Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3198 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוטומט, מנוע 1600.

אז ככה,

~ לפני חצי שנה התחילה בעיה של הנעה פעם בה (דומה לכשיש בעיה באימבולייזר - חצי סוויטץ')

~ הבעיה של ההנעה נפתרה מעצמה, אבל נהייתה מוזרה כאילו יש סוויטץ' כפול

~ לפני כמה חודשים, החלפתי שמן ופילטר שמן (עשיתי פלאש לפני כן), פילטר אויר, פלאגים, חוטי הצטה

~ אחרי כמה זמן משהו התחיל לתקתק במנוע פעם בה ולרוב בהילוכים נמוכים (מיסבים או שסטומים? לא מבין בזה)

~ אחרי עוד כמה זמן התחילה הבעיה הראשית שבנושא, הרכב מניע עם גמגומים קשים ובתיקתוקים ורק עם לחיצת דוושת גז

מה האינדיקציה לבעיה?

אני שואל כי אצלנו בבאר שבע יש הרבה מוסכניקים נוכלים ואין לי הרבה כסף לבזבז, כך שאני רוצה לבחור מוסך אחד ולהיות מודע למה באמת לצפות.

דרך אגב אם מישהו מקיר מוסך אמין בבאר שבע, אשמח.

פורסם

קצת קשהככה לאבחן את הבעיה. יכול להיות שהמרימי שסתומים דופקים בגלל איכות השמן או אפילו בעיית לחץ שמן מסויימת. אם הסיפור של התיקתוקים התחיל לאחר הפלאשינג אז כדאי לבצע ניקוי מאסיבי יותר של הורדת אגן השמן וליבדוק שרשת המשאבה נקייה ממישקעים. בעניין הגימגומים באיזה גימגומים מדובר? סטרטר שבקושי מיסתובב? טורים שלא מחזיקים לאחר שכן הונע הרכב? האם הרכב צורך שמן? מיים?

פורסם (נערך)

איכות השמן: שמתי שמן liqui moly 5w-30

התיקתוקים באמת התחילו לאחר הפלאשינג, איזה ניקוי מאסיבי יותר אפשר לעשות ועל איזה רשת משאבה מדובר?

עניין הגימגומים: לא יודע איך להסביר, סטרטר שמסתובב מוזר, כאילו יש סטרטר והאוטו כבר כמעט מונע אבל לא מניע, לשם כך אני לוחץ גז כדי שיניע ומושך עוד כמה שניות שלא יכבא.

לאחר הנעה, הטורים מגיעים ל 800-900.

עריכה אחרונה על ידי sevi
פורסם

מאור התכוון לכך,שיש לפרק את הקרטר (אגן השמן כולו),לבצע פלאשינג עם תוסף ייעודי אגרסיבי ולבדוק על הדרך שהרשתית המשמרת אינה סתומה (כאשר יש בוצה בכמויות גדולות היא נוטה להיסתם ומכאן ועד לגמור מנוע הדרך עלולה להתקצר כי בעצם מעבר שמן חשוב מאוד נסתם-דבר זהה לחלוטין קרה אצלי בדייהטסו אפלאוז שהחזקתי וברכב הנוכחי שלי החלפתי רשת לאחר שהתברר לאחר הורדת אגן השמן שהיא סתומה לחלוטין).

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

• תוכן חדש...