Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3202 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום וחג שמח!

כרגע ברשותי סוזוקי קרוסאובר 2014 2X4 אוטומטי

אני מחפש להחליף לרכב דומה במידות, הכוונה בגובה ובמרווח הפנים (ראש, ברכיים) שיתאים לאנשים גבוהים

ועם בעיות גב וברכיים.

רוב הפרטים הנוספים שאני מחפש ברכב קשורים לכמות ומיקום הנסיעה שאני עושה-

1. חסכוני- אני נוסע 5 ימים בשבוע מבית שמש לירושלים וחזור ולפעמים גם נסיעות בתוך ירושלים. לפעמים הנסיעה

היא דרך אזור נס הרים מה שהופך את הנסיעה לפחות חסכונית.

2. יציב אמין ונח- בגלל הנסיעות הארוכות ונסיעות באיזור ההרים אני צריך שהרכב יהיה יציב (בקרוסאובר לא הרגשתי כ"כ יציבות), נח, בעיקר מכאבי גב. ואמין כמובן, שנסיעות כאלה לא יצריכו תיקונים מבלאי לא טבעי.

3. טיפולים זולים יחסית.

4. חזק מספיק כדי לעשות את העליות לירושלים.

התקציב הוא בערך 125k, רכב אוטומטי, עדיף יפני/ קוריאני.

בעיקרון הקרוסאובר החדשה פותרת את עניין עוצמת המנוע אבל השאלה האם היא שונה בעוד משהו חוץ מזה.

תודה מראש!

פורסם

קרוסאובר טורבו באמת פותר את עניין הביצועים וגם תיבת ההילוכים האוטומטית הרגילה נעימה יותר מהרציפה.

הנירו בעיקרון חורג מהתקציב, אתה יכול לקנות אותו עכשיו ב-130K אם יש לך קרבה ראשונה לחבר בארגונים הוט, הסתדרות המורים או קרנות השוטרים. גם בעיני הוא נשמע מתאים לדרישות שלך.

פורסם

ההפרש בין קרוסאובר לנירו יחזור דרך צריכת דלק תוך שנה - שנה וחצי.

במקום פותח השרשור הייתי מזמין שתי נסיעות מבחן, כדי לראות, לאיזה רכב הוא מתחבר יותר.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התגובות.

בינתיים אני מבין שהאפשרויות הן רק נירו או קרוסאובר החדשה

אבל בדקתי עכשיו שהנירו היא בעלת גיר רובוטי (?) האם כדאי?

כבעל פוקוס רובוטית לשעבר אני מאוד נזהר כשאני שומע את המילה "גיר רובוטי". האם הגיר בקיה שונה משמעותית?

bigmik ראיתי שגם אתה הגבת בדיון על הקרוסאובר ורשמת שנהגת בה. הכוונה לדגם החדש או הקודם?

כי ראיתי עוד תגובות שהתלוננו על ההגה שצריך "לתקן" בנסיעה בכביש מהיר, חוסר יכולת של הרכב לקחת פניות והתנדנדות

בפניות עם שיבושים, שכל אלה דברים שמאוד מציקים לי גם בגדם הנוכחי.

פורסם (נערך)

הקרוס החדש כמובן 2017, שלפי המסורת של סוזוקי תקבל רכב זול אמין ותכליתי.

את כל מה שמצפים ממנו, הוא עושה בסדר, אבל לא מצוין ומצוין לפי VFM.

הוא מתנהל נחמד מאוד על הכביש, יציב בצורה סבירה מאוד ולא מתנדנד ומנוע נחמד מאוד מאוד. נוסע חלק זריז ומרגיש כמו מנוע אטמוספרי חזק בריא וחסכוני.

ההיגוי בו קצת עצבני ודורש תיקונים אין סוף בנסיעה ישרה אפילו...מעצבן.

בנסיעה מעל 110 או בסביבתה נשמעים רעשי רוח וצמיגים בצורה נוכחת ורועשת.

היה כאן שרשור שהוא מופיע בו וחברים שנהגו בו כולל אנוכי, נסה לחפש את השרשור

ובצע נהיגת מבחן.

כמובן יש עוד רכבים בשוק, אבל כרכב חדש מהחנות, הוא VFM הכי טוב באזור הקרוסאוברים.

