Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טמפרטורת מים בדוד חשמלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

לא מזמן החלפתי חמם מים בדוד, החלפתי על הדרך גם טרמוסטט.

האישה מתלוננת שהמים לא מספיק חמים עבורה ( רגילה למקלחות סאונה) כמו שהיו לפני החלפת המאיץ והחמם.

אמרתי אולי הטרמוסטט פגום, החזרתי את הישן אך המצב לא השתנה.

מדובר בדוד חימום בין 5 למיטב הבנתי אין משגיחום בדוד.

הדבחר היחיד שאני זוכר הוא שבמאיץ הישן היו שני חורים עגולים בתחתית המאיץ

בעוד שבמאיץ החדש של ספק סחר היה נראה יותר פתוח בתחתיתו.

מה אני מפספס?

חבר חשבתי אולי להחליף לגוף חימום 3500 וואט של אטמור במקום ה 2500 של ספק סחר.

מה אני מפספס?

פורסם

לאיזו טמפרטורה מכוון הטרמוסטט?

כמה זמן אתם מפעילים את החימום?

גם גוף חימום של 2500 וואט יכול להביא דוד לרתיחה, רק יקח לו יותר זמן.

:turn-l:
פורסם

מדובר בתופעה שכיחה לאחר החלפת מאיץ.

כאשר הוא חדש זרימת המים הפנימית בו דיי מהירה ולכן הוא מחמם כמות מים גדולה יותר על חשבון טמפ' נמוכה יותר.

בד"כ זה מסתדר אחרי כמה חודשי שימוש כאשר המאיץ צובר אבנית וקצב זרימת המים בו הופך היות איטי - ואז כמות המים שהוא מחמם קטנה יותר אבל טמפ' המים גבוהה יותר (הודות לזרימה איטית יותר במאיץ).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

היות ושלום בית חשוב מאד, יש לי 2 רעיונות:

1 - לבדוק בעזרת אמפרמטר צבת את הזרם שגוף החימום צורך בפועל. תמיד ישנה אפשרות שיצרן גוף החימום לא מדייק בהספק בפועל מול ההספק הנקוב.

2 - בהנחה והסיבה היא זו שתאר איציק, ניתן להצר במשהו את הצינור הדק המזרים את המים החמים מהחלק הרחב של המאיץ לראש הדוד. הייתי נמנע מהכנסת הפרעה לתוך הצינור וחושב יותר בכוון של מעיכה של קצה הצינור כדי להגביל במעט את הזרימה. אל תגזים כדי שלא תגרום לנזק.

יוסי

פורסם

לרגע חשבתי שתאמר שחשבת להחליף את האישה :-P;-)

וברצינות: תן לזה קצת זמן ותראו שזה "יחזור לעצמו".

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...