Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3162 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

דוגמה לבילוי יקר, מפוצץ באוכלוסיה שמומלץ להימנע ממנה, הוא המלונות באילת.מחירים הזויים שמשלבים בתוכם את הרצון להרוויח כמה שיותר, הצורך בתיקוני בלאי תכופים שמשאירים אנשים מסויימים (aka שילמתי על המלון אז נראלי גם הברז באמבטיה כלול במחיר) ועמידה בדרישות הקולינריות שהעין הישראלית דורשת, דגש על "העין" שכן רוב האוכל שנלקח בצלחות מוצא את מקומו בסופו של דבר בפח.

עולות פה סוגיות פילוסופיות מעניינות בהקשר של חינוך ילדים למציאות הישראלית, אני חושב שקיצוניות היא לא טובה, לא הייתי מחנך את הילד שלי לרמוס אחרים כי "זה לא אירופה פה", מצד שני חייב להכין אותו נפשית להיות על המשמר שכן תמימות היא מזמן לא תכונה טובה כאן.

עריכה אחרונה על ידי Gattuso8
  • תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה טוב שיש דוגמה חיה להראות לילד איך לא צריך להתנהג וכמה זה מגעיל. כמובן שצריך לדעת איך להתמודד עם אנשים כאלה ולא להפוך בעצמך לאחד כזה תוך כדי.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא נתקלתי במצב שמישהו פעם לקח לי את המקום, אבל אני מניח שאם פותח הת'רד היה ממש מתעקש(ללא אלימות) הם היו קמים ועוברים למקום אחר. בכל מקרה, מאז שביטלו את ההפסקה של הכמה דקות באמצע הסרט אני כמעט ולא הולך לקולנוע. איך אפשר לשבת שעתיים פלוס על כיסא מבלי לקום לפחות פעם אחת לשירותים או סתם לקום כי קשה לשבת שעתיים ברצף? מעדיף כבר לראות בבית בנגן הBS Player האגדי עם עצירות שאני עושה ואפשרות להחזיר אחורה אם חלמתי לכמה רגעים :)

HU: DEH-P7550 ,AMP1:SPL AB03445 ,AMP2: Pioneer GM-X862 ,COMP:JBL GTO6507 ,Rear:JBL GT5963 ,SUB: JBL GTO1202D

פורסם
+1

+50

אני לא זוכר מתי שילמתי פחות מ~40 שקל לכרטיס.

כל כרטיסי האשראי דורשים היום קניות בסכומים הזויים בשביל ההטבות הללו..

מצטרף,הכי זול שמכיר זה 39ש"ח,אם זה תלת מימד ושאר זבל'ה זה עוד שקלים,מעולם לא פחות יותר (אלא אם כן תקנה דרך בהצדעה\גוף אחר,שם אפשר לרכוש גם ב10-15ש"ח)

יגאל,מה הם סכומים הזויים בעינך? בישראכרט לדוגמה זה מינימום 1500ש"ח,שזה לדעתי סכום שכל אחד מגיע אליו בקלות (דלק ושאר הוצאות על האוטו,קניות,הוצאות\חשבונות דירה שכורה,והופ עברת את הסכום בהרבה)

מאז שביטלו את ההפסקה של הכמה דקות באמצע הסרט אני כמעט ולא הולך לקולנוע. איך אפשר לשבת שעתיים פלוס על כיסא מבלי לקום לפחות פעם אחת לשירותים או סתם לקום כי קשה לשבת שעתיים ברצף?

ידוע לי שזה ביס פלאנט שנים,ת'כלס אין לי בעיה,ראיתי גם סרטים של 3שעות (מטריקס זצ"ל,שר הטבעות,ההוביט,וכו')

זה קיים גם בסינמה סיטי?

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אני יודע שזה לא אפשרי אצל כולם, אבל זו הסיבה היחידה מדוע אני הולך לסרטים רק בשישי/חמישי בשעות כמו 00:00-01:00

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חמישי בשעות האלה הקולנוע עדיין עמוס.