הקיה ספורטאז 1.6 ליטר, ירגיש יותר בוגר ממנו ויתנהל בכביש בצורה צפויה יותר,אבל הסוזוקי

לא רע והקיה יותר איטית וזוללת לעומת הקרוס. הקיה הרבה יותר שקטה ממנו ומרגישה יותר

נטועה בקרקע אח חלשה בהרבה ולא חסכונית בעליל.

השילוב של המנוע גיר בקרוסאובר הוא פשוט טוב מאוד לעומת רכבים במחירו .

תקרא רשמים כאן...

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?626811-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%91%D7%95&highlight=%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99+%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8+%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?627326-%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F-%D7%94%D7%A9%D7%95%D7%95%D7%90%D7%AA%D7%99-%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99-%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8-%D7%9E%D7%95%D7%9C-%D7%A4%D7%99%D7%92-%D7%95-2008&highlight=%D7%A1%D7%95%D7%96%D7%95%D7%A7%D7%99+%D7%A7%D7%A8%D7%95%D7%A1%D7%90%D7%95%D7%91%D7%A8+%D7%9E%D7%91%D7%97%D7%9F

לאחרונה נהגתי מעט בסובארו XV מנוע 2.0 ליטר ו 1.6 ליטר , והתרשמתי לטובה

מהם, יותר שקטים נעימים לנסיעה , אבל ה2.0 ליטר הרבה הרבה יותר חזק מה1.6

ליטר שמרגיש עצל ברמות, אך בנסיעה עצמה, הרשים אותי מאוד...יקרים יחסית לתקציב

אבל אולי כיד שנייה... פשוט הרגשתי מצוין בנהיגה עצמה בXV.

עריכה אחרונה על ידי bigmik
פורסם

הסוזוקי קרוס אובר יהיה סחיר שתרצה לימכור אותו ביחס לצרפתיות למשל.

הדגם שופר גם בהיגוי ולא רק במנוע ובגיר הפלנטרי.

קיים גם בידני ומ 140 כ"ס בידני זה חגיגה בביצועים וחיסכון בדלק במיוחד במחיר כזה.

ההבדל בן אוטומט לידני זה לא רק ב 0 ל 100 זה אובדן הכח הקיים באוטומט בעליות בעקיפות (הפסדים בממיר מומנט) והשליטה הטובה יותר ברכב ברגיל.

לא יהיה הרבה כאלו ידניות ויהיה מבוקש למביני עיניין.

פורסם
תבדוק את הפיגו 2008 יופי של רכב ונוח ויציב מהסוזוקי.

הוא לא מעט חלש בשביל עליות שאני עושה ביומיום?

תעשה נסיעת מבחן על הנירו ואז תחליט ! באמת אופציה מצויינת .

האם ידוע לגבי התיבה הרובוטית? כמו שציינתי אחרי שהיה לי את הפוקוס הרובוטית והחלפתי 4 מצמדים + שני ראשי גיר אני מאוד נזהר

מהתיבה הזאת. אלא אם כן היא תעבור את מבחן המציאות. אולי בנסיעת מבחן של חצי שעה אני ארגיש מצוין אבל אחרי כמה חודשים אני אתחיל לבקר במוסך.

בנוסף חשבתי אולי ללכת על אפשרות של יד שנייה בשביל להרחיב את האופציות. איזה אופציות נפתחות במקרה כזה?

פורסם
הוא לא מעט חלש בשביל עליות שאני עושה ביומיום?

האם ידוע לגבי התיבה הרובוטית? כמו שציינתי אחרי שהיה לי את הפוקוס הרובוטית והחלפתי 4 מצמדים + שני ראשי גיר אני מאוד נזהר

מהתיבה הזאת. אלא אם כן היא תעבור את מבחן המציאות. אולי בנסיעת מבחן של חצי שעה אני ארגיש מצוין אבל אחרי כמה חודשים אני אתחיל לבקר במוסך.

בנוסף חשבתי אולי ללכת על אפשרות של יד שנייה בשביל להרחיב את האופציות. איזה אופציות נפתחות במקרה כזה?

תבצע נסיעה ותיווכח בעצמך,אני נוהג גם על רכבים חזקים בהרבה ביומיום.

• תוכן חדש...