ורשום כיסא, זה אמור להיות ברזל, וגם אם ניסית את מזלך ותפסת כיסא לא שלך המינימום זה לקום כש"בעל" הכיסא מגיע.

כבוד לאחר, כבוד לסביבה שלך, כולנו רוצים לחיות בביטחון אבל מחנכים שיש מלחמה בחוץ, אני מסכים שהיה אפשר למצוא את הסדרן שהיה מסדר את העניינים (או שלא? מי יודע), אבל אני לא חושב שאני צריך להגיע שעתיים מראש רק כי יש ילדי חרא.

צריך לדעת איך להתמודד עם ילד חרא. אבל לא רצית להתמודד איתו ובגלל זה כתבת את השרשור הזה.

אתמול ישב על הכסא שלך, מחר עוקף אותך בתור לסופר, מחרתיים חותך אותך בכביש. מה תעשה אז?

נכון, הבנו שהמעשה של אותו ילד עם אמא שלו זה לא הגיוני, נורמטיבי, אבל מה לעשות, יש אנשים כאלה שצריכים לדעת איך להתמודד איתם. גם אם זה שניה להתעצבן, לפספס שניה מהסרט, או לחלופין לשמור על מקום שקנית עוד בזמן הפרסומות.

פורסם
יש פה אי הבנה ענקית, כי שום דבר מהנ"ל לא כוון אליך - בעוד שמה שאתה אמרת לאחר שציטטת אותי בהחלט כוון אלי (למרות שהקשר ביני לבין אלו שיוצאים להגנה על בריונים... איך לומר בעדינות, רופף).

אז ככל הנראה אכן מדובר באי הבנה, שכח מהכל!:-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

בתור אחד שאוהב ללכת לסרטים אגיד לך כמה דברים:

1. אם אתה רוצה לסנן את כל הקהל העמחה הזה שיושב איפה שבא לו, מניח רגליים על הראש של מי שיושב מתחתיו, מדבר בטלפון, זורק פופקורן על אנשים - תלך לויאיפי. זה מקצץ משמעותית את הבעיות האלה

2. אם יש בעיה - יש סדרן, יש אחמש, יש מנהלים.

בתכלס השירות של סינמה סיטי (לא מכיר ביס פלנט) הוא מעולה, גם אם באת חצי שעה אחרי תחילת הסרט ואמרת לסדרן שהפריעו לך, תפסו לך את המקום, הרסו לך את החוויה, הוא מיד ינפיק לך שני כרטיסים חדשים ותלך מתי שתרצה...אם בכל זאת תרצה לראות את הסרט ויש לו אפשרות להעביר אותך לאולם ויאיפי הוא יעשה את זה.

דווקא על הדברים האלה הם מאוד מקפידים מניסיון !

לסיכום

כל המגמה הזאת שלקהל שבא לסרט ומדבר בטלפון, מפריע, מקלקל, מתחילה בעובדה שהכרטיסים מאוד זולים

כרטיס לסרט רגיל היום עולה בין 10 ל 22 שח (כי לרוב הקהל יש גישה למבצעים)

אז אנשים לא מעריכים.

אם הם ישלמו 150 שקל לכרטיס, פתאום יהיה חשוב להם להתרכז ולא להפריע ולא לעשות שכונה

פורסם

טרנספורטר, אני לא יודע באיזו מדינה אתה חי, בטח לא פה.

אם ישראל ישראלי יקנה כרטיס ב 150 שקל לסרט, אז הוא יחשוב שהוא מינימום קנה את כל האולם, ומעתה כל עובדי המקום הם משרתיו האישיים, עד לרמת ליקוק הנעלייים שלו אם בכך יחפוץ.

השירות גם ביס פלנט וגם בסינמה סיטי לא עקבי בשיט, יש ימים שינפיקו לך כרטיס ל VIP עם תוקף ל 3 חודשים כהתנצלות על בעיה, ויש ימים שישלחו אותך לאלף עזאזל.

הבעיה בפועל היא חינוך, או ליתר דיוק המחסור בו. לייקר את אחד הבילויים הכי בסיסיים שקיימים בעולם לרמה שידם של חצי מהתושבים פה לא אינה משגת? זה רעיון הזוי עד דבילי.

הכרטיסים פה בכלל לא זולים, וכמות מנצלי ההטבות היא פחותה בהרבה ממה שאתה מתאר. בהטבות כרטיסי האשראי וכדומה המלאי מוגבל מאוד.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דווקא בווי.איי.פי הבאסה גדולה פי 3 אם נפלת על חבורת ערסים. את אותה חוויה מעפנה היית יכול לקנות ב40 ש"ח במקום ב150.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לייקר את אחד הבילויים הכי בסיסיים שקיימים בעולם לרמה שידם של חצי מהתושבים פה לא אינה משגת? זה רעיון הזוי עד דבילי.

+1

הכרטיסים פה בכלל לא זולים, וכמות מנצלי ההטבות היא פחותה בהרבה ממה שאתה מתאר. בהטבות כרטיסי האשראי וכדומה המלאי מוגבל מאוד.

+50

אני לא זוכר מתי שילמתי פחות מ~40 שקל לכרטיס.

כל כרטיסי האשראי דורשים היום קניות בסכומים הזויים בשביל ההטבות הללו..

יום טוב גם לך

• תוכן חדש...