Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורולה 2010 / פוקוס סטיישן 2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשמח לייעוץ מה עדיף לי לקנות כרכב משפחתי - אני מתלבט בין טיוטה קורולה אוטומט 2010 לפורד פוקוס סטיישן רובוטית 2013. על מה היית ממליצ/ה?

תודה רבה וכל טוב.

פורסם

אני לא מת על הקורולה, אבל אם מדובר על ההתלבטות בין שני הרכבים האלו, אמליץ עליה רק מסיבה אחת - הגיר הרובוטי של הפוקוס ידוע כגיר לא אמין במיוחד.

אני לא יודע כל כך מה התקציב ומה הדרישות, אבל ייתכן שהייתי שוקל לרכוש משהו אחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אני לא מת על הקורולה, אבל אם מדובר על ההתלבטות בין שני הרכבים האלו, אמליץ עליה רק מסיבה אחת - הגיר הרובוטי של הפוקוס ידוע כגיר לא אמין במיוחד.

אני לא יודע כל כך מה התקציב ומה הדרישות, אבל ייתכן שהייתי שוקל לרכוש משהו אחר.

התקציב הוא בין 40 ל- 50 אלף ש"ח. למה אתה לא מת על הקורולה? ומה המשהו האחר שהיית שוקל לרכוש?

פורסם

א. כי היא מכונית בינונית למדי בעיניי, לא מצטיינת בדבר.

ב. ניסיון לא כל כך טוב עם הדור הזה של הקורולה, ללא הקשר לגיר, אכזבה ממוניטין ה"אמינות היפנית".

מה הייתי רוכש בתקציב הזה? אם אתה מתעקש להישאר בגזרת היפניות, עושה רושם שאפשר לרכוש מכוניות צעירות בכמה שנים כמו הלאנסר או האימפרזה, הן אמנם לא חסכוניות במיוחד, אבל זה לא שהקורולה תעשה לך 1:20 או משהו בסגנון הזה.

אני בתקציב הזה הייתי בודק קיה פורטה (דגם עם 6 הילוכים) או קיה סיד סטיישן. אני חושב שלמשפחה בכלל, סטיישן הרבה יותר פרקטי מסדאן.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אשמח לייעוץ מה עדיף לי לקנות כרכב משפחתי - אני מתלבט בין טיוטה קורולה אוטומט 2010 לפורד פוקוס סטיישן רובוטית 2013. על מה היית ממליצ/ה?

תודה רבה וכל טוב.

קורולה בלי לחשוב פעמיים.

לפוקוס יש גיר רובוטי עם מוניטין אמינות מזעזע, פורד עצמם ויתרו עליו.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...