Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3164 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או שיעלו את הווליום של הסרט לרמה לא הגיונית, כמו שעשו כשהלכתי לראות בלייד ראנר באושילנד בכפר סבא.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 92
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתמול יצאתי עם בת זוג שלי לסרט המדובר.

אני אהבתי את הסרט (טוב נו, אני חובב את הקולנוע הישראלי).

הזמנתי כרטיסים באינטרנט במקום שנוח לי. הגעתי בזמן וישבתי בכיסא שלי.

סדרן נוכח באולם עד שהסרט התחיל וראה שהכל בסדר (ראיתי שהוא נתן כמה הערות לכמה צופים).

לסיכום צאו לבלות, ואל תפחדו מישראלים. אנשים מגעילים יש גם באירופה.

פורסם
טרנספורטר, אני לא יודע באיזו מדינה אתה חי, בטח לא פה.

אם ישראל ישראלי יקנה כרטיס ב 150 שקל לסרט, אז הוא יחשוב שהוא מינימום קנה את כל האולם, ומעתה כל עובדי המקום הם משרתיו האישיים, עד לרמת ליקוק הנעלייים שלו אם בכך יחפוץ.

השירות גם ביס פלנט וגם בסינמה סיטי לא עקבי בשיט, יש ימים שינפיקו לך כרטיס ל VIP עם תוקף ל 3 חודשים כהתנצלות על בעיה, ויש ימים שישלחו אותך לאלף עזאזל.

הבעיה בפועל היא חינוך, או ליתר דיוק המחסור בו. לייקר את אחד הבילויים הכי בסיסיים שקיימים בעולם לרמה שידם של חצי מהתושבים פה לא אינה משגת? זה רעיון הזוי עד דבילי.

הכרטיסים פה בכלל לא זולים, וכמות מנצלי ההטבות היא פחותה בהרבה ממה שאתה מתאר. בהטבות כרטיסי האשראי וכדומה המלאי מוגבל מאוד.

דווקא נראה לי שאתה מנותק לגמרי לא אני.

אני נמצא המון בסינמה סיטי ויאיפי, לפעמים יותר מפעם בשבוע.

אין שום בעיה עם הקהל חוץ מפעמים נדירות שיש מישהו חזיר שממלא צלחות אבל ישר דואגים למלא מה שחסר.

לגבי הטבות- היום כדי לקבל זוג כרטיסים צריך לבזבז 1500 שח באשראי באותו חודש. יש כאן מישהו שלא מוציא 1500 בחודש?

לא יודע איך קבעת שזה דבר כל כך נדיר.

השירות בסינמה סיטי תמיד היה טוב כשהייתי.

צריך לדעת לפנות תמיד למנהל. לרוב מדובר באנשים בני 25+- שבאמת רוצים לעזור.

Sent from my SM-G955F using Tapatalk

• תוכן חדש...