Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גיזום בוגנוויליה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

שיח הבוגנוויליה שלנו התחיל להשתולל וכבר יוצא לרחוב (וגם דוקר אותנו כשאנחנו נכנסים הביתה) וצריך לגזם אותו.

עד לא מזמן היה גנן חודשים שהיה עושה את זה, אך הוא בוטל וכרגע השיח משתולל.

תמונות של השיח:

40f86e22-fdce-4c7e-bece-8a21bfd1ba9c.jpg89809f23-0050-4f0f-9f74-026fb3486ff7.jpg

ביקשתי הצעות מחיר ממספר גננים - קיבלתי 700+ ועוד אמרו לי שזה זול, יש פה לכל היותר שעה עבודה.

מחפש לקנות כלי ולעשות בעצמי, מתלבט בין משהו חשמלי (רוב הענפים דקים, אבל יש 2-3 ענפים עבים של 30 מ"מ קוטר ויותר) למשהו ידני פשוט ואיכותי. אשמח לחוות דעת אם מישהו מנוסה.

פורסם

ראיתי עכשיו בזאפ, ב350 שקל אתה קונה גוזם וסוגר את הסיפור, תוך פעמיים החזרת את ההשקעה

זה מה שאני הייתי עושה

IMG_20171003_115733.jpg

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם

אני נלחם בבוגונוויליה עם גוזם גדר חיה הכי פשוט כמו ששביט מציע ^(יונדאי או שקר כלשהוא שקניתי בפחות מ200 שקל) כבר 3 שנים. עובד יופי.

רק תלבש כפפות ושרוולים ארוכים כי יש לח*א הזה קוצים מהגיהנום.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

אחרי שהגוזם הסיני שלי עלה השמיימה בלהבות, התחדשתי בגוזם בוש ירוק שקניתי ביד2 ב-150 ש"ח. למרות הספק דומה, הוא מרגיש חזק בהרבה מקודמו, וגם כולל מנגנון בטיחות (הלהב נעצר מייד בעזיבת ידית ההפעלה). מכיוון שהבוש לא עולים הרבה יותר - ממליץ בחום!

להמחשה:

http://www.moseri.co.il/items/978476

:turn-l:
פורסם

מה, אתה ילד? מגזמה חשמלית זה לפוסיז.

קנה כזה - גם תוך 20 דקות סגרת פינה, גם אתה נראה כמו גבר בזמן שאתה עושה את זה (בונוס - אם יש ענף קשוח במיוחד אתה גם רשאי לצעוק תוך הפגנת כוח גברא), וגם זה מוציא אגרסיות נהדר כי אתה אשכרה חותך דברים עם הידיים שלך ולא סתם מזיז איזה מוט קסם שעושה את כל העבודה.

%D7%9E%D7%A1%D7%A4%D7%A8%D7%99%20%D7%92%D7%93%D7%A8%20%D7%97%D7%99%D7%94%20%D7%A2%D7%9D%20%D7%9C%D7%94%D7%91%20%D7%92%D7%9C%D7%99%20HS-W_800_600.png

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

רק לזכור דבר אחד חשוב, כשאתה נלחם בבוגונוויליה, היא נלחמת חזרה והיא ממש לא פראיירית, כפפות אזבסט זה חובה ובנוסף, חולצה עם שרוול ארוך שאתה לא אוהב כי היא תיקרע!

אחרי כמה שנות מלחמה עם בוגונוויליותבחצר הבאתי מסור והורדתי אותן בגזע לגובה אדמה.

שלום שלום ואל תבואי לי יותר בחלום!

מנסיוני האישי, המספריים שספייר העלה לא יעילים, הענפים של הבוגונוויליה הרבה יותר מידי עבים עבורה, אתה צריך מזמרה גדולה.

39462451c.gif

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
מנסיוני האישי, המספריים שספייר העלה לא יעילים, הענפים של הבוגונוויליה הרבה יותר מידי עבים עבורה, אתה צריך מזמרה גדולה

שימוש במספריים זה כמו נהיגה ספורטיבית. וחכמא לרמיזא בידיעא או משהו כזה.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

מה שכתב בגירה, אחד לאחד, במיוחד בנוגע למזמרה.

בוגונוויליה זה משהו שמתאים רק לצידי דרכים ראשיות. צמח יפהפה מהגיהינום.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
תודה רבה, שביט נראה לי התבלבלת עם ההחזרה של ההשקעה. הגנן מבקש 700, קניית כלי הכי פשוט עולה חצי מעלות הגנן :)

:roll: אכן טעיתי

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם (נערך)

אייל לא בטוח אם ציני או לא :shock:

בכל מקרה, לדעתכם דבר כזה יתמודד עם הצמח?

https://www.amazon.com/Gardena-Comfort-Telescopic-Shears-Non-Stick/dp/B002VED3XY

מה דעתכם לשנות כיוון ולקנות מסור שרשרת עם מכל מאריך כזה?

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
  • תוכן חדש...