Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

208 VS פיאסטה (80K)

galarush
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהמשך לציטוט מהנכתב על ידך,

לי ולעוד מספר חברים מהפורום

אין כבר אנרגיות להתייחס למרבית מהנכתב על ידך

בכתיבתך אתה רק מצדיק את הנאמר על ידך

זאת ללא כל ביסוס והוכחות.

נראה לי כי מאחר ואתה חבר פורום חדש יחסית,

הנך מעוניין בצבירת תכתובת רבה ככל שניתן

וכתוצאה מכך אתה ממש "מטריל"

בפורום המכובד carsforum.

כולי תקווה שאחד ממנהלי הפורום ימצא סיבה מתאימה

לתת לנו רגיעה זמנית מהנכתב על ידך.

בינתיים תוכל לצבור אנרגיה חדשה ולכתוב שוב.

אני ממש בעד, כבר אי אפשר להכנס לדיון ענייני בלי שהאדון דוחף לכל מקום את החוויה השלילית שלו עם ה301 0 ק"מ שהוא קנה מחברת ליסינג. הוא אפילו התחיל במסע פרוגז רציני עם לובינסקי בזה שהוא "נקם בהם" ומכר את ה108 שלו שהיה מרוצה ממנה עד מאוחד.

וגרוע מכך שהתגובות שלו מורידות מאוד את הרמה של הפורום, הם גם מטעות מאוד אנשים שלא מכירים אותו או שלא מבינים עניין וגורמים להם לחשוב שאם יקנו משהו מלובינסקי אז העולם יחרב עליהם מה שגורם להרבה אנשים להפסיד אפילו נסיעת מבחן פשוטה בהרבה רכבים טובים.

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ואחרי זה שואלים אותי למה אני שונא את הלובינסקי האלה,

לי הציעו 30000 על ה301 כאשר המחירון שלה היה 64000, לא יודע אם לצחוק או לבכות, זה כמו תינוק מכוער שאפילו אמא שלו בורחת ממנו.

חשוב שתדע, לצרפתיות למעט אמינות יש להם שוק בעייתי, וכנראה שלעולם לא תקבל על רכב צרפתי יחסית לערך את מה שאתה מקבל על הקיה או רכב קוריאני ויפני אחר.

ממליץ לך על הונדה ג'אז הייבריד 2014, צריך רק לבדוק את נושא הטיפולים, לא בטוח שיהיו זולים,

אגב לא יודע מה תחליט לגבי הטרייד אין שהציעו לך לובינסקי, רק תדע שהטיפולים ברכבים שלהם לא זול ולא משקף את רמת הרכב שאתה קונה, כך לפחות עם ה301.

לצער קוראי וכותבי הפורם המכובד carsforum,

ממשיך חבר הפורם boobleit,

להשמיץ את היבואן לובינסקי בכל שרשור

גם שאינו בהקשר לרכבי היבואן הנ"ל.

פעילותו המתמשכת להשמצתם היבואן

כולל כתיבה עדכנית בשרשורי ותיקים

שבהם חוות דעת אישיות

של חברי הפורום המעדכנים לגבי רכבם.

פורסם

חבל שמסית כל שרשור ענייני לשרשור שאין חשק להכנס אליו כלל. הטענות שלו מבוססות "מחקרים" והוא מכיר מליארדים של מכוניות ואת מצבן המכני ורמת האמינות שלהן.

אלעד

צביעות היא נגע רע! היזהרו מאלו שיחייכו אליכם היום ומחר יתקעו לכם סכין בגב

מחפש רכב פיג'ו עם מנוע 1.5 דיזל תקול למכירה

• תוכן חדש...