בשישי אלו שעות טובות, וגם במהלך השבוע בימים א-ד בשעות אחה"צ זה נהדר (בהנחה ואתה לא הולך לסרט לילדים) כי היחידים שתראה שם הם פנסיונרים בודדים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
אני יודע שזה לא אפשרי אצל כולם, אבל זו הסיבה היחידה מדוע אני הולך לסרטים רק בשישי/חמישי בשעות כמו 00:00-01:00

מצטרף.

בנוסף לכך כשיש סרט שרוצים לראות (נניח ת'ור החדש משבוע שעבר) - מחכה שבועיים שכולם הולכים לראות,וגם אז הולך להקרנת שבת בצהריים או לילה אחרי חצות,כשהאולם סביר להניח יהיה כמעט ריק לחלוטין.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

שישי בצהריים, קלאסה. אפילו סרטים חדשים שיצאו לפני שבוע בלבד- אולמות ריקים.

את "האביר האפל" בזמנו ראיתי לבד לחלוטין באולם. הקבוצה הכי גדולה שנתקלתי בה בשישי בצהריים זה בסטאר וורז, כ 12 איש בכל האולם.

פורסם
+1

כל כרטיסי האשראי דורשים היום קניות בסכומים הזויים בשביל ההטבות הללו..

נסה לנהל משק בית עם ילדים ותראה איך אתה עובר בפי 4-5 את ה "סכומים הזויים" :cry:

פורסם
נסה לנהל משק בית עם ילדים ותראה איך אתה עובר בפי 4-5 את ה "סכומים הזויים" :cry:
תודה, אני אוותר [emoji6]

יום טוב גם לך

פורסם
שישי בצהריים, קלאסה. אפילו סרטים חדשים שיצאו לפני שבוע בלבד- אולמות ריקים.

את "האביר האפל" בזמנו ראיתי לבד לחלוטין באולם. הקבוצה הכי גדולה שנתקלתי בה בשישי בצהריים זה בסטאר וורז, כ 12 איש בכל האולם.

עשינו משהו דומה בעבודה פעם, במהלך יום כיף לצוות - אין כמו הקרנות בוקר באמצע השבוע...

אאל״ט זה היה ״אנדר״. הקרנה פרטית + כמה פנסיונרים שעזבו באמצע. :confused::confused::confused:

בחזרה לנושא השרשור - לצאת בערב זה הימור, לפעמים זה אולם מלא צעירים שמתנהגים למופת עם אנרגיה טובה,

ולפעמים אתה נופל על רבע אולם ו-3 בבוניות/בבונים שקודחות במוח.

בנוגע למקרה הספציפי - אני הייתי מתעקש ומקבל את המקום, למרות שאינני מתנשא לגובה מטר תשעים.

אסרטיביות זה משהו שלומדים לגדל ואיננה קשורה למראה חיצוני.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תודה, אני אוותר [emoji6]

יצא לי להכיר את הבנאדם האחרון עלי האדמות שחשבתי שאי פעם יתחתן שלא לדבר על ילדים, לא מזמן התחתן והיום הוא מצפה לילד..

Just saying..

פורסם

יש גם את "שלישי בשלייקס". רק לך תחפש הקרה בשלישי בשיללקס לוונדר וומן או מהיר ועצבני 8 :-D

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
יצא לי להכיר את הבנאדם האחרון עלי האדמות שחשבתי שאי פעם יתחתן שלא לדבר על ילדים, לא מזמן התחתן והיום הוא מצפה לילד..

Just saying..

אני גובה שקל מכל אחד שמספר לי את הסיפור הזה. חסר לי עוד כמה עשרות שקלים בשביל פנטהאוז בצפון תל אביב. אז שים לי שקל בצד.

יום טוב גם לך

פורסם

בסוף תאמץ ילד עם אושריקו. חכה חכה.

(הכול ברוח טובה, כן?)

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...