Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני גובה שקל מכל אחד שמספר לי את הסיפור הזה. חסר לי עוד כמה עשרות שקלים בשביל פנטהאוז בצפון תל אביב. אז שים לי שקל בצד.

סגור. בשבילך, לא שקל, 5 שקל ! אתה יודע מה, תגיד לי כמה חסר לך בדיוק ואעשה לך העברה בנקאית.

אבל, אם הסיפור (או חלקו) אכן מתגשם בשלב כלשהוא בעתיד, אתה מחזיר 2 שקל על כל שקל שקיבלת לכל אחד שסיפר את הסיפור ?

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

רכב אפשר למכור כשנמאס לך (אלא אם הוא צרפתי).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם
אבל חשבתי שילדים זה שמח? לך תשמח.

לא בא לי להכנס לויכוח העתיק הזה כי מי שאין לו ילדים פשוט לא יכול להבין מה זה, וזה לא משנה מה אני או כל אחד אחר נגיד.

אבל, על קצה המזלג, אתה לא יודע איך אני שמח לראות ולחבק את היצורים המדהימים האלה, ללמד אותם דברים ולראות אותם מתלהבים מהדברים הקטנים כמו רכבת וטרקטור, מחבקים אותי בהתלהבות כשאני מגיע הביתה או מתפנקים עלי כשהם חולים ועוד מיליון דברים נוספים.

אין קשר לקושי של ניהול החיים היומיומיים, הקשיים שלך הם א, הקשיים שלי הם ב.

אז.. מה בדיוק באת להגיד כאן? אין לי מושג.

פורסם

שנמאס לי מכל ההורים האלה שכל הזמן מתלוננים כמה יקר להם וקשה להם ומצפים שכל העולם יתן להם הטבות ויתאים את עצמו לפלא הבריאה שלהם (שכנראה יגדל להיות עוד בורג במערכת, אבל זה כבר נושא אחר).

פורסם

קודם כל, ועם כל הכבוד,

מי אתה שתקבע לי אם להתלונן או לא ? איפה בכלל ראית אותי מתלונן ?

וגם אם כן, אתה לא מתלונן ? כל הודעה חמישית שלך כאן היא מרמור על (תכניס כאן מדינה/פריפריה/עבודה/אפשרויות תעסוקה) שאתה תקוע ושנמאס לך. אה, סליחה, אתה לא עוד בורג במערכת, אתה המברג שמזיז אותנו הברגים.

אני מקבל הטבות כי אני מוציא הרבה כסף בכ"א, גם אתה מוזמן לעשות אותו הדבר ולהנות מהטבה בסרטים, בין אם יש לך ילדים או אין לך ילדים.

בוא אני אגלה לך משהו, רובנו כאן עוד בורג במערכת, באותה פיילה של איכסה ומרמור, מהמדינה, מהעבודה ומדברים אישים שאני בטוח שלכל אחד יש את הצרות שלו, לחלקנו יש ילדים, לחלקנו יש דירה מושכרת בת"א, מה זה משנה ?

פורסם

שוב, זה שיש לי הוצאות גבוהות על הילדים לא מבדיל אותי ממך. רק נתתי דוגמא לאותה אוכלוסיה שכן משתמשת בהטבות בהקשר המקורי של השרשור.

לכל אחד יש את החרא שלו, אבל חרא זה חרא וכל חרא מסריח, אצלך לא גן של שושנים בגלל שאין לך ילדים.

אני אישית חושב שבדיוק ההפך, עם כל החרא שיש לי יש לי גם הרבה שושנים כשאני חוזר הביתה לכל מה שכתבתי קודם.

בכל מקרה בוא נעצור כאן.

• אחראי פורום
פורסם
נסה לנהל משק בית עם ילדים ותראה איך אתה עובר בפי 4-5 את ה "סכומים הזויים" :cry:

אני אומר שלא יעשה.

כי אז הסרטים שהוא יאכל בבית יהיו יקרים פי כמה.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

שלחתי את המקרה בפייסבוק ליס פלאנט בהודעה פרטית, חזרו אליי עם אלף התנצלויות והבטחות לתקן, רצו כתובת למשלוח זוג כרטיסים לסרט שאני בוחר כפיצוי, אמרתי לא תודה, לא בשביל זה התקשרתי.

מקווה שבאמת יהיה קצת יותר סדר מעתה.

פורסם
אותי מחרפן הרעש של לעיסות הפופקורן. איך שמתחיל הסרט אני שומע קולות של לעיסה מכל כיוון, זה משגע

אני לא שומע את הקולות כי אני באמצע לעיסות.

2024 KIA SELTOS 2.0L Premium

Škoda Octavia 1.5L Tsi 2025

• חברי המעגל הראשון
פורסם

טוב שקולות הנשימה של האנשים מסביב לא מפריעים בסרט.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

תעשו כמוני וטוסו לראות את הסרט בליווי של תזמורת גדולה, מקהלה מעורבת, מקהלת ילדים וסולנים שמבצעים את הפסקול. שום לעיסות ושום נשימות לא יפריעו לכם. :-D

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

• תוכן חדש...