Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, יש ברשותי פורד מונדאו 2010 מנוע 2300 SEBA.

בבוקר יש רעידות כאשר אני מעביר ל D כשאני בניוטרל וR אין רעידות ,

הרעידות מורגשות רק במצב עמידה מלאה בהילוך D .

היתי במוסך והרכב נבדק הם מרגישים את הרעידות אך טוענים שכל התושבות תקינות, והכול נראה תקין.

ובנוסף הוחלף תושבת מנוע ימין למקורית ליפני שנתיים בערך.

מה הכיוון מכאן ? מה לבדוק ?

אשמח להכוונה.

פורסם (נערך)

הייתי בודק בכל זאת במקום אחר את תושבת המנוע ההידראולית.

מניסיון, כשהיא לא תקינה, יש תופעות מחרידות של רעידות.

שלא יבלבלו לך את המוח, מונדאו בdrive במצב תקין זה כמו רכב כבוי, לי הייתה כזאת 2009 עד לפני כמה שבועות.

כיוון אחר, אולי חוטי הצתה? או סלילים? יש להם שם חשמלאי?

אגב, כשאתה אומר בבוקר, ז"א שכשהרכב חם אין שום רעידות?

עריכה אחרונה על ידי ramik33
:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
הייתי בודק בכל זאת במקום אחר את תושבת המנוע ההידראולית.

מניסיון, כשהיא לא תקינה, יש תופעות מחרידות של רעידות.

שלא יבלבלו לך את המוח, מונדאו בdrive במצב תקין זה כמו רכב כבוי, לי הייתה כזאת 2009 עד לפני כמה שבועות.

כיוון אחר, אולי חוטי הצתה? או סלילים? יש להם שם חשמלאי?

אגב, כשאתה אומר בבוקר, ז"א שכשהרכב חם אין שום רעידות?

כשהרכב חם הרעידות קטנות באופן משמעותי ( כאשר הרכב עומד ומשולב D כאשר הרכב בניוטרל אין רעידות כלל)

חוטי הצתה וסלילים אם הבעיה בהם אז גם ב ניוטרל היו רעידות זה ההיגיון שלי אני טועה?

תושבת מנוע הידראולית? זה תושבת מנוע ימין?

אפשר לבדוק לבד ?

פורסם

ההידראולית, זאת התושבת העגולה שמצד שמאל אם אתה עומד מול המנוע.

אני לא כ"כ זוכר אם רואים אותה מספיק טוב בשביל לבדוק לבד. אבל תוכל אולי להציץ אם אין שם נזילה.

לגבי החוטים והסלילים, אולי, אבל נתקלתי בתופעות מוזרות מאוד בעבר :) מי יודע.

:twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted::twisted:
פורסם
ההידראולית, זאת התושבת העגולה שמצד שמאל אם אתה עומד מול המנוע.

אני לא כ"כ זוכר אם רואים אותה מספיק טוב בשביל לבדוק לבד. אבל תוכל אולי להציץ אם אין שם נזילה.

לגבי החוטים והסלילים, אולי, אבל נתקלתי בתופעות מוזרות מאוד בעבר :) מי יודע.

רואים אותה די טוב

לפי מה שראיתי אין נזילות.

בכל מקרה תודה רבה מקווה אולי שלמישהוא יהיה עוד כיוונים או המלצות.

פורסם
בהחלט נשמע כמו תושבת מנוע, אגב יכול להיות ששלב נזילת השמן כבר "מאחורינו" .

כשאתה משלב ל D , האם יש נקישה? מכה?

לא משהוא חריג .

אני יסע לעוד מוסך לחוות דעת נוספת , מקווה שלא יקרה מצב שיחליפו ולא יפתור את הבעיה.

• ספונסר פורום
פורסם

אכן, נשמע כמו תושבת.

מאוד פשוט לבדוק את זה גם עם ג'ק ש"מרים" מעט את המנוע כשהרכב על הליפט ומדמה את הפעולה של התושבת (אם לא רואים משהו פיזית).

עדי

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...