Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מצלמות אבטחה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מעוניין להתקין 2 מצלמות אבטחה בבית. אחת חיצונית, לכיוון החניה הפרטית. השניה תכוון לכניסת הבית.

אני גר בבניין בן 6 קומות, כך שהמצלמה לכיוון הכניסה תהיה מצלמה פנימית ולכיוון החניה - חיצונית.

בשניהן נדרשת אופציה של ראיית לילה, צפייה מהסלולרי וחדות גבוהה ככל האפשר. לא חושב שמצלמה מתכווננת הכרחית.

באיזה חברות ודגמים להתמקד ומאילו דגמים להתרחק? כיצד מחברים?

מומלצת קניה בארץ או מחו״ל?

You may kiss the bride.

בא לשאול על חשבון בנק, יצא נשוי. קארספורום.

פורסם

היי,

מעוניין להתקין 2 מצלמות אבטחה בבית. אחת חיצונית, לכיוון החניה הפרטית. השניה תכוון לכניסת הבית.

אני גר בבניין בן 6 קומות, כך שהמצלמה לכיוון הכניסה תהיה מצלמה פנימית ולכיוון החניה - חיצונית.

בשניהן נדרשת אופציה של ראיית לילה, צפייה מהסלולרי וחדות גבוהה ככל האפשר. לא חושב שמצלמה מתכווננת הכרחית.

באיזה חברות ודגמים להתמקד ומאילו דגמים להתרחק? כיצד מחברים?

מומלצת קניה בארץ או מחו״ל?

ממליץ על NVR של Hikvision

מצלמות ip של אותה חברה (תוכל לחברן לסויטש poe כך שלממלמה תצטקך להגיע רק עם כבל רשת)

הציוד עונה על כל הדרישות שרשמת.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

להבנתי אני זקוק גם ל-DVR. מגיע עם המצלמות / קונים בנפרד?

קיבלתי בארץ המלצה למצלמות ProVision. איך הן בהשוואה?

You may kiss the bride.

פורסם

אני חושב שHIKVISION יהיה מדי טוב, הוא לא צריך יותר מדי. גם PROVISION יכול להיות טוב, אבל מה שטוב לחברנו.

המצלמות של PROVISION מניסיוני היחסית דל בהתקנות (עבדתי באש מגור, מי שמכיר) הן טובות ביחס למחירן ולא היו לנו ריג'קטים על מצלמות כלל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

היקויזן יותר איכותי בהרבה וטיפה יותר יקר מפרוויזן.

מצלמות ip מתחברות ל nvr

network video recorder

ולא dvr

digital video recorder

פורסם

מתעלק על השירשור:

מישהו שמע על NVR של DIGOO ? (דגם DG-XME 4-8-12CH). לינק למוצר.

ב BANGGOOD הוא מקבל ביקורות מעולות, ציון 4.8 מתוך 5 (כ 244 מדרגים, 215 מתוכם העניקו לו ציון 5 כוכבים בכל האופציות).

הם טוענים לגרסת ONVIF החדשה ביותר (2.5), בתמיכה של בין 4 ל 8 מצלמות אפשר ב 1080P, ב 8 מצלמות אפשר גם 720P וב 12 מצלמות אפשר 960P.

יש יציאת HDMI ויציאת VGA.

המחיר - כ 118 ש"ח שזה זול מאוד (מגיע ללא שנאי 12V 2A, שנאי עולה עוד 18 ש"ח).

כמו פותח השירשור, אשמח גם להמלצות על מצלמה טובה במחיר הוגן.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מתעלק #2

אנחנו לפני התקנת מצלמות, המתקין שהזמנתי ממליץ על מערכת שלמה של GEOVISION, אני רציתי HIKIVISION.

למישהו יש דעה או נסיון עם GEOVISION?

פורסם

אוקיי, עשיתי קצת שיעורי בית.

להבנתי, אני מעדיף DVR על פני NVR. לא מעוניין להיות תלוי באינטרנט הביתי.

מה גם שאני קורא שאפשר לצפות מהטלפון גם ב-DVR.

כאן אני חוזר לשרשור, נתקלתי בהמון דגמים של היקויז׳ן. באילו דגמים כדאי להתמקד? באיזה DVR?

כמובן שכל המלצה על חברה אחת תעזור גם כן.

עריכה: לכל המתעלקים, אשמח אם תשתפו במחירים / מתקינים / מפרטים שאתם משתמשים בהם.

You may kiss the bride.

פורסם

מבחינת המצלמה אתה צריך לראות מה נתון התאורת לילה שלה (לאיזה מרחק אתה צריך וה העוצמה שלו)

מבחינת עדשה זה כבר מה שנכנס לך בתקציב.

בכל אופן זה שיש הרבה דגמים זה לא אומר שאת כולם יש זמינים במלאי או בכלל.

פורסם (נערך)

NVR לא מחוייב להיות תלוי באינטרנט ביתי, כיום יש NVRים עם כרטיס רשת פנימי וPOE (Power over etherent) מה שהופך את הנושא לקל יותר ואמין יותר. בכל אופן אני נוטה להמליץ גם על Hikvision כמו כן יש את Dahua שהיא מומלצת גם כן . יצא לי להתקין גם מערכת של Uniview בזמן האחרון גם היא הפתיעה לטובה עם אפליקציה נוחה ומערכת CMS טובה וזולה יחסית.

אני לא ממליץ על מערכות הקלטה סיניות , לפי דעתי עדיף להשקיע מעט יותר ולקנות מערכות אמינות עם שירות ואחריות בארץ. לא נעים שברגע האמת אי אפשר לצפות \ לא הוקלט אירוע ואז בעצם כל זה לא שווה. כמו כן רוב הNVRים הסינים מבוססות על אפליקצית Xmeye שאיני ממליץ להיות תלוי בה. לעומת זאת מצלמות ניתן להזמין גם סיניות רק לשים לב שהחיישן עצמו איכותי כי זה מה שחשוב.

אם יש שאלות ספציפיות אשמח לענות.

גילוי נאות: אני מתקין ועוסק בזה ביום יום.

עריכה אחרונה על ידי djmeir13
פורסם (נערך)
DJ מאיר תוכל להתייחס לשאלה שלי לגבי איכות המצלמות\מערכת מבית GEOVISION?

חברה מצויינת , בעבר הייתה מאוד פופלארית ונפוצה אך כיום פחות. יש לי לקוח עם מערכת של החברה מלפני 8 שנים שעדיין משרתת נאמנה. אם המחיר טוב והדגם מתאים כמובן אז לך על זה.

HIKVISION מעולה גם כן , היום היא הרבה יותר פופלארית בארץ ובעולם מGV. הכל עניין של מחיר וצורך.

עריכה אחרונה על ידי djmeir13
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
מתעלק על השירשור:

מישהו שמע על NVR של DIGOO ? (דגם DG-XME 4-8-12CH). לינק למוצר.

ב BANGGOOD הוא מקבל ביקורות מעולות, ציון 4.8 מתוך 5 (כ 244 מדרגים, 215 מתוכם העניקו לו ציון 5 כוכבים בכל האופציות).

הם טוענים לגרסת ONVIF החדשה ביותר (2.5), בתמיכה של בין 4 ל 8 מצלמות אפשר ב 1080P, ב 8 מצלמות אפשר גם 720P וב 12 מצלמות אפשר 960P.

יש יציאת HDMI ויציאת VGA.

המחיר - כ 118 ש"ח שזה זול מאוד (מגיע ללא שנאי 12V 2A, שנאי עולה עוד 18 ש"ח).

כמו פותח השירשור, אשמח גם להמלצות על מצלמה טובה במחיר הוגן.

איציק

מקפיץ, קנית בסוף?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

טרם הזמנתי. לא היה לי זמן להתעסק עם זה יותר מידי - חיפשתי גם אופציות אחרות אבל נראה שאף אחד לא מתקרב ביחס של תמורה:מחיר עם המכשיר הזה.

אני רואה שהמחיר ירד ל 108 ש"ח. נראה לי שזה זמן טוב להזמין :-D;-)

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

שבת שלום,

אשמח להמלצה של מערכת אנלוגית של 8 מצלמות כולל dvr, מצלמות חוץ.

חרשתי את איביי ועלי אקספרס עם החברות שהמלצתם פה, ולא הצלחתי למצוא מערכת כפי שרציתי - הכל מגיע עם מצלמות ip.

אשמח לקבל קישור או המלצה לחברה שעדיין מייצרת בשיטה הישנה.

תודה

עריכה, ביצעתי חיפוש חופשי מצאתי את חברת zosi קישור למערכת:

http://s.aliexpress.com/iyQviIzQ

חברה מוכרת? שווה את הגרושים שהיא עולה?

עריכה אחרונה על ידי Opel Astra GSI

עד מתי ספטמבר 08.:(

• תוכן חדש...